duminică, 30 iunie 2019

Sine Superior vs Ego

Sinele Superior urmareste intotdeauna Binele nostru cel mai Inalt, insa vocea lui este uneori acoperita de vocea egului nostru. 

Egoul este foarte preocupat de lucrurile materiale, de „succes” si de modul in care te percep altii. Sinele Superior nu este interesat de niciunul din aceste lucruri.

Sinele tau Superior vrea sa iti amintesti ca esti exact acolo unde ar trebui sa fii si ca „greselile” pe care le-ai facut au fost doar lectii din care ai invatat ceva si care te-au ajutat sa ajungi la locul in care era necesar sa ajungi. Aceste „greseli” au fost pasi importanti pe Calea ta - pasi necesari.


Sinele tau Superior vrea sa iti amintesti ca momentul prezent este singurul moment in care te poti schimba. Ego-ul se orienteaza adesea catre trecut si catre ce s-a intamplat atunci; de asemenea, ii place sa petreaca timp gandindu-se la ceea ce s-ar putea intampla in viitor. Dar nici in trecut si nici in viitor nu poti face schimbari reale. 


E necesar sa lasi deoparte trecutul si viitorul, sa vii in prezent si sa faci ce ai de facut Acum, pentru a merge mai departe pe Calea ta. (Teri Wade)

Traducerea: Dan Mihaela



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu