joi, 13 iunie 2019

Hipnoza regresiva 88

1760, rascoala sclavilor din Jamaica. Aici il gasim pe Adrian ca pe o femeie pe nume Milicet, care asista neputincioasa la rascoala sclavilor, inabusita sangeros. Ea era sotia unui englez crud, cu care fusese obligata sa se casatoreasca. Milicet avea printre negrii o prietena, Oheva, care folosea puterea mintii pentru vindecari si care a invinovatit-o de faptul ca nu a intervenit cu nimic. Aceasta a aruncat asupra ei si a familiei ei un blestem in urma caruia sotul moare. Ulterior cele doua se impaca si atunci cand Oheva este urmarita de albi ca sa ridice blestemul, deoarece se imbolnavisera, Milicet o ascunde iar aceasta o initiaza in a ajuta alte persoane. El aduce in aceasta viata disperare, vina, durere, neputinta si o mare tristete. Toate acestea provenind din pricina ororile la care a asistat. Sufletele celor care si-au pierdut viata atunci au ramas blocate intre lumi, tinute prizoniere de niste entitati, antide, care se hraneau cu energia suferintei lor. Sa vedem cum reusesc Liana si Cornela sa le elibereze .
Acum Oheva s-a inaltat cat sa devina ghid spiritual, pe nume Davide si este unul din cei doi ghizi spirituali ai lui Adrian, celalalt fiind Saul, cunoscut ca Petru, in timpul lui Isus.
Ce se intampla cu sufletele animalutelor noastre dupa ce pleaca si multe altele aflam din aceasta sesiune interesanta. Vizionare placuta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu