miercuri, 12 iunie 2019

Marc D'Antonio despre OZN-urile din oceane



Un expert în OZN-uri crede că Marina SUA se află în spatele unui program extrem de secret pentru detectarea obiectelor subacvatice neidentificate, cunoscute sub numele de OSN.
Marc D’Antonio, expertul respectiv, a declarat că a văzut odată o “navă extraterestră” care călătorea cu viteze “imposibile”, atunci când se afla într-un submarin al Marinei Militare Americane în partea de nord a Oceanului Atlantic. Marc l-ar fi auzit unul dintre ofițerii navali spunându-i operatorului sonarului să înregistreze obiectul neidentificat, în cadrul programului “Fast Mover”, întrucât călătorea cu câteva sute de noduri (asta ar însemna o viteză de câteva sute de km/h). Submarinele nu pot merge cu o viteză mai mare de 40 de noduri (aproximativ 70 km/h), din cauza rezistenței la apă pe care o întâlnesc.
S-a spus la un moment dat că Rusia ar deţine un submarin capabil să călătorească la peste 200 de noduri, însă se pare că totul este o legendă, întrucât la ora actuală nu există nicio ambarcațiune subacvatică capabilă să călătorească aşa de repede, fiind imposibil pentru oameni să construiască aşa ceva.
Marc D’Antonio este director la “FX Models”, o companie de efecte speciale, care adesea are contracte pentru Marina SUA. Marc a declarat că a făcut un serviciu pentru Marina SUA, care l-a invitat la o călătorie într-un submarin, pe care a acceptat-o. Odată ce a ajuns în submarin, expertul în OZN-uri a stat în stația sonarului, cu operatorul lângă el. La un moment dat, operatorul a strigat “Fast mover”, care, în limba engleză înseamnă “obiect/persoană care se mişcă rapid”. Apoi, ofiţerul de serviciu i-a cerut operatorului să-i spună cât de repede călătorea obiectul misterios, iar răspunsul a fost “câteva sute de noduri”.
Patru ani mai târziu, Marc a întrebat un oficial de la Marina Militară SUA despre programul “Fast Mover”, dar acesta i-a răspuns că nu poate vorbi despre aşa ceva. Aceast lucru ar fi o confirmare a existenței programului.
Marc a spus că a ajuns să-și dea seama că OSN-urile erau un lucru obişnuit pentru oficialii militari, iar Marina SUA ar avea un program care le înregistrează și le determină viteza la care călătoresc.Cine ştie câte secrete ne sunt ascunse…

În iulie 2014, scriam acest articol – Marele savant român Henri Coandă s-ar fi întâlnit la o bază aeriană americană cu 8 civilizaţii extraterestre! Acolo, s-a prezentat omenirii tehnologii incredibile! – în care vorbeam despre savantul român Henri Coandă, care ar fi participat în aprilie 1954 la o întâlnire cu 8 civilizaţii galactice, la baza aeriană americană Murocs.
Dar, Henri Coandă avea o opinie interesantă şi despre OZN-uri. Astfel, el spunea că ele sunt o realitate a tehnologiei deschise către planul informaţional director, către realitatea suport imuabilă, eternă şi omniprezentă, dincolo de tot ceea ce facem noi acum şi de tot ce ne-am putea imagina noi. OZN-urile depăşesc viteza luminii, fiindcă revin în axul omniprezent sau în realitatea sursă.
În planul fizic au propulsie holografică (toţi atomii sunt simultan acceleraţi sau încetiniţi, aşa cum se întâmplă cu toate corpurile ce cad sub influenţa câmpului gravitaţional) şi deci nu au problemele de inerţie pe care noi le întâlnim în propulsia discretă (cu motoare localizate), când impulsul de mişcare este transmis de la atom la atom într-un anumit interval de timp; mişcarea succesivă este înlocuită cu cea simultană (diacronicul cu sincronicul).
Astfel, OZN-urile nu sunt permanent “solide”. În conştiinţa oamenilor persistă prejudecata că tot ce există trebuie să fie material (într-o anumită stare de agregare), când de fapt materia noastră nu este decât vârful aisbergului unei existenţe bivalente (materie-energie), care a trecut prin forme de organizare succesive, din ce în ce mai grosiere, până a ajuns vizibilă (“solidă”). Ele pot să se deplaseze prin vid, prin apă, prin atmosferă şi prin roca unui munte. Astfel de dispozitive au fost cunoscute de civilizaţiile de pe Terra care au părăsit planeta înaintea unui mare cataclism. Ele pot folosi orice sursa de energie, inclusiv energia nucleară sau cosmică – aceasta fiind prezentă peste tot, în jurul şi în interiorul nostru. "
Sursa :Secretele lui Lovendal

Triunghiul Bermudelor - Incursiune in Stelara Nava Arcturiana

" Am trecut la urmatorul ecran. Aici se vedea in prim plan mininava octagonala, aceasta se afla in adancul oceanului, am vazut ca a coborat foarte mult si iata ca deodata se afla in perimetrul din mijlocul a unor 8 PIRAMIDE.

 In jurul ei, la o oarecare distanta erau cbiar 8 PIRAMIDE.

 Comandantul SANAT KUMARA a spus ; " Acesta este TRIUNGHIUL BERMUDELOR asa cum este el stiut de pamanteni.

 Aici se afla cele 8 PIRAMIDE, iata vezi ca pe varful fiecareia se afla o imensa sfera. 

Aceste sfere sunt niste electromagneti, iar ei atrag cand se manifesta din timp in timp, diferite obiecte pamantene cat si extrapamantene.

 Fiecare PIRAMIDA prin sfera din varful ei atrage ceva anume, incat o sfera atrage metale, una numai anumite metale, alta atrage lemnul prelucrat intr-un anumit fel, alta sfera atrage elemente naturale, alta atrage ceva substante si asa mai departe, fiecare isi indeplineste programul.

 Astfel au atras prin magnetismul lor avioane in zbor, chiar si vapoare si alte aparate si obiecte care se aflau jntr-o anumita raza de actiune. Mininava octagonala pe care o vezi are la fiecare colt al octogonului cate o sfera antimagnetica prin care anuleaza si respinge atractia magnetica a sferei piramidei."





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu