duminică, 30 iunie 2019

Brad Johnson - Jaziel, Rasiel & Oriel (Angel Trinity): On Their Domain + 4th Density Earth - Soundcloud

SOUNDCLOUD -  Jaziel, Rasiel & Oriel (Angel Trinity): On Their Domain + 4th Density Earth - http://bit.ly/2XkwiMD



Lumea nevazuta lucreaza in beneficiul tuturor fiintelor fara a avea alt scop decat servirea Divinitatii si evolutia spirituala. Nu exista conceptul superioritatii si al comparatiei, toate fiintele de lumina servesc Divinitatea si binele comun.
Cei care cauta lumina, cauta energia iubirii .Timpul petrecut in Intuneric poate fi extrem de subiectiv de la inima la inima,unii vor experimenta 3 zile de intuneric, altii 24h si altii 2h sau o clipire din ochi. Sunt informatii ca inaintea evenimentului este posibil ca fiinte extraterestre sa intervina pentru anumite persoane .
Majoritatea fiintelor care stagneaza sau sunt involuate si vor ramane in varianta 3D a Pamantului vor experimenta cele trei zile de Intuneric si foarte putine din cele care vor Ascensiona este posibil sa traiasca in fizic acest Eveniment. Unele fiinte vor Ascensiona direct in corpul fizic, transformat in corp de lumina, alte fiinte vor parcurge etape intermediare,este posibil ca unele sa treaca prin moarte, asa sa para pentru cei din 3D.
Oamenii care vor ramane in varianta 3D a Pamantului vor urma o cale tehnologica, robotizareta, o cale a inteligentei artificiala, a mintii si mai putin a inimii. Cei care raman in varianta 3D vor avea intrebari cu privire la credinta lor de-a lungul celor 3 zile de groaza si de intuneric. Cei cu inimi pure vor ocupa Noul Pamant. Calea inimii, calea spirituala si calea mintii, a ego-ului, calea materiala vor constitui criteriul de separare al celor doua lumi, al celor doua dimensiuni.
Fiintele care vor merge in dimensiunea superioara, vor duce un mod de viata mai apropiat de natura, o natura edenica, nepoluata, isi vor cultiva singure pamantul, vor materializa cu usurinta ceea ce vor dori, vor dobandi capacitati extrasenzoriale de comunicare (telepatie, clarvedere), vor putea sa isi viziteze rudele si cunostintele aflate in dimensiuni inferioare, fara ca acestia sa fie vazuti, ii vor putea sustine si influenta asa cum ingerii actioneaza asupra noastra, vor avea o frecventa energetica superioara, motiv pentru care vor fi invizibili pentru cei din dimensiunile inferioare. Fiintele care vor Ascensiona, vor trece prin Inaltare, vor lua legatura cu fratii lor stelari si de asemenea vor avea ocazia sa isi vada ingerii si arhanghelii , asa cum suntem obisnuiti sa ne vedem semenii, deoarece vor avea si ei corp de lumina si frecventa vibrationala potrivita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu