luni, 24 iunie 2019



"Aceasta este probabil cea mai uimitoare prelegere până în prezent cu privire la lecturile relativ necirculate ale lui Cayce referitoare la "New Age" din 1998, 2012 și 2038. 

John discută despre Cronologia Piramidelodespre progresul omenirii de la începuturi pana in anul 2038. El strălucește in interpretarea misticismului egiptean vechi și pictoglifelor, împreună cu calendarul mayas și citirile detaliate specifice ale lui Cayce despre ceea ce urmeaza sa vina.

 El discută reforma și armonizarea necesară a religiilor "Arabiei" (iudaism, islam și creștinism). John Van Auken este un maestru, un om renascentist cu o cunoaștere vastă care acoperă mult mai mult decât un punct de vedere, și descifrează în mod strălucit și interpretează profeția, adevărurile, concepțiile greșite și dogmele multor religii și discută adevărurile comune. 

Totul conduce la anul 2038, următorul pas major în Înălțarea Umanității. El citează citirile documentate din arhivele lui Edgar Cayce (anii 1940) care prezic și discuta cu exactitate despre ciclurile solare și radiațiile solare care vor schimba forma umană a ADN-ului și a corpului "mai ușor" și vor permite redeschiderea "celui de-al treilea ochi" în conștiința deplină. 

Așa cum a existat odată in planul pământului în cadrul grupului de suflete atlante "Legea lui UNU". Aceasta este o capodoperă și merită absolut timpul tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu