duminică, 12 mai 2019

Lemurian Home Coming - Anders Holte - You are a Master


"Anders Holte s-a născut și a crescut în Copenhaga, Danemarca și este cunoscut astăzi in postura de cantaret, compozitor și channe-er pe sunete interdimensionale. Dar nu așa a început totul.

Cariera sa de canto a inceput in calitate de conducator al trupei daneze rock-pop "Paris Paris". După un timp, Anders a simțit dorința de a se educa muzical. A ales să studieze muzica clasică la Academia Regală de Muzică daneză și a absolvit ca profesor de voce, cantaret demuzica clasica și dirijor de cor.

A cantat cu Corul Danez Royal Opera, Corul Radio Danemarcean si a vizitat lumea cu distinsul ansamblu accapella "Musica Ficta". Și totuși ... de-a lungul timpului, el se simțea din ce în ce mai neîmplinit, interpretând doar muzica clasică, care conține multă frumusețe și putere, dar exprimă, în esență, conștiința cu secole în urmă.

Așa că a renunțat la slujbele sale prestigioase, s-a mutat din Danemarca și a intrat într-o nouă fază în viața sa necunoscută. În loc să interpreteze doar muzica altora, el a început să-și permită să se formeze pe muzica proprie, urmând intuiția sa. Acest proces foarte personal a dus curând la lansarea primului CD al lui Anders "Lemurian Home Coming" și a mai multor albume de atunci.

Între timp, "Lemurian Home Coming" se vinde în peste 60 de țări din întreaga lume. Ultimele sale două albume "Dream of the Blue Whale" și "My World" sunt co-producții cu partenerul său Cacina Meadu.


Astăzi, Anders Holte este cunoscut pe plan internațional pentru muzica sa interdimensională unică. Muzica lui Tonal Sound, precum și cântecele și versurile sale înălțătoare vorbesc cu oameni de toate vârstele și culturi. Această muzică este utilizată cu succes pentru conexiuni interioare profunde, meditații și vindecări de toate felurile.

În 2011, Anders a fost invitat pentru prima oară de către autorul american și renumitul Lee Carroll să cânte la una din conferințele sale. De atunci, el călătorește cu Lee în fiecare an și efectuează în mod regulat evenimente la Kryon și excursii în Europa.

Împreună, Anders și Cacina oferă concerte, călătorii spirituale și alte evenimente. În 2017, ei au fost invitați pentru prima dată să dea concerte și ateliere de lucru despre sunet și conștiință în Taiwan. Când s-au întors pentru un turneu extins în 2018, au concertat pentru peste 10.000 de persoane în Arena Taipei."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu