duminică, 30 iunie 2019

Structura energetica a viului - Gheorghe Parfene


"Cum se poate acționa energetic pentru a „renunța” la gripă.

De regulă, gripa acționează după o răceală mai puternică sau mai ușoară, deoarece diferă de la o persoană sau alta. 
În ce condiții „achiziționăm” o gripă. Noi avem o capacitate energetic, potențială specifică fiecăruia care ne asigură energia pentru buna funcționare a tuturor organelor și corpului fizic și cele energetice. 
Din păcate capacitatea noastră energetică reală este mai scăzută decât cea potențială. 
Cât timp este peste 85% este în regulă dar dacă este mai scăzută încep să apară probleme de sănătate și să se activeze diverse afecțiuni deoarece organismul nostru nu mai are suficientă energie pentru a face față agresiunilor microbilor și virusurilor. 
După o răceală organismul nostru se dezechilibrează energetic și atunci începe să-și facă mendrele și gripa iar dacă mai suferi și de alte boli atunci e dezastru pentru sănătate. 

Pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea cu gripă, sau ori care boală, sunt mai multe tehnici, dar am să vă prezintuna pe care, sper, să o poată aplica cât mai multe persoane.
Cum putem proceda pentru a ne asigura cu energie mult mult peste capacitatea de 100%?
Pentru asta ne vom folosi de puterea gândului nostru dar activat energetic. ...
* 1. Încercăm să vizualizăm, mental, deasupra noastră un soare auriu format din câmpuri energetice, ca foile la o ceapă, care radiază o lumină aurie foarte puternică. Fiecare câmp oscilează pe o frecvență de 2 ori mai mara decât cel din exterior. Ca la notele muzicale cu o octavă mai sus.
Acceptăm că de la acel Soare vine o rază de lumină care trece prin noi și continuă spre centrul pământului.
Acceptăm că acea rază de lumină se transformă într-un canal (vortex) de lumiă prin care curg șuvoaie de lumină de la soare spre pământ și energii telurice de la pământ spre univers.

Acceptăm că din acele șuvoaie de lumină, toate organele noastre de la corpul fizic, la cele energetice și până la cele mai mici celule se alimentează cu energie, se umplu cu lumină. 

* 2 Acceptăm că oasele întregului nostru schelet se transformă în niște lămpi care emit o lumină violet puternică ca de arc electric sau de fulger și le lăsați așa ca și cum a-ți fi uitat un bec aprins. (În radiația luminii violet microorganismele virușii și microbii nu se pot dezvolta).

* 3 Încercați să vizualizați o cadă plină cu lumină aurie cu atâta energie de parcă ar fi aur topit dar transparent.

Gândiți-vă că intrați în lumina aurie din cadă și acceptați să vă îmbibați cu acea lumină, toată ființa, așa cum se îmbibă cu miere de albine tot ce intră în contact cu ea, pentru refacere.
SĂNĂTATE !" Gheorghe Parfene
"Am constatat că în toate există 3+1 care să formeze un întreg. La fel și în religia creștină apar 3+1 concepte de bază. Tatăl, Fiul și Sfântul Duh energia (Lumina) care face legătura între cele două.
Am constatat că multe persoane de gen feminin sunt supărate că predomină masculinul și am văzut afirmații că Sfântul Duh ar fi partea feminină. 
Eroare Sfântul Duh nu este decât energie, e drept purtător de Spirit dar atât. Se pierde în vedere că în creștinism mai este și Maica Domnului, Maria, care apare în 3 mari sărbători, Crăcinul, adormirea și nașterea Maicii Domnului. De asemenea la români, sunt mai multe biserici cu hramul Maicii Domnului decât cu Sfântul Duh. 
Iată că în religia creștină apare și eternul feminin sub chipul Maicii Precista, Maria. În final cu ocazia celebrării nașterii Sfintei Marii, Eu urez tuturor Mariilor, mamelor și celor care vor deveni mame, precum și persoanelor dragi lor, multă sănătate, fericire și evoluție continuă! " Gheorghe Parfene
"Despre cristale. Pe toți ne fascinează aspectul și frumusețea cristalelor dar câți știu ce sunt cristalele cu adevărat ??? Cu câțiva ani în urmă era la modă printre copii să cumpere niște cristale pe care le puneau în apă și acestea începeau să crească. 
Fetița mea, binențeles, că a făcut și ea rost de unul și l-a pus în apă și acesta a început să crească. Eu nu i-am dat importanță dar cam pe atunci am început să scriu cartea și am fost nevoit să-mi sistematizez informațiile dobândite. 
La capitolul corpuri și câmpuri energetice am constatat că dacă din punct de vedere material sunt trei regnuri, mineral, vegetal și animal din punct de vedere energetic situația este mult mai complexă. 
Există regnul uman care are 6 câmpuri energetice 3 pe corpul mental și 3 pe cel astral, regnul animal care are 4 câmpuri energetice 2 pe corpul mental și 2 pe cel astral și regnul vegetal care are 2 câmpuri energetice 1 pe corpul mental și 1 pe cel astral. 
Și pentru a nu fi totul simplu am mai constatat că ar mai fi și niște sub-regnuri, deoarece sunt specii care au 5 câmpuri, delfinii și o specie de octopod (caracatiță) și altele care au numai trei câmpuri energetice, melcii și scoicile.
 Atunci m-am intrebat dacă nu sunt și specii cu un singur câmp și m-am dus cu gândul la cristalul fetiței mele. Acesta era intr-un capac de cutie de medicamente cu puțină apă și am constatat, în afară de faptul că crescuse, a trecut peste marginea capacului și crescuse și în afară unde nu mai avea apă. 
Am determinat poziția câmpului și dacă există, și ,surpriză, avea 2 ca și plantele. Mai mult de atâta, avea și corpul dublu-eteric și cele 7 câmpuri ale chakrelor principale. 
Concluzia? Din punct de vedere a structurii energetice cristalele sunt ființe, sunt roci vii la fel ca și trovanții (pietrele care cresc).
 De ce se folosesc cristalele în terapii alternative? Din două motive:
1. Ca ori ce structură energetică are tendința de a deforma spațiul energetic putând-ul concentra sau expanda după caz. Cazul cunoscut al efectului de piramidă.
 2. Noi care lucrăm pe meditație pe lumină avem tendința de a ne ridica foarte ușor pe frecvențe înalte, dar cu acestea nu se poate lucra pe corpul fizic. 
Aici intervin cristalele ca rezonează pe oscilații specifice fizicului nostru și ne ajută să ne stabilizăm la frecvenșe optime pentru corpul fizic, să folosim energia la maximum pentru diverse tehnici energetice utilizate. Succes în continuare la lucru."
"Ce este vampirismul energetic în realitate?
Este adevărat că în momentul în care o persoană, sau mai multe, suferinde intră în interiorul câmpurilor noastre energetice, 1.5-30 m au tendința de a absorbi energie de la noi.
 Acest fenomen are loc de regulă în spitale unde sunt mulți bolnavi. Acest fapt ne cam dezechilibrează energetic și avem senzația de epuizare și de oboseală. 
De regulă cel mai  afectat este personalul medical. Din aceștia, persoanele care sunt pe oscilație verde pe energii generale, pe yang sau pe yin au calități de vindecător și se echilibrează la loc. 
Pentru a evita astfel de necazuri, este suficient să acceptăm că suntem canal deschis de lumină branșați la energiile divine ,,un Soare format din câmpuri concetrice pe culoare aurie,, și irăși să acceptăm că deschidem canal(e) de lumină către persoana sau persoanele respective și să le transmitem câtă lumină (energie) au nevoie.

Totuși când plecăm să ne desprindem, energetic de ea (ele) și să le branșăm la acel soare. Dar asta nu este totul deoarece mai sunt și alte situații mai complexe. 
Din punct de vedere energetic noi putem fie pe energii pozitive fie pe negative, din punct de vederea al potențialului energetic (nu din punct de vedere benfic sau malefic), și în cazul acesta pot fi 3 situații. 

1. Cele două persoane nu fac schimb energetic indiferent ce încărcătură energetică și nu se întâmplă nimic.

2a. Ambele persoane sunt pe aceeași polaritate energetică, pozitivă sau negativă, fac schimb energetic, și ambele se incarcă energetic.

2b. Ambele persoane sunt pe aceeași polaritate și una se izolează energetic, printr-un câmp izolator, ca la un condesator electric, și din acel moment energiile, trecând prin câmpul respectiv, își schhimbă sensul și persoana scade energetic.

Aceasta este o situați ce se întâmplă adesea când cineva aflat într-o adunare dintr-un motiv sau altul, se izolează energetic și energia emisăde unii din grup își schimbă polaritatea când ajunge la el și îi scadeîncărcătura energetică de nu mai suportă și părăsește adunarea fără un motiv aparent. Ba mai mult poate acuza pe cineva că-l vampirizează dacă este din cei care simt energiile.

3. Cele două persoane sunt încărcate cu energii de polaritate diferită și când fac schimb energetic. În această situație ambelor le scade potențialul energetic și persoana mai puternică face față. Dacă acțiunea este conștientă din partea uneia dintre persoane atunci avem o agresiune energetică. În cazul acesta avem 2 posibilități:

3a. Activăm branșarea energetică și deschidem canal de transmitere a energiei către persoana respectivă, dar asta înseamnă să-i facem rău și nu este recomandabil.

3b, Activăm intre noi și cealaltă persoană un câmp energetic de izolare ,,ca la un condensator electric,, și în acest caz energile pe care le trimite o persoană la cealaltă își schimbă sensul și se încarcă amândouă energetic fiecare pe polaritatea lui.
Când este vorba de persoane suferinde care ne absorb energie, se consideră agresiune și avem voie să le branșăm la energiile divine, acel Soare auriu, și astfelle ajutăm." Gheorghe Parfene


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu