vineri, 28 iunie 2019

Care este scopul incarnarii - Dr Elenea Gabor - Acasa la Arborele Vietii

Dr. ELENA GABOR - ACASA LA ARBORELE VIETII " DR: "Ce fel de energie suntem noi, pentru ca exista mai multe feluri de energie electrica, magnetica, termica, etc."
M: " Nu s-a nascut inca fizicianul care sa descopere energia noastra. Ai putea spune ca este o combinatie a tuturor energiilor. Suntem energia electrica. Da. Ti s-a intamplat sa pui mana pe cineva si sa simti un soc electric? Ti s--a intamplat sa te indragostesti sa te simti acea atractie ca un magnet sa vrei sa fii in permanenta cu persoana de care te-ai indragostit? Asta suntem, o energie complexa spirituala, inteligenta, cu caracteristici si proprietati speciale, energia vietii.
Dr: Care este scopul incarnarii?
M: " Pentru a creste in energie si a pentru a ne ajuta unii pe altii.
Dr:" De ce este atat de important sa crestem in energie?"
M:" Pentru ca sa cream mai multe Universuri."
Dr:" Ce suntem noi de fapt?'
M:" Suntem energie care se hraneste cu energie."
Dr: " Cum ne putem creste energia?"
M:" Venind in viata pe care noi o stim, in viata fizica si traind acel timp limitat, ajungem sa culegem dragoste si sentimente pozitive. Cu cat reusim intr-o viata sa acumulam mai multe sentimente pozitive si sa oferim si altora sentimente pozitive, cu atat energia pozitiva a Universului creste. Suntem de asemenea pe Pamant pentru a deschide noi cai ai experiente. Fiecare femeie are dreptul la a da nastere si fiecare barbat si femeie au dreptul la a aduce copii pe acesata lume. De fapt, el spune ca este unul din rolurile noastre principale pe Pamant."
Cartea ACASA LA ARBORELE VIETII se poate achizitiona de pe www.librarie.rowww.librarie.net


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu