vineri, 28 iunie 2019

Multiplicitatea Sinelor voastre

Acest lucru se numeşte multiplicitate şi este timpul să vă obişnuiţi cu această nouă paradigmă a existenţei voastre.



La bună regăsire, oameni ai neamului nostru!
Mesajul pe care vi-l transmitem cu această ocazie vine să vă sporească volumul de cunoştinţe pe care deja le aveţi. Chiar dacă pe unele încă nu le-aţi folosit, veni-va vremea şi pentru ele atunci când s-or coace lucrurile în viaţa voastră…
Spiritul vostru este o noţiune pe care foarte puţin o înţeleg.
Savanţii voştri cercetează în domeniul cuantic ceea ce numiţi spirit, iar înţelepţii voştri din multe zone ale lumii definesc la rândul lor ce anume este Spiritul. Cu toţii însă scapă din vedere un amănunt esenţial înţelegerii a ceea ce înseamnă cu adevărat Spiritul.
Chiar dacă ştiţi că Sinele Spiritual este miezul fiinţei voastre, aşa cum aţi citit prin cărţile unor semeni de-ai voştri ceva mai luminaţi întru cunoaştere, acest Sine Spiritual este cu mult mai mult decât ştiaţi până acum. Deşi aţi început să cercetaţi aspectul multiplu al spiritului vostru, este dificil să înţelegeţi cum el poate exista simultan în toate liniile timpului. Altfel spus Sinele vostru spiritual există în oricare dintre vieţile pe care le-aţi trăit, precum şi în toate cele pe care le veţi trăi, aici pe Pământ sau oriunde în alte lumi prin galaxie şi prin univers.
Să vă explicăm ce este în realitate Sinele Spiritual.


Dacă spunem Sine, ne referim şi înţelegem ceva de sine stătător, ori un spirit, oricare ar fi acela în univers, nu poate fi separat faţă de Creator. Acesta este Energia Inteligentă Universală sau Conştiinţa Universală care este Omniprezentă, Omniscientă şi Omnipotentă, aşa cum aţi citit prin unele cărţi. Fiecare Sine Spiritual reprezintă un „neuron al Creatorului”, dacă vreţi o asemenea descriere, şi prin fiecare dintre aceste Sine spirituale circulă Energia Vieţii. Este un aspect al Inteligenţei Divine Creatoare care circulă permanent prin fiecare Sine Spiritual, astfel că fiecare spirit este o manifestare a Vieţii în mod Inteligent.
Pentru că Sinele Spiritual este de origine Divină, fiind un ”neuron” al Creatorului aşa cum am spus, şi este evident că folosim acest termen de ”neuron” în sensul figurativ, atunci acest Sine Spiritual se încarcă mereu cu informaţie şi energie, pe care le transmite ulterior către alte Sine Spirituale.
În raport de nivelul de evoluţie propriu, fiecare Sine Spiritual se află într-un stadiu mai avansat sau mai puţin avansat.
Odată ce depăşeşte un anumit nivel de înţelegere a Vieţii şi Universului, Sinele Spiritual se apropie tot mai mult de condiţia sa de bază, aceea de a se identifica pe Sine drept o parte din Creator. Astfel ajunge la capacitatea de a se putea divide, având posibilitatea de a-şi trimite apoi din Sinele Bază părţi mai mici care se vor întrupa în diferite timpuri şi lumi. Avem imaginea aici a ceea ce se pune ca problemă şi anume faptul că voi ca spirite existaţi simultan în trecut, prezent şi viitor.
Vă spuneam în mesajul anterior că în univers există doar starea de Acum şi Aici, toate timpurile – trecut, prezent şi viitor – fiind de fapt doar felii ale unei stări ce reflectă Întregul în manifestarea sa continuă. Fiecare dintre voi, ca spirite, şi nu ca persoane – căci mulţi au înţeles greşit că asta este la nivel de persoană – există simultan în toate aceste felii. Acest lucru este posibil datorită faptului că având atributele Creatorului, care este peste tot în acelaşi timp, şi voi aveţi aceeaşi proprietate de a exista simultan în mai multe locuri şi timpuri din univers. Acest lucru se numeşte multiplicitate şi este timpul să vă obişnuiţi cu această nouă paradigmă a existenţei voastre.
Sunteţi spirite magnifice şi multiplicate ale Creatorului.

Noi suntem cu voi întotdeauna!          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu