miercuri, 12 iunie 2019

Io Secmus - Strabunii galactici ne vorbesc despre misiunea spirituala a Romaniei

IO SECMUS - STRABUNII GALACTICI NE VORBESC DESPRE MISIUNEA SPIRITUALA A ROMANIEI " Tu ai primit aceste informatii, dar le-ai uitat. ZAMOLXIS bunul trimis, si-a continuat munca si a luminat triburile gasite la venirea lui. El s-a asezat pe pamantul ocrotitor din tara Pelasgilor. Vointa lui DUMNEZEU a fost indeplinita de catre ZAMOLXIS, care le-a aratat celor gasiti vointa Sa si a initiat primele imbunatatiri genetice care au format primii oameni. Grija principala era EVOLUTIA SPIRITUALA. Primii oameni evoluati genetic si spiritual, au fost cei ce proveneau din triburile care populau partiea Vrancei de astazi. Ei sunt urmasii primilor colonisti stelari trimisi pe Terra.
Cei veniti aici cu ultimul val de colonisti au zidit primul adapost, care avea rolul de a fi releu de legatura cu toate triburile care au fost modificate genetic. Sunteti urmasii lui ZAMOLXIIS, bunul vostru strabun vrea sa va pregateasca pentru o noua era, ERA LUMINII si IUBIRII pe Pamant. Bunele zeitati, ARHANGHELII, veniti oe Pamant, au primit toate prerogativele de la Dumnezeu. Ele erau de natura stelara, vechi spirite lemuriene, cu un ciclu de dezvoltare pe alte planete, cu un mare grad de spiritualitate si evolutie. Ele au avut rolul de innoire a tuturor resurselor existente pe Terra, din punct de vedee genetic si spiritual. Viata s-a primenit pe Pamant cu cei veniti sa lucreze la aceasta purificare genetica superioara.
Mult timp acesti ARHANGHELI au stat izolati in statia-pilot din tara rasaritului nemurilor, tara voastra, fiind alaturi de primii colonizatori si ajutandu-i la reusita lucrarii dorita de DUMNEZEU. Iubirea Tatalui pentru acesti oameni a facut ca voi sa primiti o tara foarte bogata. In urma raspandirii genomului nou creat in statia pilot in acest areal, acum 12.000 de ani, au inceput unele rivalitati intre conducatorii statiilor nou infiintate in mai multe puncte de pe Terra.
In statia din nordul Africii, conducatorul - cel ce il cunoasteti cu numele de LUFCIFER sau SATAN din Scripturi, si-a dorit a proclama ca fiind statie pilot baza sa. Acestea s-au petrecut dupa ce locuitorii din areal l-au zeificat crezandu-l Dumnezeu. Lucrul acesta i-a starnit mandria nesabuita de a accepta acest rol, nesocotind Planul Divin.
ZAMOLXIS responsabilul statiei pilot primordiale a sesizat Consiliul Intergalactic condus de DUMNEZEU, Tatal Creator. Acesta a hotarat pedepsirea lui Lucifer, excluderea din PROGRAM. In vremea aceea, triburile existente din acel areal erau mult sub nivelul genetic al celor alesi de DUMNEZEU sa fie suport genetic pentru omul viitorului, ce trebuia sa lumineze peste 12.000 de ani, toata suflarea omeneasca. Acesti oameni slujesc si astazi riturile AVATARULUI ales de ei ca fiind un DUMNEZEU aspru si razbunator. Acela care s-a lasat idolatrizat, nu a stiut ce efect va produce zeificarea sa, DUMNEZEU l-a pedepsit si nu i-a mai permis reantoarcerea pe planeta sa.
De atunci el a devenit ceea ce parintii vostri v-au avertizat, un proscris pe Pamant. El se numeste Satan de la lumina intunericului pe care a capatat-o in urma greselilor savarsite. Frica cea mare a proscrisilor este ca vor trebui sa plateasca cu sangele pe care l-a varsat prin rastignirea lui IISUS fara vina, desi stiau ca EL este trimisul lui DUMNEZEU, care a venit pentru a repune in drepturi poporul care a fost uzurpat. Ei cunoasteau adevarul, deoarece detineau zestrea scrisa de la urmasii lui ZAMOLXIS, care au poposit in acea statie dupa caderea trimisului lui DUMNEZEU.
ZELOTII lui ZAMOLXIS au dus cu ei in acel areal istoria genezei primilor oameni evoluati spiritual. Ei traiau alaturi de supusii satanizati, incercand sa restabileasca ordinea de drept. Au infiintat un teritoriu numit ZELOTIA, din care au iesit mai tarziu, primind apoi numele de RAMAI. Ei vorbeau ARAMAIA, munceau pamantul si cresteau animale. Primele inscrisuri din acea epoca sunt marturie ca erau un popor venit din rasarit, provenind din puntea de legatura zamolxiana, care a fost trimis pentru a purifica triburile cazute prin zeificarea trimisilor lui DUMNEZEU.
ARAMAII sau RAMAII au fost izgoniti si trimisi la marginea Egiptului. Aici, exista inca o statie galactica. Foarte curand IUDEII au falsificat marturiile aduse de RAMAI si au intemeiat o noua ordine si invatatura, care le-a conferit o prioritate la apartenenta divina. Iata ca a venit timpul sa lumineze LUMINA cea ADEVARATA, sa nu mai stati in intuneric. Bunul DUMNEZEU va arata lumii poporul pe care L-a binevoit si binecuvantat. Groaznicele cataclisme ce se vor abate peste cei care voit au ascuns omenirii vointa lui DUMNEZEU, vor supune poporul decazut, cu zeul lor cu tot, unor suferinte inimaginabile, precum si oe cei care au modificat soarta stramosilor la acea vreme si au aruncat asupra urmasilor blestemul divin.
Vor veni timpurile sa cerseasca LUMINA de la cei pe care i-au privat de drepturile primului venit, adica radacinile omenirii de astazi. ROMANIA va stii ca TATAL CERESC a binevoit ca ea sa-si primeasca drepturile strabune inapoi. Lumea va privi cu alti ochi acest popor si curajul lui de a indura toate umilintele din partea celor ce se inchina banului, adica lui SATAN.
SATAN va fi limitat la o viata a privatiunilor. El isi va pierde toata puterea ce i-a mai fost lasata dupa venirea lui IISUS inca 2000 de ani. I-a fost acordata o ultima sansa de indreptare, precum si acestor popoare care si-au modificat si pièrdut originea divina. Rugati-va si asteptati revenirea lui IISUS, care va indrepta greselile celor care au decazut si au vrut sa detina puterea pe pamant prin minciuna, idolatrizand un proscris. Faptele viitoare vor uimi toata suflarea omeneasca. Ziua dreptatii este aproape, Bunul DUMNEZEU va iubeste ca pe copiii Lui si a binevoit sa va aduca la cunostinta ca sunteti in conti uare un popor luminat de dreapta credinta!
RUGATI-VA, LUMINA VOASTRA ESTE MARE!
Sa va rugati neancetat. Este singurul mod de a tine legatura permanenta cu Fiul Lui DUMNEZEU, el va va indruma numi du-va POPORUL LUI DUMNEZEU pe Pamant. Lumea va fi uimita de resursele pe care le veti primi in dar. Durerea se va rasfrange numai asupra fariseilor. Venirea este aproape, mult nu mai este, ZAMOLXIS va triumfa prin urmasii sai.
Aprile 2000
Suntem in asteroidul ce urmeaza sa faca un raid surterestru, adica survolam arealul unde urmeaza sa se aduca ultimul genom ereditar ce a sustinut rasele pana in prezent.
UNIVERSUL ARE O SERIE DE ASTEROIZI, CU ROL DE SUPRAVEGHETORI AI PLANETEI.
Suntem aproape si asteptam activarea urmasilor noastri. Sunteti ajutati de un SEPERSISTEM EVOLUTIV. Sursele au revenit aici, unde au poposit cei care au inceput primele experimente genetice. Primii colonizatori provin din ALPHA-CENTAURI si sunt urmasii unui popor stelar ce a trait pe planeta ALPHA-RO ( ARO). Constelatia din care facea parte are o mare intindere in CALEA LACTEE.
Acesti colonisti au fost primii care au inceput planul de populare al Terrei. In urma incheierii ciclului lor planetar, supravietuitorii au poposit aici acum 11.000.000 de ani. Lumea lor a disparut ca urmare a unei explozii stelare provocata de un superior. Ultimii urmasi ai acelei stele, au fost sustinuti de Vointa Divina. Acestia urmau sa puna bazele pe Terra prin evolutie genetica, in acel moment planeta nu era populata de fiinte cu inteligenta superioara, ci de humanoide gregare, aproape de lumea animala, mult sub nivelul de evolutie fizica si spirituala a acelor desemnati sa-i colonizeze. Ei au colonizat, la acea data, un teritoriu si au creat o baza pe locul care se afla aici unde sunteti voi, romanii. Eu sunt un urmas al acelor colonizatori si am rolul sa urmaresc ultima lucrare a scolii genetice, care a studiat sursa energetica a celor care traiau in acest areal si au imbunatatit-o calitativ. Lucrarea a avut ca scop evolutia acestor elemente genetice inferioare. A fost adus un element superior cu capacitatea de ascultare a undelor alfa, ce avea sa produca urmasi superiori, cu numele de NEMURITORI. Sutele de racordari ce au fost efectuate, se autentifica acum prin sufletele ce se reancarneaza.
Accesarile cunoscute si supravegheate pana acum, au ajutat evolutia celor nascuti cu un condensat superior de lumina. Un susters se aplica ultimei creatiuni, ultima veriga a unei lungi serii de modificari genetice. Sursa este DIVINA, ea a fost ingaduita sufletului universal, ea accede uneori la un altfel de urmasi somatici, mai evoluati. Succesorii unei stele ce dispare se alatura unei planete mai putin evoluate si cu ajutorul INGINERIEI GENETICE, cauta sa amelioreze si sa imbunatateasca speciile existente. Cei care au beneficiat de aceste transformari se vor activa curand si vor avea capacitati nebanuite. Vor avea un altfel de aport la dezvoltarea spirituala si ii vor ajuta si pe cei ce vor veni. Ultimile transformari genetice se vor aplica apreciind nivelul la care se afla urmasii celei din urma racordati, care si-au pastrat caracteristicile si carora li se aduce o noua imbunatatire. Lor li se va implementa un astfel de surplus spiritual, ce le va aduce un sensibil aport de energie.
A trecut un secol de cand lucrarea a inceput sa se desfasoare. Sursele energetice au urmarit si urmaresc in continuare evolutia elementelor activate. Unde a avut loc o transformare corespunzatoare, elementul a fost sustinut si activat in raport cu nivelul de evolutie spirituala. Daca elementul are lipsuri si nu reuseste sa se apropie de urmatoarea treapta, nu va avea urmasi, fiind sterilizat sa nu aduca pe lume ramasite neevoluate. Cura se repeta, astfel incat urmatorii descendenti ai unei familii sa aibe cel putin un spirit din ramura sursa de hibridare genetica. Urmatorii descendenti vor mosteni sursa.
Lucrarea urmareste ridicarea calitativa a selectiei si regenerarea speciei umane. Lumea are o supersursa activa prin DUMNEZEU care urmareste aplicarea acestui plan. Ati progresat sub urmarirea sursei universale, care are un serviciu al Puterii Superioare. El va aduce totodata, transformari uriase privind ULTIMA voastra RACORDARE GENETICA.
GENOMUL SE VA IMBUNATATI CU UN ATOM SUPERSENSIBIL care are ca scop realizarea unei specii noi, evoluata ca aspect, adica OMENIREA va avea aspectul unor OAMENI DE LUMINA SUPERDIOTATI, care vor avea o ALURA LUMINOASA, ca si a acelora care au supravietuit cataclismului stelei din care proveneau si au colonizat acest teritoriu. Lucrarea a inceput avand un ecou destul de puternic printre cei cu care s-a lucrat cu UNDELE ELECTROMAGNETICE si TELEPATICE. Acestia sunt elemente superioare, care urmeaza o cale superioara. Ei sunt urmariti cum evolueaza spre LUMINA INITIALA care i-a creat.
Cei ce reusesc au numele de URMASI AI LUMINII si urmeaza sa inceapa un alt ciclu ereditar.
Curand veti fi racordati la sursa initiala de cunoastere a tututror adevarurilor. Sursa veti fi voi, cei ramasi marturie, voi cei care ati urmat un ciclu de transformari si ati urmarit Planul Divin, asa cum a fost prestabilit fara abateri prea mari. Urmasii LUMINII si IUBIRII STELARE au sustinut un examen sub supravegherea asteroidului (Luna????) , ce a stat permanent deasupra acestui loc, de la intreruperea PROGRAMULUI, avand grija sa va respectati programul evolutiv.
Sunteti iubiti de DUMNEZEU ca ati urmarit lucrarea cu scopul de ameliorare a spiritului, de aceea aici se vor naste copii supradotati ce vor schimba fata lumii. Ei vor fi urmasii incarnati ai sursei stelare, ce va aduce PACEA si IUBIREA pe Pamant.
Lupta cu sursele retrograde se ascute. Mergeti rapid catre trierea finala a acestor elemente ce nu au respectat programul, urmarind numai beneficii materiale, subminand astfel evolutia spirituala. In urma razvratirii produse, programul a fost intrerupt ramanand in stadiul ultimei racordari efectuate. In acel moment, legatura cu statia din nordul Africii, respectiv IUDEEA, a fost intrerupta total din prunca divina acum 12.000 mii de ani. Activitatea statiei pilot a mai functionat inca 2000 de ani, timp in care au fost pregatite dispozitivele de aparare si control primordiale, ce trebuia sa conserve tot materialul doveditor al existentei FIINTELOR DE LUMINA care au pus bazele OMULUI ca fiinta cu condensatul de constiinta cel mai ridicat din Galaxie. In momentul de fata, constiinta voastra se afla in stare latenta, fiind adormita pana la aplicarea urmatoarei racordari . Odata cu acest mileniu, se reia din voia lui DUMNEZEU, acest program, care a fost intrerupt definitiv acum 10.000 de ani, cand intreaga colonie galactica a parasit definitiv statia pilot.
In aceeasi perioada a fost lansata STATIA ASTEROIDALA, materializata in satelitul pe care il cunoasteti a fi LUNA.
In tot acest timp, evolutia genomului a fost urmarita si la intervale ciclice de 500 de ani, a fost intretinuta de spirite superioare, care au venit la REANCARNARE cu scopul de a MENTINE si chiar RIDICA VIBRATIA INITIALA, pastrand nealterata linia genetica primordiala a statiei-pilot, ce constituie patul genetic pe care se va aplica ultima racordare. In acest moment, li s-a permis oamenilor accesarea unor locuri ce pastreaza intacta MEMORIA CREATIEI, dandu-va posibilitatea ca in scurt timp sa aratati lumii ce origini are ea si cine sunteti voi, pastratorii acestor vestigii. Termenul de trezire totala a constiintei voastre este programat pana in anul 2035. Atunci se vor relua legaturile cu stramosii vostri stelari si se va reicepe programul de colaborare si indrumare frateasca a oamenilor creati prin voia lui DUMNEZEU.
Acestia isi vor recapata VIBRATIA LUMINICA si vor putea sa interactioneze cu SPIRITELE LUMINICE SUPERIOARE care servesc la indeplinirea Planului Divin de creatie si progres continuu a constiintei universale.
Pana atunci, aveti de traversat perioade de PURIFICARE drastica a GENOMULUI GLOBAL, care a fost alterat de uzurpatorii Planului Divin, prin aplicari necontrolate ale geneticii, care au creat hibrizi inferiori, degenerand astfel linia genetica initiala. Vor exista trieri controlate, planeta insasi va fi racordata la noile cerinte ale alinierii galactice., primind o noua VIBRATIE, schimbandu-si axa si traiectoria. Se vor desfasura iscari telurice majore care vor rearanja scoarta terestra ( si vor aduce la suprafata piramidele). toate framantarile soxiale, economice, politice vor produce mari distorsiuni in psihicul oamenilor care vor actiona haotic. vor exista chiar si confruntari armate. Lumea Intunericului simte sfarsitul ca se apropie si incearca sa isi pastreze suprematia asupra planetei, cautand sa distruga cu orice pret bastionul LUMINII, care va scoate la lumina adevarurile masluite cu atata migala, in miile de ani care au trecut de catre supusii lui SATAN.
El si lumea luistiu aceasta, dar vor cu ultimele lkr puteri, sa-si pastreze suprematia asupra planefei, corupand omenirea sa-si uite originea luminica, ademeneind-o cu iluzii desarte, oferindu- i iluzia puterii, bogatiei materiale, inhiband in constiinta voastra legatura cu Divinitatea care v-a creat. Toate aceste manevre a u dus la pierderea condensatului de lumina divina ( caderea in materie, uitarea, scaderea vibratiei) a unui numar foarte mare de oameni, care au devenit o masa de manevra facila, satisfacand dorinta de putere nelimitata asupra planetei a celor care s-au dorit a fi dumnezei pe Pamant.
SCUTURILE ENERGETICE au aparat cu strasnicie intrarea in statia pilot si au fost activate periodic, la fiecare 500 de ani de catre trimisii intergalactici, care au contribuit si la instruirea spiritelor selectate, tot periodic pentru ridicarea constiintei omenirii si a progresului tehnic ce avea sa usureze viata oamenilor.
De cele mai multe ori, aceste incercari de TREZIRE si de RIDICARE a CONSTIINTEI omenirii ( Desteapta-te romane! ) au fost repede innabusite de cei are nu doreau aceasta, iar aceia care aduceau scanteia adevarului, au fost inlaturati brutal, uneori platind cu pretul vietii. Ar trebui sa stiti ca in mod deliberat, Planul Divin a izolat acest areal, ferindu-l de o afirmare spectaculoasa pana acum 150 de ani, cand au inceput sa se manifeste prin oamenii acestui pamant unele dintre cele mai mari revolutionari ale stiintei, ce au marcat progresul stiintific al omenirii.
Puterea Intunericului a realizat de unde vine pericolul pierzaniei sale si s-a concentrat pe distrugerea acestui nucleu, spre a-l aduce in pragul valimentului total, dorind sa distruga fiinta nationala a poporului roman, ce a trecut cu stoicism prin toate incercarile si razboaiele, soldate de fiecare data cu victorii rasunatoare, in ciuda inferioritatii potentialului de orice natura vis-a-vis de oprimatori.
Toate esecurile asupritorilor au fost datorate acestui POTENTIAL SPIRITUAL SUPERIOR, care si-a pastrat nealterat CONDENSATUL DE LUMINA, tinand treaza CONSTIINTA COLECTIVA ce NU A INTRERUPT COMUNIUNEA CU CREATIA.
Desi nu ati fost protejati decat in foarte mica masura si numai in cazuri extreme, datorita LIBERULUI ARBITRU pe care lati avut in luarea unor decizii in treburike interne, ati reusit totusi sa pastrati ECHILIBRUL OPTIM al GENOMULUI cat si cel al NIVELULUI SPIRITUAL necesar avansarii pe treapta cea mai inalta de evolutie.
Pentru toate acestea, veti fi binecuvantati de DUMNEZEU, spre a fi intemeietorii noului STAT CERESC, care va integra planeta Pamant in randul celorlalte planete avansate din Galaxie, instaurandu-se pentru totdeauna PACEA, IUBIREA si ordinea LEGILOR DIVINE ce guverneaza Universul.
Pana la instaurarea acestei PACI, vor trebui eliminate toate fortele intunericului, impreuna cu acolitii lor, acestea constand intr-un lung proces de triere, chiar si in urma unor razboaie, care vor fi declansate de insusi conducatorul lor. Apoi, va urma un lung sir de transformari planetare, care vor genera unele cataclisme cum ar fi : inundatii, miscari violente ale at osferei, ce vor aduce uragane devastatoare, precum si mari cutremure care vor conduce la reasezarea placilor tectonice. Se prevede o proportie procentuala de 75% apa si 25% uscat. Uscatul va fi reoganizat in doua continente, cu un singur guvernator, ce va avea sediul central in arealul romanesc.
Este bine sa mergeti la o biserica binecuvantata de DUMNEZEU sa va rugati. In acest moment din ce in ce mai multe spirite se trezesc si se activeaza pe CALEA LUMINII si a IUBIRII ce a inceput sa palpaie din nou in acest popor odata cu intrarea in acest nou mileniu. Puteti sa mergeti la biserica sa va rugati pentru tara, pentru intreaga planeta. ZESTERS insista sa nu te mai indoiesti de cele ce iti spun. Aceste mesaje nu trebuie aprobate de niciun for pamantean, nici macar de vreun membru al vreunei biserici, ele sunt aprobate de insusi IISUS si trebuie facute cunoscute omenirii cu toate impotrivirile indiferent din ce directie. Fie ca sunt de bunacredinta, fie ca sunt tributare unor dogmecare vor fi in curad demolate, fie din partea celor cu reavointa si interese meschine, dictate de cei care doresc ca voi sa trati in continuare in intuneric.
In aceasta faza de trezire spirituala, va veti lovi de multe piedici venite asa cum ti-am spus, cu buna stiinta sau din conservatorism dogmatic. Toata suflarea omeneasca este intr-un stadiu de framantari si adaptari spirituale survenite in urma TREZIRII INGERILOR MAMA ADORMITI, la NOUA VIBRATIE. Din acel moment, fiecare SPIRIT TREZIT nu va mai avea nevoie de aprobari si intermediari din partea nimanui, nici macar din partea clerului. Atunci fiecare din voi va avea informatie de la SURS CREATIEI, iar comuniunea cu DUMNEZEU se va realiza nemijlocit.
Mergi la biserica lui DUMNEZEU si roaga-te pentru acest popor intretinandu-ti LUMINA treaza, impartasindu-te cu SFINTELE TAINE, fara a mai cere permisiunea vreunui muritor pamantean in ceea ce priveste lucrarea pe care o ai de dus la bun sfarsit, asa cum ti-ai asumat-o. Vei intampina multe piedici si vei fi contestata si hulita de multi slujitori ai bisericilor actuale. Cerul iti va oferi protectie divina pentru a implini actul de TREZIRE al acestui popor ce trebuie sa paseasca in noua efa ca un deschizator de drum catre LUMINA si IUBIREA lui DUMNEZEU.
In astral se va hotari un nou program de constientizare a oamenilor, cat mai repede xu putinta, asupra aspectelor privind originea si dezvoltarea vietii FIINTELOR DE LUMINA cu CONDENSATUL DE CONSTIINTA CEL MAI RIDICAT. Veti constata ca multi dintre cei aflati in prezent in acest areal se vor trezi si vor dobandi perceptii pe care nu le-au banuit pana in prezent. In aceasta perioada se lucreaza la racordarea vibrationala corespunzatoare unei adaptari si transformari fara precedent a perceptiei tuturor indivizilor, ce se va produce destul de brusc, trezind constiinta colectiva a acestui popor.
Noua ERA in care ati pasit cu inceputurile acestui mileniu, va va aduca acest salt intro noua etapa de dezvoltare si integrare planetara, precum si statutul de FIINTE DE LUMINA."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu