joi, 23 mai 2019

Mesajul Luminii pentru romani - Lucia Neagu 10 ianuarie 2006



10 IANUARIE 2006 MESAJUL LUMINII PENTRU ROMANI - LUCIA NEAGU " Voi sunteti unul dintre popoarele deosebit de dragi mie si de aceea ati fost incercati in mod deosebit. Anumite legende stravechi sunt adevarate si astfel voi va trageti direct dintr-un neam viteaz si cu o credinta foarte puternica.
In timp, multe din aceste insusiri s-au pierdut si s-au adaugat altele, datorita mixtiunii permanente la care ati fost supusi. Ati fost meniti sa va incrucisati cu atatea alte neamuri pentru ca nu am dorit ca genele voastre bune sa se piarda si de asemenea fiinta umana nu poate creste decat prin continua evolutie, schimbare, acceptare si maleabilitate.
Nu vreau sa va dau sperante spunand ca incercarile voastre s-au sfarsit asa cum multi dintre prorocii vostri va transmit, dar nici nu as vrea sa credeti ca sunteti singurul popor ales. Eu imi iubesc toti copiii si doresc sa ii salvez pe toti pana la unul. Ceea ce puteti face voi pentru MAICA VOASTRA din Ceruri este sa va convertiti printre primii, sa fiti un exemplu de DRAGOSTE si PURITATE.
Copilasii mei dragi, stiu ca nu va cer lucruri usoare, dar vremurile sunt cu adevarat grele si balanta pacatelor pamantului atarna din ce in ce mai tare spre bucuria lui SATAN, acesta precum ati aflat e deja liber in lume dar nu poate face nimic rau celui ce-si pastreaza DRAGOSTEA si SE ROAGA. Orice om care mi-a cerut protectie si care nu este cu acevarat rau la suflet este insemnat cu semnul CRUCII FIULUI MEU SFANT si INGERII mei se vor bate pentru SUFLETUL lui.
In fiecare zi va puteti proteja pentru acea zi astfel:
- faceti semnul crucii spunand: ma insemn cu semnul Sfintei Cruci a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS care s-a suit pe cruce pentru mine si pacatele mele, pentru a-mi salva sufletul
-implor ajutorul si protectia FECIOAREI MARIA
-implor ajutorul SFIINTILOR ocrotitori
-implor ajutorul INGERULUI MEU PROTECTOR si a ARHANGHELULUI MIHAIL in lupta cu orice rau, vorba, fapta, tentatie ce voi intampina in aceasta zi
-ofer INIMA mea in aceasta zi Bunului DUMNEZEU TATAL MEU CREATOR
-ma imbrac in LUMINA alba Divina si stiu ca voi birui. Amin!
Dar daca incercarile voastre vor fi depasite in putere de firea voastra pacatoasa, faceti pe loc EXAMENUL de CONSTIINTA, ridicati-va si porniti din nou la drum. Doresc in primul rand ca voi sa va purificati, deci spovediti-va la biserica deoarece iertarea pe care o da preotul este AUTENTICA.
Amintiti-va tot ce ati gresit in viata si pe cei care v-au gresit vreodata. Cereti iertare si primiti iertare si daca rusinea va copleseste faceti aceasta stand in genunchi in taina INIMII voastre luand ca martor pe FIUL Meu IISUS sau pe mine cea cu INIMA neprihanita. Pacatele voastre va apasa sufletele provocand BOALA si SUFERINTA.
Plangeti, bociti din tot sufletul vostru, folositi cat timp aveti nevoie pentru aceasta PURIFICARE dar cunoasteti ca NOI VA IUBIM si V-AM IERTAT DEJA.
IIERTAREA ESTE DE FAPT NECESARA PENTRU SUFLETUL VOSTRU PENTRU CARE VINOVATIA INSEAMNA UN CHIN INTREG DE GANDURI SUMBRE SI COSMARURI.
Nu uitati mai ales SA VA IERTATI PE VOI INSIVA TOTAL SI NECONDITIONAT.
IERTAREA este veritabila atunci cand veti simti DRAGOSTE PENTRU VOI INSIVA si nu veti mai vrea sa gresiti pentru ca DUREREA este mult mai puternica acum cand sunteti constienti de VALOAREA IUBIRII.
Acest PROCES de PURIFICARE poate dura si un an de zike si veti cunoaste ca el s-a incheiat atunci cand nu veti mai fi plini de RANI EMOTIONALE, nu veti mai lacrima la filme, carti si nu veti mai avea cosmaruri. Chiar daca lucruri rele se vor intampla in jurul vostru, veti anuta, veti da IUBIRE si veti simti COMPASIUNE in timp ce firea voastra, fiinta voastra nu va mai fi zguduita din temelii.
MARILE SCHIMBARI VOR INCEPE DUPA CE ATI INCHEIAT PROCESUL DE PURIFICARE.
Acum veti putea viata voaatra fara valul ILUZIEI ce va incetosa. Veti putea lua hotarari mari, daca sa va schimbati profesia, familia sau chiar tara. Eu va sfatuiesc sa va pastrati familia dintre toate, caci multe din uniunile facute pe Pamant au fost mai intai hotarate in Cer si apoi binecuvantate la biserica. Toate aceste schimbari vor fi ajutate si asistate de cei de sus.
Frumusetea relatiei cu tine insuti inceoe acum pentru ca ai devenit un om nou cu un suflet de nou nascut, descatusat de toate incorsetarile, fricile, contradictiile societatii, liber de a face bine, a a-ti oferi binele tuturor. Acest OM NOU 100% SUFLET INTREG, puternic, LIBER cu CONSTIINTA, VOINTA si VOCATIA BINELUI este ceea ce speram ca veti deveni voi toti in anii ce vor urma.
Nu vreau sa va sperii dand DATE si TERMENE LIMITA dar nici nu va pot lasa sa credeti ca aveti tot timpul din lume pentru SCHIMBARE. Asa cum ati vazut PAMANTUL SE SCHIMBA LA NIVEL DE PLANETA CU TOATA NATURA SA iar voi sunteti asteptati SA VA SCHIMBATI intr-un ritm rapid si coerent. Doresc de asemeni ca voi sa va ascultati glasul CONSTIINTEI in fiecare situatie.
CONSTIINTA este considerata de multi dintre voi ca fiind INGERUL VOSTRU PAZITOR dar de fapt nu este chiar asa. DUMNEZEU v-a daruit pentru toti cu LIBER ARBITRU, asa ca ALEGERILE CHIAR VA APARTIN.
INGERUL PAZITOR daruit voua este un colac de salvare de urgenta, PRIMUL care va ajuta si va alina atunci cand aveti nevoie de ajutor divin. La intrebarea : Cum oare sa stiu daca acesta este glasul constiintei mele, dupa ce va purificati, il veti recunoaste cu usurinta, dar pana atunci el poate fi ascuns de alte FORTE din voi CARE SE OPUN VINDECARII ( rezistenta la schimbare)
FORTELE de care va vorbesc pornesc toate din aceeasi radacina numita FRICA de SCHIMBARE. Voua va este frica sa pierdeti controlul, frica ca nu veti supravietui, frica ca nu veti fi iubiti si acceptati, etc. VOI ATI INVENTAT chiar si FRICA de DUMNEZEU care este CEA MAI FALSA DINTRE TOATE.
Din pacate, sistemele voastre educationale sunt bazate oe FRICA , NU pe IUBIRE astfel ca inca din copilarie, oamenii incep sa fie manipulati cu ajutorul FRICII. In acest joc sunteti voi toti prinsi, mai devreme sau mai tarziu, astfel ca aproape nu exista om care sa nu sufere de vreo FRICA inradacinata in abisurile fiintei sale.
Atunci cand vi se face FRICA, luati o foaie de hartie si faceti conexiuni intre FRICA de acum si EXPERIENTA SIMILARA traita candva. Simtiti FRICA de atunci, rememorati intampkarea sau daca experienta e prea dureroasa, incercati sa va linistititi respirand incet, incet. Apoi puteti DESENA FRICA in orice forme geometrice si culori doriti.
Desenati-o pana cand devine mai mica, mai deschisa la culoare si mai prietenoasa. Daca nici aceasta metoda nu va inspira, atunci imaginati-va FRICA si invaluiti-o intr-o minve de culoare alba, aurie, argintie, roz, bleu sau orice alta culoare care va inspira. Incarcati aceasta minve cu o stare pozitiva a INIMII voastre, IUBIRE sau blandete si asteptati ca mingea sa inghita FRICA si odata cu ea starea dumneavoastra de FRICA.
CONSTIINTA VOASTRA ESTE O MATRICE DE ADEVAR DE SUFLET CU CARE ATI VENIT LA INCARNARE.
Ea stie ce este cel mai bine pentru voi din punct de edere al PLANULUI de VIATA pe care l-ati decis oentru aceasta existenta si va alege in functie de acest bine. Alegerea va fi simpla si echilibrata si va oferi o solutie corecta pentru fiecare dintre cei implicati oferind o stare de bine imediat."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu