vineri, 28 iunie 2019

Tranziția la cea de-a cincea dimensiune



Tranziția la cea de-a cincea dimensiune (Ajutor Ceresc)
27 iunie 2019 Părinte Absolut
Buna ziua, dragii mei copii!
Pentru a încheia conversația despre atitudinea dvs. de lucru, aș vrea să vă dau un sfat astăzi.
Și este vorba despre ajutorul Puterilor Superioare ale Universului pentru o persoană care a luat calea Spirituală.
V-am spus deja că fiecare persoană care sa trezit este condusă invariabil de ajutoarele sale cerești: îngerii, arhanghelii, stăpânii ascensionați, familia sa de stele.
Pentru rezultate maxime la locul de muncă și în toate eforturile dvs., ÎNTOTDEAUNA solicitați ajutor.
Desigur, ei observa deja din stratul subțire al Pământului, dar dacă vă contactați cu o cerere specifică pentru ei, acest lucru va fi un stimulent suplimentar pentru ca acestea să arate acțiuni mai active, astfel încât ceea ce doriti , sa apara cât mai repede posibil in planul fizic
Dar mereu amintiți-vă că forțele luminoase, atunci când înțeleg ce nu este în planurile Sufletului vostru, nu numai că nu vă ajută, ci fac tot posibilul pentru a vă opri dorința de a fi realizată.
Sufletele înțelepte antice, simt întotdeauna această legătură cu evenimentele din viața lor.
Când afacerea pe care o lansează întâmpină obstacole permanente de-a lungul drumului, ei înțeleg că acest lucru nu este calea ta și te pot opri la timp.
Dacă totul este rapid, neted și ușor - cum ar fi ceasurile - atunci totul este bine: alegerea ta este corectă și toate forțele superioare te ajută să-ti realizezi planurile.
Dar cum se întâmplă această interacțiune în practică?
În cazul în care ajutoarele voastre Celeste văd că ai început ceva ce este dăunător pentru tine, ei nu se grabesc sa te ajute, ci pur și simplu rămân în afara ca observatori și așteapta cu răbdare pentru voi, pana veti trece lecția obișnuită si sa înțelegeti inconsecvența acțiunilor voastre .
Când, în sfârșit, veți auzi Sufletul și faceti ceea ce dorește EL si nu Ego-ul vostru uman, atunci toate forțele Luminoase vor veni în ajutorul vostru.
Ei se vor îmbina energic cu voi și astfel vă vor pune în câmpul lor de vibrații înalte.
În acest fel, puteți fi la vârful energiilor pozitive care vă dau putere creativă, inspirație, optimism și intenție.
Totul se va transforma ușor și fără efort.
Pe parcurs, vă veți întâlni cu oamenii de care aveți nevoie și vor avea aceeași lungime de undă cu voi, așa ca îi veți atrage neintenționat cu vibrațiile voastre înalte.
Veți găsi înțelegere și sprijin peste tot, pentru a vă putea realiza dorința în cel mai bun mod posibil și cât mai repede posibil.
Și acest puternic suport energetic este oferit dvs. și afacerii dvs. de către forțele superioare pe care le-ați solicitat.
Acesta este mecanismul interacțiunii dintre forțele luminii și o persoană care a intrat pe calea slujirii sau pur și simplu calea Spirituală pe care Sufletul o caută.
Știu că unii dintre voi credeți că puteți chema numai ajutoarele cerești atunci când este vorba de ceva foarte serios și fatal în viața voastră.
Esti adesea jenat să-i deranjezi cu lucruri mici.
Dar știți, iubitilor, că pentru ei nu există deloc deranj. Ei înțeleg perfect cât de dificil este să te descurci cu problemele lumii tridimensionale care v-au rănit Sufletele tandre.
De aceea, spuneți-le întotdeauna - ingrijorarile voastre mari și mici.
Cereți-le să fie cu voi în fiecare zi, în fiecare minut, indiferent ce faceți - chiar și în treburile obișnuite ale gospodăriei.
Apoi, puteți fi PERMANENT în câmpul lor, în vibrațiile lor ridicate, și totul în voi se va argumenta rapid și ușor.
Te binecuvântez, rudele mele, și te iubesc foarte mult!
Părintele Absolut ți-a vorbit!
site-ul Renasterea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu