joi, 23 mai 2019

Curajul de a merge mai departe - Mesaje de la Maestrii Ascensionati - Maria Cristina Stroiny



CURAJUL DE A MERGE MAI DEPARTE - MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI - MARIA CRISTINA STROINY : " Bun gasit, frati ai nostri! Privim cu atentie toate cele ce sunt in jurul voatru, uneori avem voie sa participam la ajutarea voastra, alteori nu. Astea va sunt LECTIILE. ATITUDINILE din TRECUTUL vostru sunt manifestarile vietii de acum, caci trecutul creeaza viitorul, daca stiti asta inseamna ca de acum veti munci pentru propria voastra EVOLUTIE pentru a va crea un PREZENT si un VIITOR mai frumos. Intr-adevar, in lumea voastra trebuie sa ai curajul de a merge mai departe. Dar ce este CURAJUL? Este o ATITUDINE pe care o au cei ce au crescut ca nivel si il folosesc in viata de zi cu zi. V-am cercetat INIMILE si am gasit acolo multa NECREDINTA, FRICA, NEIERTARE, ORGOLII MARI si multe alte OBICEIURI NEGATIVE. Sa nu va mirati, ca daca mergeti asa, INIMA voastra va incepe sa cedeze. GANDIREA NEGATIVA va va diatruge creierul, vor aparea migrene mari in zona capului, aceasta inseamna ca ENERGIILE se revarsa asupra voastra si au inceput sa se reverse vibrational. Cu cat VIBRATIA voastra CRESTE, de cate ori veti gandi rau veti avea de suferit caci de la GANDIREA NEGATIVA si CRITICA scade VIBRATIA si nu va mai adaptati NOILOR ENERGII. Sa nu va mirati daca in jurul voatru cei ce vor gandi rau si vor avea INIMA plina de URA si NEIERTARE vor plati neajunsuri si BOLI. Luati aminte la cele ce va spunem, caci e spre binele vostru.
MINTEA si INIMA voastra sa fie alimentata cu credinta de mai bine si va fi bine in viata voaatra. Pentru cei care gandesc rau si vad NEGATIV lucrurile, ASA SE VOR INTAMPLA PENTRU EI.
Voi, cei ce sunteti MAI DESCHISI LA MINTE, nu va lasati amagiti de toate relele care se intampla in vietile voastre acestea sunt incercari prin care toti trebuie sa treceti. Fiecare dintre voi, in urma acestor PROBE, va primi ca si elevii o NOTA anume. Cu aceasta NOTA fiecare se va infatisa in fata CONSILIULUI KARMIC pentru a fi repartizat oe NIVELUL VIBRATIONAL de GANDIRE si SIMTIRE. De data aceasta, acest lucru se va intampla IN FIZIC si NU VA FI NEVOIE DE O RIDICARE LA CER prin moarte. In scurt timp acest lucru se va infatui si MULTE SE VOR SCHIMBA IN PLAN TERESTRU.
Noi suntem deschisi sa va acordam ajutor, insa avand LIBER ARBITRU trebuie sa cereti acest lucru. Nu este nevoie de o formula. Puteti sa cereti si plu: " Am nevoie de ajutorul vostru, fiinte ale lui Dumnezeu, oentru a ma spijini in procesul de transformare al fiintei mele. Fie ca LUMINA lui DUMNEZEU sa ma invaluie spre propria mea EVOLUTIE. Amin ! "
Va asiguram ca in acest proces tranzitoriu nu sunteti singuri. Chiar daca fratii vostri va vor lasa in suferinta, noi nu o sa va lasam niciodata, voi va bucurati de mangaierea lui DUMNEZEU si a FIINTELOR de LUMINA. In acest timp, voi trebuie sa va intoarceti atentia spre propria voastra persoana, spre Dumnezeul interior, de ceilalti avem noi grija.
In cazul unora dintre voi ( destul de multi) AU TRECUT MULTE VIETI de cand nu ati mai facut acest lucru. Din DRAGOSTEA pentru oameni, v-ati uitat pe voi. Acum a venit timpul sa o vaceti. Spuneti" SUFLETE DRAG, iarta-ma ca nu ti-am acordat atentie de mult timp, ajuta-ma sa ne intregim spre propria noastra ridicare"
Pe ceilalti, mai EGOISTI are va atintiti atentia numai asupra voastra, va recomandam sa incepeti sa schimbati acest lucru, va trebui SA INVATATI SA DARUITI. Daca nu o sa faceti asta, sa nu va irati de viata voaatra de zi cu zi. Va invatam pe toti sa treceti cu bine prin labirinturile NOILOR EMISII ENERGETICE, caci fiecare zi va deveni o incercare pentru fiecare . Sa nu va mai intereseze manifestarike altora, ci ale voastre. Vreti ca lumea sa se schimbe, incepeti atunci cu voi. Noi nu putem face nimic daca voi nu luati masuri pentru a va fi mai bine.
TIPARELE NOILOR ENERGII ce se misca in jurul vostru sun INALTE si POZITIVE si tot ce nu este in armonie se manifesta rau in fizic. De aceea patiti ceea ce patiti. E bine sa mergeti plini de curaj mai departe. Noi stim ca lucrurile se vor schimba si ca VOI sunteti autorii acestei schimbari, da, voi cei ce doriti ceva frumos pentru acest Pamant! V-am cercetat INIMILE si stim ca iu iti acest loc.
NOI NU MAI VREM SA FIM DUPA VAL, dar trebuie sa va ridicati VIBRATIA. Trebuie sa munciti mult pentru a elibera acest val al nesigurantei. Noi suntem alaturi de voi, va privim, traim alaturi de voi, dar deoarece voi inca nu ne puteti vedea cu ochii fizici, nu ne putem face treaba impreuna. Datoria noastra este de a va RIDICA VIBRATIA GANDIND si SIMTIND BINELE.
Cand o mare parte din voi veti incepe sa faceti asta, o sa ne vedeti, caci langa voi suntem demult.... Abia asteptam asta! Putem sa cladim impreuna un loc minunat in care sa fim fericiti. Noi suntem fratii vostri mai vechi si stam din timpuri stravechi, aparandu-ne tara si fratii. Impreuna, vom fi mai utili acestui Pamant si noilor lui structuri.
Dumnezeu sa va lumineze MINTEA si OCHII, ca noii vostri OCHI sa vada REALITATEA. Amin! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu