duminică, 5 mai 2019

The Holy Grail | Songs Of Maria Magdalena




" Hopi au un cuvânt pentru starea lumii în care trăim, și o numesc Koyannisqatsi - înseamnă o viață neechilibrată. Din perspectiva indigenă, sursa de bază a răului nostru postmodern colectiv este pur și simplu o deconectare de la Pământ însuși. Și numai printr-o reconectare a Pământului și a ecosistemului nostru putem reveni la sănătate.

Adesea spun că este un act extrem de creativ și curajos de a găsi un echilibru într-o cultură care este, în esență, disfuncțională. Și totuși, echilibrul este esențial pentru călătoria spirituală, fără ea nu ne putem găsi drumul prin labirintul Maya (iluzia acestei lumi) sau din ce în ce mai mult prin ceea ce eu numesc Techno-Maya - o versiune a iluziei generată de secolul XXI prin generarea tehnologică hipnoza în masă, care facilitează controlul maselor.

Toate acestea ma duc la o întrebare esențială pentru aceia dintre noi care se străduiesc să trăiască mai sus în conștiință. Cum ne descurcăm cu deznădejdea și disperarea care apare atunci când mulți dintre noi pe calea spirituală contemplăm prăbușirea ecosistemului nostru și asistăm la creșterea nebuniei lumii noastre, fără a menționa manipularea tehnologică a informațiilor?

Magdalena se adreseaza procesului de transformare personală, Călătoria unui inițiat necesită o atitudine diferită față de lume și provocările ei decât cea a majorității oamenilor. Pentru mine, sunteți un Inițiat dacă vă străduiți să trăiți mai sus în conștiență indiferent de tradiția sau calea spirituală pe care ați ales-o.

Unii dintre noi vor găsi o cale prin diferite tradiții spirituale și unii dintre noi o vor găsi fără ajutor și fără limitările acestor tradiții, luptând cu existența noastră umană prin analiza directă.

Aceasta nu este o sarcină ușoară și este cu atât mai dificilă, cred eu, prin faptul că suntem confruntați în mod colectiv și individual cu nevoia de a ne confrunta cu umbrele noastre.

Prin cuvântul "umbră" mă refer la materialul nostru emoțional ne-propriu întunecat al identității noastre. Acesta este locul urii, violenței și auto-distrugerii. Este un loc în care cei slabi de inimă nu merg și mulți dintre noi care ne identificăm pe noi înșine ca persoane duhovnicești vor face orice pentru a o evita. Dar o facem cu mare pericol.

Cu puțin înainte de moartea sa, psihiatrul elvețian Carl Jung a spus că omenirea trebuie să se conformeze umbrei sale colective sau să fie distrusă de ea.

Pe măsură ce fiecare dintre noi trăiește procesul de transformare care este viața noastră, se intersectează în mod inevitabil cu transformarea mai mare pe care o trece lumea. Și pentru că plătim în mod colectiv prețul pentru umbrele ne-deținute, putem cădea din când în când pradă sentimentelor umbrite ale deznădejdii și disperării.

În cazul în care acest lucru se întâmplă pentru dvs., așa cum se intampla pentru mine, cred că ar fi mai bine să vedeți aceste emoții dificile ca pe o chemare la prezență și nu un semn de eșec. Nepăsarea și disperarea pot fi cu siguranță, deși nu neapărat, un semn că ele exista peste tot. Și, la fel ca si chemarea Sirenelor din mitologia antică grecească, care au atras marinarii , putem fi cu ușurință seduși dacă suntem vulnerabili la astfel de sentimente. La urma urmei, oricine a intrat cu adevărat în marea întunecată a deznădejdii și a disperării, știe că aceste sentimente pot avea o calitate stranie seducătoare despre ei.

Dar doar pentru că ceva apare în noi sau în jurul nostru nu înseamnă că trebuie să acceptăm acest lucru.

Sfatul meu este să depășim acele momente umbroase, dacă ele vor apărea, printr-o viziune spirituală puternică și / sau printr-o creație îndrăzneață - adică actul de a face ceva radical diferit de cel cu care esti obișnuit. Ce ar putea fi această acțiune depinde de tine.

Adevărata înțelegere spirituală și creativitatea profundă pot schimba tot ceea ce mintea percepe, inclusiv cea mai întunecată și cea mai dificilă răscumpărare a emoțiilor umane - disperarea.

"Transformarea adevărată nu necesită speranță și se mișcă chiar și în disperare".

Maria Magdalena

Magdalena și Yeshua au avut fiecare o singură viață pe acest Pământ. Fiecare a venit să-și facămisiunea , să învețe și să îmbogățească omenirea cu lumină. Acestea sunt ființele așa cum sunt astăzi, realizate ființe multidimensionale, care se întâmplă să fie arcturiene în originea lor genetică și au venit pe Pământ pentru o singură viață.

Acestea sunt conversații pe care le-am avut cu Maria Magdalena din 2007 până în prezent. Există, de asemenea, o conversație puternică, dar scurtă cu Yeshua și un comentariu al lui Isis cu privire la ceea ce ea numește mormântul femininului.

Aceasta nu este Magdalena biblică. Aceasta nu este penibilă, rușinoasă, ciudată, așa cum a încercat Papa Grigorie să o descrie ca fiind în încercarea de rușine și de scădere a femeilor și de a păstra puterea în cercul masculin al Bisericii Romane.

Ea ne-a povestit tot ce dorea să împărtășească despre această "Magielenă biblică" și despre timpul ei din lumea antică din "Manuscrisul Magdalena", care ar trebui citit în toate clasele feministe și în toate clasele biblice. Ea a vorbit despre timpul ei ca inițiat în Templul lui Isis și despre modul în care ea l-a întâlnit pe Isus la fântână și despre durerea și durerea ei când acesta a fost ucis.

Ea a spus că a vrut doar să împărtășească despre acea viață ca ființă umană.

Cu ea am avut discuții despre cine a fost înainte de viață ca pământean și care a fost și continuă să fie din acea viață: o ființă puternică, strălucitoare, elocventă, multidimensională, care se întâmplă sa fie Arcturiana. Arcturienii au fost protectorii noștri de milioane de ani. Câțiva dintre ei, cum ar fi Maria Magdalena, Yeshua ben Joseph și Sanat Kumara, au intrat într-un corp care să aducă lumină și să învețe omenirea.

Acest lucru face ca gândurile și ideile lor să fie mai interesante pentru mine decât ființele care nu au fost niciodată pe Pământ într-un corp. Până când nu ați trăit viața într-un corp din 3-D, sunteți un spirit nemântuit dintr-o altă dimensiune a existenței fără experiență "în jos".

L-am ținut pe Yeshua în brațe toată viața pentru că l-am învinovățit pentru ceea ce a devenit creștinismul, dar după ce am citit și recitit acest simplu pasaj de la el, îmi dau seama că nu era vina lui faptul că omenirea și-a modificat astfel cuvintele și intențiile . Și după ce am petrecut destul de mult timp cu Arcturienii, îmi dau seama cu ce se lupta el.

Arcturienii sunt "orientați spre misiune", sau au fost, și el a fost un om într-o misiune de a aduce un mesaj umanității. Mesajele lui au fost răstalmacite și contorsionate și abia seamănă cu ceea ce a venit el să predea, dar nu a fost vina lui.

Bărbații au modificat realitatea și au folosit-o pentru propagandizarea și controlul populației. Au modificat câteva cuvinte, pe ici si pe colo, și au schimbați întreaga semnificație, a ceea ce sa întâmplat de fapt.

Aceste ființe uimitoare sunt în continuare foarte vii în dimensiunea nouă și ceea ce au de spus are un înțeles mare pentru mine pentru că au fost aici, într-un corp, pe Pământ, plătind impozite și chirii, la fel ca și ceilalți. Au experimentat presiunile realitatii din 3D.

Pentru a obține cele mai bune beneficii din următoarele texte, vă sugerez eliminati din minte imaginile pe care le purtați în minte despre "cine" au fost figurile istorice și biblice și, în special, de unde au provenit ele.

Gautama Buddha a venit din Orion. Confucios a venit din Orion.

Shiva a ales Blue Ray din a 10-a Dimensiune și a venit din Arcturus.

Kuan Yin a fost o ființă electromagnetică care a influențat foarte mult pe Gautama Buddha în înțelegerea sa de iluminare.

Magdalena mi-a spus: "Fiecare ființă dinamică care a creat o religie sau o cale spirituală avea genetică din afara planetei. Ființele în dimensiuni superioare nu înțeleg dualitatea imensă a celei de-a treia dimensiuni până când nu se incarneaza aici"

După toți acești ani, toate aceste oportunități cu mari învățători, stau în aprecierea lui Shakespeare când a scris aceste cuvinte, oricine a fost și de la ce planetă a venit: "Există mai multe lucruri în ceruri și pe pământ, Horatio, decât s-au visat în filosofia ta. "

Evoluţie
Din ceea ce văd, acest Pământ se află în mijlocul unei purificări cataclismice, nu prin acțiunile lui Dumnezeu, ci prin natura planetei însăși și a cosmosului. Există puține lucruri pe care o singură persoană le poate face pentru a o schimba, deoarece forțele sunt mult mai mari decât orice persoană.
Pentru a supraviețui acestei purificări spiritual intacte, trebuie să dobândiți capacitatea de a înota impotriva curentului, implozia evoluționistă, fascismul politic și spiritual și manipularea prin frică de forțele care controlează destinul uman la scară largă. Depinde de fiecare persoană să găsească o modalitate de a înota în amonte și acest lucru necesită măiestrie, inteligență și un grad ridicat de creativitate și flexibilitate.
Iar aici lucrurile devin interesante. Una dintre căi, cu siguranță nu este singura modalitate de a înota în amonte este să vă conectați la vibrația iubirii - adică dragostea impersonală - și dacă sunteți în stare să vă aflați în acea bula vibratoare și sunteți, de asemenea, conștienți de realitățile din jur- atunci puteti înota si mai eficient în amonte și să găsiti un port sigur în mijlocul acestei furtuni.
Cuplurile aflate în Relația Sacră pot întări foarte mult acest lucru unul în celălalt. Cele mai multe cupluri sunt in antiteza relației sacre, și o persoană ar fi mai bine să fie singură decât să intre într-o relație cu cineva care nu este egal-spiritual vorbind.
O altă metaforă adecvată este înotatul prin apă. Apa este ca forța impersonală a iubirii. Ea vă înconjoară, dar există pietre, obiecte imobile în interiorul acelui curent și stăpânirea înotului este de a înota în jurul acelor lucruri care nu sunt ceea ce căutați și de a înota în jurul obstacolelor, fără o a doua privire, lăsându-le în urmă.
Cred că cele mai mari comori pe care un om le poate avea sunt imateriale - in orice caz nu sunt aurul acestei lumi. Acestea sunt atribute ale conștiinței care se dezvoltă în turnătoria existenței.
Luați aceste tipuri de comori atunci când părăsiți această viață pământească și luați aceste lucruri cu voi în alte regate. Când descoperiți o astfel de mare comoară, o veți proteja în mod natural.
Cred că mulți oameni pierd această comoară în cursul vieții, iar unii o vor găsi din nou, trezindu-i și mai mult. Deci, ceea ce aveți de-a face aici este un nivel de inteligență care poate recunoaște valoarea unui atribut și inteligența pentru a ști ce să facă cu el, cum să utilizați acel atribut (adică dragostea impersonală) pentru a crea un balon, un câmp vibrator care vă permite să vă deplasați prin curent și să vă deplasați în amonte atunci când curentul se mișcă în aval.
Pământul este o școală pentru suflet.
Această viață este temporară, dar conștiința spirituală este eternă.
Și astfel, în densitatea și suferința vieții, modul în care vă ocupați de dificultățile vieții determină ce atribute veți extrage. Una dintre cele mai mari comori sau atribute ale conștiinței este capacitatea de a iubi în mod impersonal, deoarece acest lucru creează un câmp vibrațional care se mișcă în mod inerent în amonte. Cu alte cuvinte, câmpul vibrațional vă va mișca în sus. Acest lucru este foarte eficient.
Modul în care alegeți să navigați prin dificultățile de purificare planetară devine o întrebare. Dacă puteți recunoaște că adevărata comoară nu este materială, că sunteți un vizitator al acestei lumi și că veți lua cu voi comoara de dezvoltare spirituală atunci când veți părăsi această viață, veți trece mai repede în această perioadă.
Locuiți în această lume pe deplin pentru a obține toate experiențele pe care le puteți obtine, dar trăiți știind că nu sunteți din această lume și dacă puteți trăi asta cu toată forța ființei voastre puteți trăi prin experiența acestei vieți cu mai multă stăpânire și har.
Cred că este mai bine să evităm dihotomia dintre bine și rău pentru că sunt relative si depind de cel/cea care le interpreteaza. Ce este rău pentru cineva, ar putea fi o angajare sfântă pentru altcineva.
În mijlocul acestei revolte planetare, calea inițiatului este să trăiască în sus, în ciuda a ceea ce s-ar putea întâmpla în mediul extern și să găsească comorile în interior. Mai mult, un inițiat trebuie să-și creeze capacitatea de a gândi și de a se simti pe cont propriu , de a folosi aceste abilități ca mijloc de a naviga prin condițiile și situațiile vieții - fără a pierde din vedere aceste comori spirituale. Aceasta este calea.
Transformarea și disperarea
Transformarea adevărată nu necesită speranță și se mișcă chiar și în disperare.
Dziluzia unicității
Toate ființele au propria perspectivă, care este relativă la dimensiunea în care locuiesc și la nivelul conștiinței lor. Din experiența mea, este imposibil ca cineva să înțeleagă totalitatea existenței în toată dimensionalitatea ei.
Din experiența și perspectiva mea, toate ființele sunt interconectate. Aceste interconexiuni se extind la toate nivelele, în toate dimensiunile și în întregul cosmos.
În existența voastră planetară sunteți parte și nu separați de ecosistemul dvs. planetar. Sunteți conectați intim la toate formele de viață. Respirați pentru că împărăția plantelor transformă dioxidul de carbon în oxigen, proces numit fotosinteză.
Prefer să o numesc transformare Conștiința regnului plantelor este vastă și inteligentă. Este simțitoare. Prin însăși natura sa se transformă un element în altul. Este natura lor să setransforme, pe această planetă, dioxidul de carbon în oxigen. Și această transformare vă dă viața. Deci, sunteți profund interconectați cu regatul plantelor și cu toate celelalte forme de viață pe această planetă.
Sunteți, de asemenea, interconectați cu alte inteligențe și alte dimensiuni. Sunt în măsură să comunic cu dvs. deoarece suntem interconectați. Această interconectare este un ocean vast. Există canale pe care le numiți găuri de vierme care leagă părți ale cosmosului cu zone îndepărtate. Dar această interconectare este diferită de ceea ce mulți numesc "unitate".
Deoarece există atât de multe moduri diferite de a utiliza acest termen, nu este deosebit de util să folosiți acest termen fără a fi mai precisi.
Când atingeți stări mai înalte ale conștiinței în care experiența voastră de timp și spațiu estetranscendente, există diferite nivele de percepție. Unul dintre aceste niveluri este interconectarea tuturor vieții, a tuturor conștiințelor și ale existenței.
Când intri într-o anumită octavă a acestei transcendențe în timp și spațiu, intri în ceea ce Yeshua se numește "dragoste". Această dragoste este impersonală. Nu este romantica în sensul că majoritatea oamenilor se gândesc la asta. Nu este o atracție erotică. Este o rezonanță care păstrează toată existența într-o vibrație interdependentă, iar această vibrație este all-inclusive.
Această stare a conștiinței este foarte ciudată, pentru că atunci când vă aflați în starea vibrațională a iubirii impersonale, puteți purta cu ușurință contrariile conflictuale.
Acestea sunt aparent rezolvate în seninitatea acestei vibrații, numită iubire. Dar, în același timp, există și alte percepții și alte realități care coexistă cu această stare vibrațională.
Dificultatea mea personală cu conceptul de "unicitate", așa cum este folosită în New Age, are de-a face cu o lipsă de limită, o lipsă de responsabilitate și de responsabilitate personală. Este, de asemenea, un loc de cuibărit, ironic, pentru unele dintre cele mai întunecate materiale umbrite ale omeniei.
Cei care aruncă fratele în ideea de unitate intră într-o traiectorie dură, dacă ajung la concluzia că la un nivel mai înalt de existență suntem cu toții unul și nu există nicio diferențiere. Motivul meu de a spune asta are de-a face cu marginile stări vibraționale.
Ideea de "unicitate" este folosită ca un vehicul hipnotic de către unii oameni pentru a evita complexitatea existenței. Unii dintre acești oameni cred că dacă suntem cu toții, atunci nu este nevoie să fac nimic și, în opinia mea, aceasta este o eroare trista.
Evoluția personală rar apare ca un eveniment spontan, dar mai des prin aplicarea inimii și a minții și uneori prin efort și voință personală. Un alt aspect de unicitate care mă deranjează este că unii, deși nu toți, o folosesc ca pretext pentru iresponsabilitate și lipsă de responsabilitate.
Când cineva intră în experiența autentică a interconectării, inima se poate extinde pentru a include toate nivelele existenței și se poate simți într-adevăr o emoție a iubirii profunde care cuprinde toate opusele care s-ar putea descrie ca "unicitate". Dar acest lucru este cu totul altul decât ideea "unității". Ideea de unitate nu este o experiență spirituală autentică. Este doar o ideeplină de dificultăți pentru cei care caută adevărată realizare spirituală autentică.
Am spus mai devreme că una dintre dificultățile legate de unitate a fost că nu a ținut cont de marginile vibraționale.Ceea ce vreau să spun este că fiecare stare vibrațională are o limită. În anumite stări ale conștiinței toate limitele sunt transcendere, dar nu se poate opera în universul manifest fără limite.
Permiteți-mi să dau un exemplu concret. La mulți ani după moartea lui Yeshua a fost un om care a căutat și a distrus acei urmași ai lui Yeshua. Numele lui era Paul. În drum spre Damasc, el a avut o viziune bruscă despre Yeshua și a avut o convertire și, brusc, acest om, care era o ființă umană supărătoare și disprețuită, părea să fie ridicată și transformată.
Îl cunoasteti ca pe Sf. Pavel.Una dintre dificultățile pe care le am cu Paul, ca femeie, este că ne urăște felul nostru. Așa că el a introdus prejudecățile sale împotriva femeilor în formarea Bisericii prin evanghelizarea și scrierile sale.
Ca o femeie inițiată și un ucenic apropiat al lui Yeshua - ca și profesorul și soția sa - găsesc influența lui (a lui Pavel) asupra Bisericii cea mai nefericită. Problema cu Pavel - și eu refuz să-i spun un sfânt - este că el a avut o conversație parțială, dar problemele sale nerezolvate cu femeile au stricat experiența spirituală. Și a devenit o otravă supărătoare pe care a adăugat-o la amestecul de influențe timpurii către acei adepți ai lui Yeshua.
Când Pavel și-a întâlnit viziunea asupra lui Yeshua, el a văzut într-o oarecare măsură eroarea căilor lui. Dar el nu cauta mai adânc în sine; el nu observa marginea sau granița vibrațională în propria lui natură, care era condusă de frica și ura față de femei.
A fost o margine vibrațională și el a trecut-o cu vederea. El nu a intrat în el,pentru a se explora si schimba și astfel, plin de energie care vine la orice om care intră în contact cu dimensiunea spirituală, el a pornit în lume, acum un convertor, un evanghelist. Dar el nu proclamă adevărul deplin al mesajului lui Yeshua. Cuvintele lui au fost rastalmacite de lumea lui interioară și chinuită.
Este într-adevăr un paradox ca "unitatea" poate fi uneori folosită ca o mantie pentru a ascunde întunericul uman și ceea ce ați numi umbra. Din punctul meu de vedere, ideea că toate ființele sunt "una" fără nici o diferență este absurdă și o insultă la complexitatea existenței multidimensionale.
Sunt conștienta că sunt interconectat cu toate ființele și, de asemenea, sunt conștienta de faptul că sunt în mod distinct eu.
În calea spre auto-realizare și stăpânire există multe căi, multe căi și multe alegeri. Nici nu este mai bună decât cealaltă. Este pur și simplu vorba despre faptul că fiecare alegere aduce cu ea consecințe.
Eu aleg să rămân o conștiență individuală distinctă. Aleg uneori să intercedez în numele altor ființe, dar sunt întotdeauna conștienta de faptul că ei au o existență distinctă separată de mine și că existența lor suverană este responsabilitatea lor și nu a mea.
Din punctul meu de vedere, în momentul decesului există multe opțiuni și multe modalități de a trece prin taramurile morții. Unul dintre acestea se îndreaptă spre lumină, așa cum propun numeroși susținători ai unicității. Eu consider personal acest tip de lumină colectivă a fi o capcană. Încheie un suflet sau o conștiință. Nu duce la eliberare sau măiestrie, ci la un fel de subjugare.
Mi se pare că există ceva insidios în conceptul de unicitate, așa cum este deținut de unii oameni. Imaginându-ne că suntem cu toții unul, ei pot intra într-o stare hipnotică. Acest tip de hipnoză conferă o pseudo-seninătate, pentru că se poate face aparent fără limite. Am constatat că multe persoane care au înghițit conceptul de unitate nu se uită mai adânc în ele însele. Ei rămân ignoranți față de forțele lor inconștiente.
Și astfel, în timp ce o mână deține o baghetă magică, ca să spunem așa, și creează pseudo-sentimentele de unitate, cealaltă parte creează discordanță și acționează în umbră, care este pur și simplu ne-proprietate aspecte și impulsuri ne-evoluate. Ei nu își asumă nicio responsabilitate pentru acțiunile lor.
Când iubitul meu Yeshua a spus: "Tu vei face lucruri mai mari decât mine", el vorbea dintr-o înțelegere cu privire la persoana divină individualizată, o ființă care și-a înțeles relația cu cosmosul ca un individ distinct, nu fuzionat cu toate ființele unu.
Este adevărat că o parte din puterea disponibilă unei persoane divine decurge din recunoașterea interconectării sale cu cosmosul. Dar acest sentiment de interconectare păstrează identitatea ca individ. Într-adevăr, acest tip de măiestrie necesită o ființă individualizată. Acest tip de stăpânire impune ca o ființă să opereze în interiorul mării largi de interconectare, conștienta de limitele vibraționale, precum și de modul în care se mișcă în relație cu ele.
Permiteți-mi să spun ceva mai mult despre limite.
Acesta este un adevărat paradox, deoarece acestea coexistă în același timp. Să începem cu fizicul, de vreme ce va referiti în fiecare zi la acesta.
Fiecare celulă a corpului tău are o limită, un perete fizic de molecule care se separă de fiecare celulă. Fără această limită, celulele nu puteau exista. Dar limita are deschideri care permit celulei să ia lucruri bune pentru ea și să scoată lucruri care nu sunt în interesul său superior sau nu mai sunt necesare, produsele secundare, dacă doriți, a metabolismului celular, cum ar fi dioxidul de carbon.
Când luați toate aceste celule care cuprind corpul vostru, corpul are experiența fizică a limitelor. Dacă intri într-un zid, limita corpului tău și limita zidului se întâlnesc și nu vei trece prin perete. Aceasta este o realitate fizică.
Acum, toată materia este în esență spațiu, astfel încât este posibil ca anumite stări ale corpului / minții să treacă prin pereți, să treacă fizic prin el. Această fluiditate a corpului și a minții este o stare extrem de neobișnuită, dar este posibil și mulți dintre yoghinii și yoghinii voștri, precum și unii sfinți din multe tradiții spirituale, au demonstrat această și alte abilități.
Este posibil ca corpul / mintea să intre într-o stare super conductivă în care gravitatea este transcendentă temporar și levitația devine o posibilitate distinctă. Dar, de cele mai multe ori, majoritatea oamenilor rămân la influența gravitației.
Ideea că puteți să vă plimbați prin pereți sau levitați este foarte diferită de capacitatea reală de a umbla prin pereți sau de a levita. Stăpânirea energetică necesară pentru a călca fizic printr-un zid sau pentru a levita nu este în domeniul gândirii. Este un fenomen mult mai complex.
Fiecare nivel vibrațional sau dimensiune are limite. Este posibil ca anumite stari să treacă prin aceste limite, dar se face prin înțelegerea naturii limitei care vă este prezentă și a ceea ce este necesar să treceți prin ea.
Prin interconectare puteți călători prin cosmos prin orice dimensiune pe care o doriți. Dar trebuie să înțelegeți natura fiecărei granițe pe care o întâlniți și ce este energic de la tine să treci prin ea. Acesta este un concept foarte diferit de unitate.
Unul nu se mișcă în tot cosmosul cu stăpânire, dacă cineva este amestecat în mintea lui cu toate celelalte ființe. Acest concept este foarte limitat, spre deosebire de potențialul interconectării.
Așadar, în rezumat, explorarea interconexibilității cu cosmosul ca ființă individualizată vă conduce la o mai mare stăpânire și la o abilitate de a vă deplasa prin granițele dimensionale. Ideea unimii nu conferă acest nivel de măiestrie, dar în mintea mea este un cuib de confuzie și un loc în care adesea trăiesc manipulări și umbre netransformate.
Toate regatele Pământului , inclusiv toate regatele inconjuratoare, regatele elementare și îngerii aerului, apei, pământului și focului, precum și îngerul misterios al spațiului, toate sunt activate, stimulate și perturbate de undele cosmice de energie care trec prin sistemul dvs. solar. La fel cum oamenii sunt afectați, toate regatele Pământului sunt afectate. Totul este agitat.
Multe entități din afara planetei monitorizează energia, de la cea de-a 5-a dimensiune și mai sus. Am fost de pe Pământ (într-o singură viață), așa că înțeleg relația cu ființele care locuiesc aici, dar descriem același lucru, doar ca o facem din perspective diferite.
Există aspecte ale persoanelor care intră în stari extrem de agitate, iar acest lucru va acționa în toate domeniile elementelor, aerului, focului, cu siguranță a Pământului. Va deveni foarte suprarealist. În cele din urmă, va fi imposibil să negați faptul că există o relație între conștiința umană și ceea ce se produce pe planetă, cu excepția celor cu cea mai mare densitate a indivizilor care nu simt nimic.
Fierul, sângele și câmpul magnetic al pământului
Care este elementul care creează câmpul magnetic al Pământului? Fier.
Care este elementul primar care cuprinde nucleul Pământului și responsabil pentru câmpul magnetic al Pământului? Fier.
De asemenea, fierul este o componentă importantă a sângelui, astfel încât există un câmp rezonant de informații între sângele uman și nucleul Pământului.
În ceea ce privește relația dintre sângele uman și câmpul magnetic al pământului, reptilienii care au hrănit frica de asemenea au știut și au înțeles de la început că sacrificarea și eliberarea de sânge a oamenilor a creat atât frica, cât și energia care le-a permis să afecteze câmpul magnetic din Pământ, folosind relația dintre sânge și nucleul Pământului pentru a-și energiza intențiile. Unii au făcut acest ritual pentru a menține lucrurile în așa fel încât să poată rămâne la putere, așa cum au făcut-o aztecii în Mesoamerica.
Lucrul cu alte persoane
Îi inspir pe mulți alți oameni să se întoarcă la echilibrul femininului și atât de mulți lucrează cu aspecte ale mele. Unii dintre ei sunt înșelați, iar unii dintre ei lucrează de fapt cu aspecte ale mele.
De la Isis
Pe mormântul femininului
Mormântul femininului - și prin asta mă refer la formele de gândire și credințele din ultimii 2000 de ani care au închis femeia - este, în esența sa, sentimentul că femeile nu au dreptul să ceară nimic, că sunt slujitori bărbaților și nimic Mai Mult. Chinul de a fi în acel întuneric, știind puterea pe care o au și nu le-a dat permisiunea de a o aduce în această lume, este cu adevărat un tip de iad.
Din Yeshua: Dumnezeu sunt Eu și Dumnezeul Tu ești
("Am luat-o într-o seară, singură în grădină")
From Yeshua: God I Am and God You Are
(“I got it one night, alone in the Garden”)
Această lume este o lume cu o polaritate extremă, iar cele mai bune intenții și cele mai impecabile acte pot fi împrăștiate în ceva cu totul diferit de intenția inițială.
Aceasta este una dintre tragediile acestei lumi.
Când am spus că fără Tatăl meu n-aș putea face nimic, am spus de fapt că "fără Maica și Tatăl meu nu puteam face nimic". Dar cuvintele mele exacte au fost pierdute în traducere.
Fiecare acțiune pe care o iau vine de la "Eu sunt ceea ce sunt," cu alte cuvinte, eu, ca Dumnezeu.
Dar în înțelegerea mea mai mică, în timpul meu de pe Pământ, a fost ca am fost separata de cel din mintea mea. Am fost despărțita de mine ca manifestare realizată de Dumnezeu și a existat astfel temei pentru îndoială personală.
Când sunt conștienta de mine însumi ca Dumnezeu, nu există nici o îndoială. Sunt acum în acel nivel de permanență în toate domeniile, și nu mă îndoiesc.
Există două nivele aici. Fără a fi conștient de mine însami ca Dumnezeu, nu pot face nimic. Dacă aș fi într-o poziție mai mică de realizare decât acum, aș crede că această putere este externă pentru mine și apoi o fac ca și cum ar fi o putere în afara mea. Realizarea mea doar recunoștea că eu sunt Dumnezeul propriei mele ființe, iar acest salt de la om la Dumnezeu / om a fost un salt cuantic.
Dumnezeu este un construct mental care este prea limitator.
Întrebarea fundamentală este aceasta: vă închinați la o putere exterioară pentru voi înșivă, sau vă împărțiți întru totul?
Când am luat pe ucenici, am trecut prin experiența de a face față limitelor lor, și când eram în grădina Ghetsimani și toți au adormit, eram cu adevărat singura.
În acel moment de conștiință solitară nu mi-a mai păsat ce credeau vreunul dintre ei și acesta a fost momentul crucial pentru mine. Am pășit fără îndoială și am trecut prin portal fără o a doua privire - realizând că am creat totul. I-am creat atrăgându-le în viața mea, atât ca pietre, cât și ca impedimente.
Credeam că adevărul ar putea fi răspândit prin ei în lume, dar era un adevăr contaminat, afectat de limitările lor umane, precum și de neînțelegerile și, în cazul lui Petru, de prostie.
Permiteți-mi să explic comentariul meu despre Peter. Evangheliile spun că am spus lui Petru că el este stânca pe care voi construi Biserica mea. Dar limba pe care am vorbit-o cu el era aramaică, iar cuvântul stanca avea două conotații - o bază solidă și densă din punct de vedere intelectual.
Așa că în grădină am trecut peste tot ce am creat și l-am lăsat să plece. Am trecut prin portalul morții.
Sunt o ființă vastă cu fațete multiple, iar omul a fost doar o mică parte din ceea ce sunt - ca și voi."





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu