miercuri, 22 mai 2019

Mesaj de la Fratia Luminii Invatatorii Noii Lumi - Cristina Maria Stroiny

"Credem ca voi cu totii simtiti aceste ENERGII bulversante care lucreaza asupra mentalului colectiv, stiti cu totii ca omului ii functioneaza numai 10% din creier. Aceste valuri cu sediul in Dimensiunile Superioare au ca scop dezvoltarea noii portiuni a creierului uman. Acest lucru va duce la purificarea mentalului si va pune in functiune parti ale creierului aflate in stare latenta. De aceea fizic vor exista stari de dureri de cap, migrene, depresii, anxietate, atacuri de panica, ceea ce urmeaza dupa insa este insa o EXPANSIUNE A CONSTIINTEI.
Nu va mirati ca in jurul vostru se intampla atatea lucruri noi , dar si ca frati de-ai vostri se comporta destul de rau. Aceste energii scot la iveala tot ceea ce este rau din fiinta umana, de aceea vedeti in jur atata NEGATIVITATE. Energiile curg mai intens in perioada sarbatorilor cand CERURILE sunt deschise. Stim ca multi dintre voi sunteti bulversati de noile schimbari pe care le traieste fiinta voastra. Este vorba de unirea voastra cu SINELE SUPREM, de gandirea voastra unificata sub conducerea si conlucrarea cu SINELE SUPREM.
Supraactivitatea va duce la ridicarea nivelului de adrenalina, de aceea se intampla atat de multe lucruri ca violenta, brutalutate, atacuri verbale, lipsa de rabdare si intelegere, certuri ce duc la violente, desi nu este placut,totul trebuie trait si rabdat.
Omenirea trebuie instruita pentru a putea face fata SALTULUI CUANTIC in 5D ( Dimensiunea a 5 a - Mentala), unii dintre voi nu sunt pregatiti nici pentru 3D ( Dimensiunea a 3 a - Materiala), unii dintre voi mai avansati aveti corpurile pregatite pentru 4D ( Dimensiunea a 4 a - Astrala) si pentru 5D, iar voi va hraniti 3D. Multe boli apar pentru ca de cele ai multe ori, mancarea nu va este compatibila. Pentru cei care consuma carne va putem spune ca aveti corpul plin de toxine si acest lucru va da mari batai de cap in procesul PURIFICARII. Multe boli apar in cursul consumului de carne de orice fel. Pentru binele vostru va recomandam sa consumati in aceste TIMPURI de GRATIE mai multe fructe, legume decat ati facut-o pana acum si in loc de carne si e de preferat pestele oceanic si cel proaspat.
In aceste TIMPURI, va sfatuim sa fiti atenti ce GANDITI si cu ce fel de ENERGII va insotiti. Nu uitati ca aurele voastre se intersecteaza si preluati unii de la altii multa NEGATIVITATE pe care o aduceti in locuintele voastre. Rugati-va la Dumnezeu sa va binecuvanteze casa si familia, pentru ca acest lucru este benefic pentru fiecare din voi.
Ajutati-i pe cei care isi doresc sa fie ajutati, cat despre ceilalti nu va mai irositi energiile daca ei nu doresc sa invete ceva. Cinstiti-va intre voi, respectati-va rudele si parintii, uniti-va pentru a trece mai usor peste NEGATIVITATEA care sta intre voi si asupra voastra. Daca cunoasteti si aveti informatii despre tratamentele naturiste, e bine sa apelati la ele si sa impartasiti unii cu altii. In aceste timpuri,plantele bune sunt de leac.
Vindecarea este posibila mult mai usor prin intermediul plantelor si a terapiilor alternative: fitoterapia, bioterapia, cristaloterapia, aromoterapia. V-am cercetat starile in ultimul timp si am vazut ca multi oameni sufera din cauza confratilo rlor care au ajuns la un nivel de decadenta. Fiecare om apartine unui anumit STADIU EVOLUTIV, asa ca nu trebuie sa va mirati ca aceste ENERGII le arata adevarata lor fata.
Voi aveti grija de propria voastra viata, SCOPUL este TRANSFORMAREA, degeaba vreti ca altii sa se schimbe in bine daca nu ati facut-o voi. Omenirea are nevoie de exemple. Unii dintre voi sunt obisnuiti sa serviti si nu stiu sa serveasca. Nu este posibil ca noi, cei din afara valului, precum si multi altii din alte specii (extraterestre) sa iubim si sa ajutam Pamantul iar voi cei care-l locuiti sa-l badjocoriti si sa faceti asta si cu voi. Daca nici aceste cuvinte nu va fac sa rositi inseamna ca munca noastra este in zadar.
Este trist ca cele mai multe din mesajele noastre sunt citite doar de catre cei silitori. Am vrea sa o faca si cei corijenti la capitolul VIATA sa o faca. Cea prin care noi transmitem ni se plange ca de multe ori mesajele ei nu sunt intelese de lume, oamenii adreseaza asa zise intrebari capcana ca sa denigreze lucrarea noastra, sau vor sa afle informatii pentru a obtine foloase materiale, de foarte putine ori ei sunt interesati de spiritualitate, sau cum sa-si ajute semenii.
Ne adresam voua, celor care cititi aceste randuri, nu credeti ca a venit TIMPUL ca numarul LUCRATORILOR de LUMINA sa creasca? Nu a venit timpul sa ascultati ceea ce CERUL va transmite prin cei alesi? Cum vreti sa vina IISUS, cand voi nu sunteti pregatiti nici pentru oameni simpli? Oare cati MAESTRII mai trebuie sa fie trimisi de Domnul pe Pamant pe care sa-i ponegriti si sa-i faceti sa isi ceara intoarcerea ACASA?
Cat despre cei care cititi aceste randuri si nu faceti nimic macar cu voi, nu sunteti mai departe de ceilalti. Cei ce vin la voi din CERURI sa va ajute gandesc mult mai INALT decat voi si va iarta greselile si neantelegerile voastre. Ei stiu ca prin faptelelor se mantuiesc, iar alegerea lor de a veni in serviciul pamantean va fi optionala.
Intr-o zi,si voi veti ajunge la un nivel avansat de CONSTIINTA si veti vedea cum este sa traiti vazandu-va semenii dorind sa traiasca in noroi. Noi va spunem sa nu mai pierdeti timpul, ca nu mai este mult.faceti ce trebuie cu voi si rugati-va ca Domnul sa trimita un indrumator autentic aflat sub conducerea Lumilor Superioare, iar apoi aplicati-va informatiile pe voi si pe cei care vor. Noi suntem mereu prin preajma si abia asteptam sa ne cereti ajutorul. Deschideti ochii si priviti realitatea, de fapt sunteti patrunsi de LUMINA!
Multi dintre voi privind NEGATIVITATEA din jur considera cu lucrurile vor sta mereu asa. Nu va pierdeti speranta. este firesc ca NOUA ENERGIE sa scoata la suprafata multa negativitate si aceasta sa se manifeste fizic. Ceea ce trebuie sa stiti este ca in interiorul vostru nu exista numai negativitate, nu va cunoasteti adevarata frumusete, acea FIINTA DIVINA. Pentru a va putea cunoaste, trebuie sa permiteti acestei energii sa isi faca datoria. Dupa PERIOADA de PURIFICARE ( iadul interior), LUMINA voastra INTERIOARA va incepe sa iasa la suprafata si sa va modifice comportamentul.
Multi dintre voi cred ca Dumnezeu este neiertator, se tem de mania lui, in urma savarsirii unor fapte rele, aflati ca EL nu este in niciun caz asa, el stie sa IERTE si sa IUBEASCA. Tu poti sa faci asta? Lasati INIMA voastra sa se deschida, nu o mai tineti zavorata. Nu va fie teama sa iubiti creatia lui Dumnezeu. IUBIREA va deschide INIMA si va permite sa accesati INTERIORUL. In centrul vostru se afla un SOARE INTERIOR care raspandeste in jurul lui numai LUMINA. Lasati acest SOARE INTERIOR sa-si faca datoria si sa scoata la suprafata prin manifestare adevarata voastra natura, cea DIVINA.
IERTATI, IUBITI, TRAITI. Bucurati-va de viata pe care v-o da Dumnezeu, caci este un mare DAR. Chiar daca nu aveti cele mai bune mijloace de a trai, acest lucru nu va opreste sa traiti demn. Lasati sa iasa la suprafata din INTERIORUL vostru, fara teama, CUNOSTINTELE din VIETILE TRECUTE. Multi dintre voi ati auzit de legea karmei. Desigur ca fiecare poate interpreta acest lucru dupa buna lui voie. Lumea a primit de multe ori GRATIE DIVINA si IERTARE din partea lui Dumnezeu si nu a stiut ce sa faca cu ele. Ceea ce se intampla astazi prieteni asupra voastra se numeste GRATIE DIVINA.
PURIFICARILE, RIDICARILE VIBRATIONALE, ASCENSIUNEA sunt dovezi clare ale GRATIEI DIVINE.
CERUL va iubeste,nu va pedepseste. Voi sunteti cei care va chinuiti unii pe altii. Vreti o schimbare? Noi va sfatuim sa incepeti cu voi. ACCEPTATI-VA caci si aici aveti probleme. IERTATI-VA si nu uitati sa CERETI IERTARE. Nu este nici o rusine, intelege ca tu poti. In vietile trecute, tu ai fost puternic si curajos, nu ai fost numai un ticalos. Lasati aceste ENERGII benefice dobandite de sufletele voastre sa se manifeste.
Daca Dumnezeu inseamna ceva pentru voi, acordati-va cel mai frumos CADOU, acordati-va ELIBERAREA voastra, eliberarea de sub proastele obiceiuri, de subestimarea care
v-ati imprimat-o, de voi insiva, cei care nu ati stiut sa iubiti si sa apreciati. Vreti SA CRESTETI? Atunci e nevoie de SCHIMBARE. In interiorul vostru prieteni sunt lucruri frumoase pe care TREBUIE sa le descoperiti. Noi le putem vedea. Deschideti-va ochii spre LUMINA si o sa puteti vedea frumusetea ce va locuieste, pe TOTI, pe absolut TOTI.
Aveti potentialul sa deveniti CREATORI. E bine sa deveniti CREATORI a ceva frumos de care sa puteti fi mandri. Cel
ce-si dezvolta puterea interioara devine o forta. Nimeni si nimic nu poate sa-i faca rau. Acordand interes interiorului se schimba si exteriorul. Nu va mai interesati de toate neputintele ce se intampla in jurul vostru, ele va consuma energie si sunt trecatoare.
VOI NU SUNTETI TRECATORI, VOI SUNTETI VESNICI.
Daca constientizati asta, va trebui sa lucrati mai mult asupra interiorului vostru chiar din aceasta clipa. Noi va asistam in orice moment. Curata casa ta, dar ia aminte ce casa. lasati ENERGIILE TRANSMUTARII sa isi faca datoria. Si raul are un sfarsit. Trebuie sa aveti incredere ca exista o PUTERE care munceste zi si noapte pentru a va sluji. Trebuie sa stiti ca SUNTETI IUBITI NESPUS DE MULT, Domnul va vegheaza si va pregateste ceva foarte frumos. EL are atata LUMINA de oferit si trebuie sa aiba cui. Tu vrei sa primesti aceasta LUMINA? De fapt tu esti cea mai stralucitoare LUMINA pentru ca TATAL TAU salasluieste in tine.
Multa lume se plange la Dumnezeu de cei din jur, de faptul ca cei pe care ii ajuta cel mai mult le fac cel mai mult rau. Unii dintre ei nici nu mai vor sa isi ajute semenii din cauza aceasta. Invataturile trebuie sa apara din ambele parti si la cel ce ajuta si la cel ce este ajutat. E bine sa stiti ca fiecare om se afla la un anumit NIVEL EVOLUTIV, exista 7 nivele. Pe Pamant predomina oameni cu nivel 2,3,4 si cel mult 5, foarte rar 6 sau 7. Asta inseamna ca putini oameni simt o DESCHIDERE a INIMII catre semenii lor si pot comunica cu ei. Intelegand acest lucru, trebuie sa acceptati ca oamenii pe care ii intalniti in fiecare zi au un nivel mai mic, sau mai mare decat al vostru. De aceea se intampla in jurul vostru atatea probleme.
Cei mari sunt datori sa-i invete si sa-i accepte pe cei mici. Ei nu trebuie sa uite ca si ei au fost mai demult asemeni fratilor lor si ca odata au fost ajutati de alti frati mai mari sa inainteze. V-ati ajutat fratii si ei v-au facut rau dupa aceea? Iata ce trebuie sa invatati: trebuie sa va insusiti LECTIA IUBIRII NECONDITIONATE. Atata timp cat veti dori sa primiti recunostinta din partea celor pe care ii ajutati, veti avea mult de asteptat si mai degraba veti fi dezamagiti.
Ce pretentii puteti avea de la cineva MAI MIC decat voi? Poate SI VOI ati fost ajutati candva si nu ati stiut sa multumiti. In CARTEA VIETII voastre aceste fapte sunt trecute, deci e bine. Daca semenii vostri nu stiu sa pretuiasca ajutorul, inseamna ca mai au multe de invatat. Dumnezeu va ajuta prin semenii vostri, dar daca nu pretuiti acest lucru, veti ramane fara el. Si va mai invatam ceva AVETI GRIJA PE CINE AJUTATI si nu va spunem asta ca sa devenim judecatorii altora, ci va spunem pentru ca voi sa fiti mai atenti. Sunt oameni care abia asteapta o victima sa o foloseasca, adica un om cu suflet bun dispus sa ajute Puteti face diferenta dintre oameni?
Voi aveti grija de voi? ce faceti pentru sufletele voastre? Un om perfect stim cu totii ca nu exista. Fiecare vine pe Pamant cu scopul de a invata, prin cineva sau prin ceva, cu totii invatam. Se stie de asemenea ca un "om cu siflet mare" uita mereu de sine in favoarea altora. In primul rand trebuie sa aveti grija de voi, sa va rezolvati problemele voastre de zi cu zi si apoi mai pregatiti sa-i puteti ajuta pe altii. Programul de intrajutorare nu prea e cunoscut la voi pe Pamant, pentru aceasta trebuie absolvita o Scoala Speciala, Scoala de a deveni Om Adevarat. Ar trebui urmate niste scoli care sunt in numar foarte mic la voi pe Pamant. Pentru asta noi pregatim pe unii dintre pamanteni in scolile interdimensionale.
Lasati LUMINA sa vina spre voi,aceste invataturi trebuie aseazate si apoi cu dscernamant daruite. Va sfatuim pe toti sa-i iubiti mai departe pe semenii vostri, asa cum sunt ei de cele mai multe ori nerecunoscatori si rai din fire. Va asiguram ca intr-o zi o sa le treaca, cum v-a trecut si voua, de aceea ati ajuns mari si frumosi. Lasati-i pe mana noastra, ca noi stim sa lucram cu ei, caci noi ii cunoastem mai bine decat voi, cum va cunoastem si pe voi toti. Ei sunt mai tineri si mai nerecunoscatori, mai ieri erati si voi la fel. Noi v-am ajutat si iata cat ati crescut. Acum stiti sa daruiti si sa iubiti. Trebuie sa o faceti NECONDITIONAT. O parte din noi a ramas in voi,creste si traieste mai departe in voi. Fiecare invatatura a fost o treapta pe care ati urcat. Noi am crescut odata cu voi,va multumim si va iubim. Iubiti-i si voi pe ei si rugati-L pe Domnul sa faca pentru ei tot ceea ce nu puteti sa faceti voi.
O datorie aveti in aceasta viata - SA CRESTETI. Nu raspundeti decat pentru CRESTEREA VOASTRA, cat despre cei din jurul vostru care nu isi invata lectiile, avem ac de cojocul lor. Tot la Dumnezeu o sa ceara ajutorul, iar Domnul o sa le trimita niste fii ai sai care au absolvit scolile ce dau oameni adevarati sa-i invete. Usile acestor scoli sunt deschise si pentru voi,locuri sunt destule, este nevoie numai sa doriti sa deveniti oameni adevarati.
Respectati-va pe voi ca sa fiti respectat!
Iubiti-va pe voi ca sa fiti iubiti! Aveti grija de comportamentul vostru,pentru ca altii sa se comporte bine cu voi! Trebuie sa intelegeti ca atunci cand va ajutati semenii, il ajutati pe Dumnezeu si asta este de ajuns. Este un timp al CLARITATII si al IUBIRII, cel ce nu intelege aceasta nu are ce cauta in Lumile Superioare. FRICA de MOARTE trebuie sa dispara si in locul ei trebuie sa se instaleze SETEA de VIATA. Din cauza tuturor suferintelor, ati uitat sa traiti, voi credeti ca faceti asta si ca iubiti viata, dar traiti numai cu jumatate de masura.
Multi se plang ca nu au resurse, va intelegem. Ati ajuns aici pentru ca nu v-ati gestionat bine resursele. Cand ati avut mai mult nu ati stiut sa economisiti si sa daruiti. Cand ati traiti in imbelsugare, v-ati plans ca nu aveti destul si ca sunteti saraci. Ceea ce ati gandit,ati atras. Insa nu toata lumea traieste asa. Multi traiesc in lipsuri, in cazul altora e vorba despre GRATIE DIVINA Ei primesc totul prin munca corecta. Mai sunt altii care desi au destul, tin totul numai pentru ei, pe acestia ii privim foarte atent. Din cauza unor fapte bune ei atrag acum energia banului asupra lor, depinde insa cum il folosesc.
Voi din aceste timpuri care duceti lipsa de bani, nu ii judecati pe cei care au. E treaba lor cum ii folosesc pentru ca vor raspunde pentru asta. Mai bine intrebati-va unde ati gresit de ati ajuns la asemenea lipsuri. Ar fi mai bine sa constientizati acest lucru singuri si sa il remediati. E timpul marilor socoteli. MATEI VAMESUL va asteapta la USA VAMILOR, trebuie cu totii sa platiti pentru a trece de aceasta usa. Aceste socoteli sunt de lichidat cu CERUl si cu ai Sai si cu voi insiva. Incercati sa fiti onesti cu propria persoana si nu va mai pacaliti singuri traind in miraj si dorinte desarte. Priviti adevarul in viata voastra, oricat de urat ar fi el. Treziti-va la viata! Noi stim ca va e teama de asta.
TREZIREA INSEAMNA ACCESUL LA ADEVAR SI CLARITATE.
TIMPURILE pe care le traim sunt benefice pentru MANTUIREA NOASTRA, caci sunt sub ocrotirea bunului nostru Stapan. Suntem uneltele Lui asa cum si voi sunteti, numai ca cu noi este mai aspru daca facem greseli.
Pe voi va iarta si va accepta,pentru ca va priveste ca pe niste copii necrescuti, datoria noastra fata de voi este aceea a invatatorului fata de elevii sai. Noi suntem veniti in lume pentru voi, ca sa va crestem. Voi sunteti cei mici, ce ati cerut Domnului sa va ajute sa cresteti mari, in voi este aceasta putere.
Noaptea, in SCOLILE INITIATICE primiti aceste invataturi in privinta VIETII pe care o veti trai in TRUP NOU. Tot acolo invatati ca este bine sa iubiti VIATA, acest DAR de la Dumnezeu. Voi ne spuneti ca sunt lipsuri, noi va spunem ca e nevoie de mai multa chibzuiala in toate si ca trebuie sa deveniti mai bogati cu DUHUL ( Spiritul), insa vechile invelisuri de tip tridimensional se manifesta in voi si inca VA CONTROLEAZA.
Doriti confort si securitate in timpuri nesigure? Dar cine le-a facut asa? VOI ! Aveti conducatorii pe care ii meritati, sefii pe care ii meritati. Tot ceea ce se intampla in jurul vostru este ceea ce meritati si stim ca puteti face mai mult decat ceea ce ati facut pana acum."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu