joi, 30 mai 2019

Ignoranta credintelor in care am trait




Toate credintele pe care bisericile umane le-au sustinut si inca le sustin si dogmele lor, au presupus multa suferinta pentru omenire.
CREDINTELE RELIGIOASE sunt "structuri de gandire" care au la baza dogme construite pe ego, care cer sa fie (si sunt) acceptate "cu ochii inchisi".
Ego-urile umane nu doresc Libertatea; prefera mai bine sa se puna la adapostul "sigurantei" promisiunilor neverificabile ale unei credinte religioase.
Oricat de frumos arata "fata" unei credinte religioase, ea nu e altceva decat o "structura de gandire", o structura formata din "proiectii mintale".
Credintele religioase sunt cele sub imperiul carora fiinta umana si-a creat si trait viata pe Pamant, pana in zilele noastre.
A fost si inca mai este un mod dureros de invatare, fiind unul foarte contraproductiv, mai ales atunci cand credintele religioase sunt "aparate" cu pretul vietii si a suferintelor celorlalti.
De cate ori, de-a lungul istoriei omenirii, in numele credintelor si a idealurilor religioase, nu au fost masacrate popoare?
Doar o simpla privire asupra istoriei omenirii ofera dovezi mai mult decat suficiente, in acest sens.
Acum, Constiinta Omenirii se schimba. Nu mai admite structuri rigide si dogmatice.
Mintea Mecanica a Omenirii, este inlocuita de MINTEA CRISTICA, Iluminata si Creativa.
Crizele sistemelor sociale, politice si religioase, nu sunt altceva decat o reflectare "exterioara" a unei schimbari interioare radicale, care are loc Acum in Constiinta Omenirii.
Re-Nasterea Spirituala este NASTEREA MINTII CRISTICE in Constiinta Omenirii, iar acesta este un Eveniment capital al Procesului de Trezire TOTAL, Omenirea nemaiputand ramane prinsa in inchisoarea stramta a intelectului ego-ului."
Isabel Garcia Garcia
Traducere, Ioana Suta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu