joi, 20 iunie 2019

Decret pentru Ascensiunea Mamei Pământ

Din cunoașterea eternă a Inimii mele, Eu aleg să mă întorc la Ceea Ce Eu Sunt și să fiu Ceea Ce Eu Sunt, așa cum Eu Sunt văzut(ă) și cunoscut(ă) de Sursa a Tot Ceea Ce Este.
Din starea pură a Conștientizării mele creatoare, Iubirea de sine și Auto-Acceptarea necondiționată, Eu aleg experiența Păcii, Armoniei și Clarității, pentru fiecare parte a ființei mele, atât fizică, cât și non-fizică.
Eu trimit binecuvântările mele și aprecierea mea față de Conștiința și Inima Mamei Pământ și față de întreaga Rețea a Uniunii din jurul ei.
Aceste binecuvântări vor susține imaginile abundenței Bucuriei, expansiunea Conștiinței, conștientizarea, Pacea și Înțelepciunea Inimii mele.
Eu binecuvântez Conștiința Uniunii Soarelui Sistemului nostru Solar și Conștiința Inimii Soarelui Galactic Central, cu Iubire pură și Lumină, cu Bucurie și Armonie pură.
Eu îngădui, Acum, acestui flux de Iubire și prețuire să circule între mine, Inima Mamei Pământ, Conștiința Soarelui și Soarele Galactic Central.
Eu Sunt o parte a acestui cerc Divin, în care Eu primesc și trimit, mai departe, Lumina a Cine Eu Sunt.
Eu mă iert pentru că am fost altceva decât Adevărul meu și Eu îngădui, Acum, Adevărului meu să devină, pe deplin, cunoscut pentru mine, sub toate aspectele și exprimarea sa.
Eu mă iert pentru că am cedat puterea mea altor surse externe, indiferent dacă am făcut-o în mod conștient sau inconștient.
Eu aduc înapoi, Acum, toată puterea mea, în forma sa originală.
Puterea mea este Adevărul a Cine Eu Sunt, sursa acesteia este Lumina și Conștientizarea.
Eu aleg, Acum, Claritate, Eu aleg Conștientizarea asupra oricăror modele sugerate de gândire, comportament și percepție.
Eu mă recunosc, Acum, ca fiind o Ființă Evoluată Suverană a Luminii.
Eu declar, Acum, că Eu Sunt singura ființă care poate deține Voința mea liberă.
Eu binecuvântez, Acum, Inima mea, cu Iubire pură și Lumină, Conștientizare pură a Sursei, Armonie pură Divină și Echilibru.
Din acest loc sacru de Echilibru Divin al Inimii mele, Eu cer restaurarea completă a conexiunii mele cu Natura, cu Inima Pământului, cu Inima Soarelui și comunicarea mea de zi cu zi, de la Inimă la Inimă cu Ființele Lor Divine, Puternice și profund Iubitoare.
Eu îngădui și Eu rog Conștiința Divină a Pământului și Conștiința Divină a Soarelui să intre în contact cu mine, într-un mod care mă va face conștient(ă) de Uniunea mea Sacră, Iubitoare cu Fiecare dintre Ele, cu Inima mea și cu toate Aspectele mele Superioare, astfel încât, noi toți, să începem schimbul de sprijin iubitor și plin de bucurie, unii cu alții, ori de câte ori și oriunde, un astfel de sprijin este cerut de oricare dintre noi.
Cu Iubire și Înțelegere, Eu îngădui, pe deplin, Sinelui meu Superior să schimbe și să transforme în mine realitatea mea, tot ceea ce, din punctul său de vedere, este benefic să fie schimbat și transformat, într-o stare de vibrație armonioasă, sănătoasă și superioară.
Eu rog Sinele meu Superior să realizeze această transformare pentru mine, în cel mai armonios mod posibil.
Eu invit, Acum, toți Îngerii mei și toți Îngerii și Ființele
Eu invit, Acum, toți Îngerii mei și toți Îngerii și Ființele
Eu invit, Acum, toți Îngerii mei și toți Îngerii și Ființele
ale căror acțiuni și intenții provin din Unitatea și Conștiința Inimii și care există în Armonie cu Legea lui Unu, să facă un pas înainte și tot ceea ce este necesar pentru a trezi în mine amintirile Inimii tainice, Divine și Conștiente fără de sfârșit, amintiri ale naturii mele Divine multidimensionale, abilitățile mele psihice și conștientizarea Adevărului care vine direct de la Sursă, de la aspectele mele cele mai înalte, de la Soarele Central Galactic și de la Ființe Dimensionale Superioare, care înțeleg și acționează în Armonie cu Legea lui Unu și a căror conștientizare și putere provin de la Conștiința de Iubire-Lumină și Conștientizare.
Eu cer sprijinul și ajutorul Îngerilor și Celor care acționează din Inima și Conștiința Uniunii
Eu cer sprijinul și ajutorul Îngerilor și Celor care acționează din Inima și Conștiința Uniunii
Eu cer sprijinul și ajutorul Îngerilor și Celor care acționează din Inima și Conștiința Uniunii,
pentru a activa cu discernământ și instantaneu, conștientizarea intuitivă a ceea ce este adevărat în mine și în întregul colectiv al omenirii, a propriei mele Treziri și Înălțări și, de asemenea, a Trezirii și Înălțării Omenirii.
Eu invit Ființe Iubitoare Superioare și Ființe de Lumină
Eu invit Ființe Iubitoare Superioare și Ființe de Lumină
Eu invit Ființe Iubitoare Superioare și Ființe de Lumină
să creeze prezentul și viitorul care se bazează pe elevație plină de Bucurie și de extindere a Conștiinței și a Armoniei cu noi înșine, unul cu altul, cu Natura, Pământul, Conștiința Galactică și cu Sursa a Tot Ceea Ce Este.
Eu aleg și Eu îmi îngădui, Acum, să încep să folosesc imaginația mea creatoare într-un mod constructiv, așa cum a fost inițial menit să fie, astfel încât, Eu să încep, în mod spontan, activarea prezentului meu individual planetar și a viitorului meu, care se bazează pe Echilibrul Divin, Frumusețea și Iubirea Inimii, între Divinul Masculin și Divinul Feminin.
Eu aleg, Acum, prezentul și viitorul pentru mine, pentru oricine și orice altceva de pe planetă, unde Frumusețea, Aprecierea, Cooperarea, Abundența, Creativitatea, Adevărul, Libertatea Ființei, Libertatea și Bucuria exprimării de sine, Expansiunea neîntreruptă, consistentă a Conștiinței și a gradului de Conștientizare și Adevărul unic personal ale fiecărei Ființe, sunt celebrate și sunt o parte a realității de zi cu zi.
Eu aleg, Acum, prezentul și viitorul, în care Eu Sunt și Noi Suntem, pe deplin, în contact cu Adevărul nostru și Noi Suntem în comunicare reciprocă, iubitoare cu toate formele de viață de pretutindeni.
Eu aleg, Acum, prezentul și viitorul, în care Inimile oamenilor sunt unite între ele cu Iubire, Încredere, Recunoștință, Echilibru, Respect, Bucurie, Armonie, Înțelepciune și Sprijin reciproc.
Și din acest cerc al Inimile noastre reunite, Eu vizualizez, Acum, cum noi ne conectăm la Inima Divină a Mamei Pământ și la Inimile tuturor Sorilor și Stelelor și, de asemenea, la Inima Sursei, de unde provine Întreaga Viață.
Și, în cadrul acestei Rețele a Inimii, noi îngăduim Divinei, Armonioasei imagini a acestui prezent și viitor să devină noua noastră Realitate actualizată.
Prin fiecare celulă va suna clopotul,
Pentru a trezi vocea fiecărui Om,
Pentru a aduce Lumina, pentru a propaga Lumina.
Și fiecare femeie de pe această planetă
Va ilumina Adevărul pentru milenii.

Andriana Eloha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu