duminică, 23 iunie 2019

Tu nu te duci in Cer, tu ai venit din Cer sa experimentezi viata




" Identitatea noastra nu este in interiorul corpului nostru. Identitatea noastra este preluata de antenele proteinelor de pe suprafata celulelor noastre. Corpul nostru este ca o televiziune care isi asteapta programele pentru a le difuza.

Sunt consemnate multe cazuri de transplant de organe, situatii in care beneficiarul a preluat din trasaturile de personalitate ale donatorului. Multi ar spune ca este vorba de memorie celulara. ca om de stiinta, as adauga ca oferiti prea mult credit celulelor. O celula ar fi fericita daca si-ar aminti ceva.

Am sa va spun povestea unei fete tinere care beneficiat de un transplant de organe. Ea a primit o inima de la o alta fata de varsta ei. La scurt timp dupa transplant a inceput sa aiba cosmaruri foarte reale despre modul in care a fost omorata. Pentru ca se repetau noapte d enoapte, noapte de noapte, intr-un final doctorii s-au intrebat de la cine provine acel organ si au aflat ca inima fusese a unei fetite ucise. Cosmarurile fiind atat de reale, politistii au putut afla si aresta criminalul.

Ideea este ca celulele transplantate aveau o memorie reziduala a persoanei care fusese omorata. Atata timp cat inima a fost prezenta, ea a descarcat informatia in celulele inimii transplantate.

Concluzia este ca...da, fetita a murit, dar personalitatea acesteia,amprenta ei energetica este inca acolo. In lumina acestor noi informatii este foarte important sa intelegem aspectele legate de fizica cuantica, identitate si energia campului,pentru ca toate acestea nu se aflau in corpul respectiv.

Ca om de stiinta fara preocupari spirituale timp de aproape 40 de ani, intr-un singur minut de intelegere a modului in care functioneaza de fapt memoria celulara in plan energetic, constientizarea ca procesele intitale nu se desfasoara in corp ci IN AFARA LUI a fost tulburatoare.

Apoi au urmat intrebarile firesti despre sensul vietii, de ce am un corp si un spirit? Wow! Suntem fiinte nemuritoare!

De ce nu suntem DOAR SPIRIT? Apoi a venit si raspunsul .

Esti intr-un costum intr-o REALITATE VIRTUALA. Ai sarit in costum, experimentezi aceasta realitate virtuala. Vii, experimentezi, apoi pleci. Mintea ta nu este in creier. Poti verifica cu un MAGNETOENCEFALOGRAF si poti citi activitatea creierului.

Este motivul pentru care ne putem bucura de soare,putem prin intermediulcorpului sa savuram o ciocolata, sa mirosim un trandafir,

NOI VENIM AICI SA EXPERIMENTAM VIATA si SA CREAM!

Tu nu te duci in Cer, in Rai, tu ai venit de Acolo sa experimentezi viata. Tu creezi Cerul pe Pamant.Te trezesti in fiecare dimineata in glorie si imputernicit sa dai viata la randul tau si sa creezi . cand intalnesti o persoana de care te indragostesti si crezi ca esti Cer de atata fericire se intampla ca incetezi sa mai gandesti atat de mult si incepi te bucuri de clipa prezenta. Repetitia este cea care reprogrameaza subconstientul. Cand incetezi sa iti repeti vechiul discurs si iti resetezi programul, ai posibilitatea sa traiesti viata dorita."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu