vineri, 31 mai 2019

Mesaje de la Maestrii ascensionati - Maria Cristina Stroiny

" Infinita este puterea lui Dumnezeu si marete sunt faptele Sale manifestate asupra omului. Rabdator este Domnul cu noi si mjci suntem in fata lui. A trecut mult timp de cand Dumnezeu a creat omul. La doar cateva milioane de ani de la aparitia acestor suflete, unele deja devenisera apartinatoare densitatii joase, nemaiaducandu-si aminte de originea lor divina. Vazand cat de mult au decazut aceste suflete, Dumnezeu a hotarat sa inscrie in ADN-ul uman, anumite coduri ce au posibilitatea de a se activa in perioade stabilite care sa duca la trezire. TREZIREA il anuta pe om sa constientizeze ca de el depinde intreaga viata, sentimentele si starea lui mentala, il ajuta sa isi foloseasca mai bine liberul arbitru si sa-si implineasca mai usor menirea. Traind astfel, omul se poate manifesta ca un SUFLET de DIMNENSIUNEA a 4 a. Un alt pas important este PROCESUL de PURIFICARE, proces are include atat corpul fizic cat si corpurile subtile.
Evenimentele care vor urma vor ajuta Pamantul sa devina o planeta de dimensiunea a 4 a, ceea ce arata ca Dumnezeu ne acorda GRATIA sa. Un mic numar de planete se afla sub influenta centurii fotonice, iar Pamantul prin gratie divina, face parte dintre acestea. Indiferent de tot ce se infampla pe planeta noastra: lasitate, inciune, ura, pacat, s-a considerat ca multi si-au insusit lectiile DIMENSIUNII a 3 a din multiplele lor vieti, de aceea Dumnezeu le-a acordat permisiunea de a ASCENSIONA fara a fi incheiat pe deplin KARMA. Incercand sa nu mai faca greseli, prin ganduri si sentimente curate, omul isi va intregi sufletul incepand sa aiba o viziune pozitiva asupra vietii. De ceva vreme incoace, foarte multe persoane traiesc stari bulversante care nu sunt altceva decat SIMPTOME ale ASCENSIUNII SPIRITUALE. Unii nu pot dormi noaptea, iar cand adorm se trezesc obositi, unora incep sa li se dezvolte capacitati precum intuitia si clarviziunea, clarauditia. Pot aparea aimptome echivalente racelii ce au ca scop echilibrarea corpului auric si ridicarea vibratiei acelei persoane. Unele sufera de dureri osoase si articulare, de dureri de cap ce nu au remedii.
Creierul nostru a functionat numai la 10% capacitate, iar acum noi portiuni ale sale intra intr-o stare de activitate ducand la o EXPANSIUNE a CONSTIINTEI. Aceste simptome pot fi femporare sau pot persista in functie ce ceea ce are de purificat fiecare din noi. Experimentarea acestor stari nu face decat sa trezeasca nivelul de vibratie al corpului pentru a face fata tranzitiei. Multi pot avea stari contradictorii: plans-ras, fericire-tristete. Decembrie 2012 va fi un inceput al egalizarii energiilor. Ceea ce va urma va fi amplu si se va desfasura pe parcursul mai multor ani, in schimb ceea ce se va intampla cu oamenii, depinde doar de ei. Cei e vor gandi in continhare negativ, vor avea mult de suferit deoarece nu se vor mai acorda noilor vibratii ale planetei.
VECHILE SISTEME DE CREDINTE VOR FI PUSE LA INCERCARE.
Va trebui sa renuntam la ideile si conceptiile invechite pentru a intelege ce se intampla in murul nostru, daca vom scapa de sub control EGO-ul, acesta va pune stapanire pe sufletul nostru, conducandu-ne spre a uita misiunea pe care o avem. Exista destui oameni care nu cred ca oamenii si Pamantul trec printr-o mare schimbare. Ei nu isi dau seama ca nu vor mai putea trai prin prisma trecutului, aducandu-l mereu in prezent si conducandu-l spre viitor. Pentru a ne intari, Cerul si ai sai ne vor pune sa ne infruntam cele mai egre sentimente si ganduri, printre care si teama de ceea ce va urma pe Pamant. Aceasta planeta a mai trecut prin SALTURI EVOLUTIVE, nu este prima oara. Problema oamenilor este ACCEPTAREA SCHIMBARII, asa cum insusi Pamantul o face, la timpuri noi, oameni noi.
Fiecare om va trebui sa isi hotarasca propria cale, pe masura e totul in jur se accelereaza ( inclusiv curgerea timpului). Nu avem dreptul sa manipulam pe nimeni, doar pentru a fi alaturi de noi si a ne iubi. Multe se vor schimba in anii ce vin, chiar in relatiile dintre noi. Datorita RIDICARII NIVELULUI de CONSTIINTA, MULTI OAMENI VOR INCEPE SA IASA DE SUB INCIDENTA KARMEI. In cazul celor care sunt casatoriti, trebuie sa stiti ca inca din 2010 a inceput sa se purifice KARMA VENUSIANA ce aducea IMPREUNA PERSOANE CU PROBLEME NEREZOLVATE DIN VIETILE TRECUTE. In acest caz, unul din parteneri, de obicei cel ce este mai deschis NOILOR ENERGII si are NIVELUL EVOLUTIV MAI RIDICAT, se va TREZI la realitate. In urma acestei TREZIRI, el/ ea va putea sa hotarasca daca vrea sau nu sa ramana in acea uniune, sau vrea sa aleaga o cale de conciliere. Mai greu va fi de cel care nu s-a trezit.
Exista 3 tipuri de KARMA:
1. KARMA de ATASAMENT POSESIV de PERSOANE si BUNURI MATERIALE
2.KARMA de AGRESIVITATE FIZICA sau VERBALA
3.KARMA de IGNORANTA
In cel mai bun caz ne nastem cu 2 din aceste tipuri de KARMA, dar exista cazuri cand oamenii sunt incarcati cu toate cele 3 tipuri de KARMA. Exista si cazuri, destul de rare de persoane ce vin pe Pamant cu program special si prezinta numai un tip de KARMA pe care cu osc foarte bine cum sa o purifice.
1. KARMA de ATASAMENT POSESIV de PERSOANE sau BUNURI MATERIALE reprezinta toate dezechilibrele emotionale, dorintele, incapatanarea, orgoliul, problemele sentimentale, sexuale, putere si bani. Acest tip de KARMA se rezolva prin unele incercari precum : pierderi de bani, furturi, rasturnari de sansa, pierderea persoanelor iubite ( separare sau moarte), sau prin unele boli: gat, inima, rinichi, organe sexuale.
2. KARMA de AGRESIVITATE corespunde oricaruit tip de violenta exercitata asupra altuia, unei defectuase utilizari a energiei, a proastei folosiri a planului material, probleme de cuplu si de familie. Acest tip de KARMA se poate sublima prin stapanirea si folosirea corecta a energiei sau a puterii ( sexualitate, magnetism, energie mentala, autocontrol, transformari interioare). Se poate rezolva prin unele incercari precum: conflicte intre parteneri, rupturi ale uniunii, accidente, certuri in familie, probleme cu legea, boli de cap, stomac, rinichi.
2012 KARMA si RECUPERAREA SUFLETULUI
Viata ne grece pe toti, mai devreme sau mai tarziu orin tot felul xe probe. Modul in care invatam aceste lectii depinde de curajul fiecaruia din noi. Intalnim multe situatii traumatizante care ne fac sa pierdem portiuni importante din SUFLETUL noatru: problemele emotionale, sexuale, pierderea unor fiinte dragi, despartirile, accidentele si bolile sunt numai cateva din cauzele pierderii sufletului. Chiar si cand vizitam anumite locuri, lasam acolo lortiuni din noi, din punct de vedere energetic. Exista persoane care traiesc stari puternice de atasament fata de alte persoane, in acest mod se fragmenteaza inconstient portiuni din propria lor fiinta ce se alipesc de aura acelora de care sunt atrasi. In alte cazuri, persoane posesive aduna in aura cuiva pot aparea multe dificultati, mai ales la nivel mental.
ENERGIA SUFLETULUI NU POATE FI DISTRUSA, insa SUFLETUL SE POATE FRAGMENTA DE MULTE ORI.
Reantoarcerea sa la propriul stapan a devenit o problema. Multi se plang ca sunt lipsiti de energue, ca nu-si pot controla vietile si nu realizeaza ce-si doresc, acestea fiind alte simptome ale pierderii sufletului. Tot in aceste circumstante pot aparea depresii grave, deschiderea spre vicii, sistem imunitar slabit, boli psihice, lipsa de intarire si pretuire de sine, teama si rusine. O lucrare foarte importanta este aceea de ecuperarea a sufletului si de integrare a sa in intreaga fiinta a omului. Pentru asta, omul trebuie sa fie deschis schimbarilor si transformarilor din viata sa. Atunci cand exista fragmente din voi la alte persoane sau in alte locuri, acel loc sau persoana va aparea mereu in mintea voastra sau veti avea vise despre o astfel de natura.Fiecare portiune ce revine in urma procesului de reantoarcere la purtator aduce cu ea amintiri si sentimente destul de confuze, de cele mai multe ori neplacute.
Exista meditatii si tehnici de vindecare care ajuta la recuperarea fragmentelor de suflet pierdute. Unele dintre acestea ne invata sa chemam aceste fragmente din aurele oamenilor, iar atunci cand acestea sunt ridicate in LUMINA ele pot fi conduse cu usurinta spre titular.
INTEGRITATEA SUFLETULUI IL AJUTA PE OM SA DEVINA PUTERNIC SI CU PICIOARELE PE PAMANT.
Fara asta, nimeni nu poate sa fie deschis schimbarii. Alte tehnici ne invata sa ne iertam pe noi insine si pe cei cu care am avut contact. Atunci cand iertam pe cineva care ne-a provocat durere, nemultumire, eliberam din campul nostru auric fragmentele acelei persoane, pe care le-am detinut inconstient in fiinta noastra.
Cei ce nu-si insusesc acest sentiment al iertarii, traind stari de ura si manie fata de ceilalti, pierd bucati de suflet in favoarea acelor persoane si invers. In timpul unei meditatii, in urma iertarii, puteti cere ca toate fragmentele voastre de suflet, fie din aceasta viata sau din vietile anterioare, sa va fie returnate. Acest lucru se realizeaza si prin curatarea aurei sau echilibrarea chakrelor. Trecand printr-un proces de schimbare si reabilitare la cele mai profunde niveluri ale fiintei noastre, vom putea sa incheiem toate problemele karmice intr-o singura viata.
Traind in DENSUITATEA a 3 a, corpul nostru nu a evoluat suficient de mult incat sa se elibereze de ramasitele karmice ale vietilor anterioare. Lectiile neansusite ale DIMENSIUNII a 3 a sunt astfel conduse de om din viata in viata, acumuland mai departe KARMA si ajutand la fragmentarea sufletului. Cand sufletul este impartit si separat, nu are suficienta energie sa urce spre niveluri evolutive superioare. Refacerea sufletului ne ajuta sa eliminam toate legaturile karmice si amprentele negative, aspecte foarte importante ce ajuta la ascensiunea noastra in aceste timpuri ale schimbarii. Trebuie sa fim deschisi acestui amplu proces de recuperarea a sufletului, chiar daca perioada sa de desfasurare este de lunga durata. Cu multa rabdare vom obtine cele mai frumoase rezultate. Schimbarile ce vor urma ne vor acorda puterea necesara de a merge mai departe. Energia se va mari, vom fi mai puternici in fata durerii si bolilor, vom trece mai usor peste in ercarile vietii devenind mai optimisti si ai toleranti.
Cei ce nu vor trai intregul proces de iertare si eliminare a tuturor sentimentelor si gandurilor negative, nu vor face fata energiilor de vibratie inalta ce cobiara sau vor cobori pe Pamant.
CEI CE DORESC SA EVOLUEZE MAI LENT, VOR FI CONDUSI PRIN CICLUL REANCARNARII PE ALTE PLANETE CEVOR MANIFESTA VIBRATII ASEMANATOARE LOR.
Pentru Pamant, totul devine clar din zi in zi. Va deveni o p,aneta de DIMENSIUNEA a 4 a si intr-un anume timp va incepe sa se manifeste ca planeta de DIMENSIUNEA a 5 a.
Pentru cei ce se pregatesc in fiecare zi pentru acest eveniment, va spun : " capul sus, intariti-va dragii mei si va reamintesc ce spun Maestrii Luminii - va veni un timp in care in LUMINA voastra vor trai multi. Doamne anuta ! " MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI -CRISTINA MARIA STROINY

2012 SI SCHIMBARILE CE VOR URMA -MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI -CRISTINA MARIA STROINY " La aproximativ 108 milioane de ani, SISTEMUL SOLAR trece prin asa-zisa " centura fotonica" sau zona electromagnetica nula. Aceasta banda de emanatii afecteaza Pamantul, Soarele si planetele vecine pentru multi ani, atingand punctul maxim in anul 2015, incepand sa scada ca intensitate in jurul anului 2035. De abia dupa 1010 sistemul solar va iesi din acest fascicul de energie emanat de SOARELE CENTRAL al GALAXIEI. Acest eveniment major, va da posibilitatea unui numar mare de locuitori ai Pamantului sa se ridice vibrational superior, experimentand SALTUL CUANTIC. Aceste persoane au sustinut si continua sa sustina si astazi nenumarate examene ce ii pregatesc, propulsandu-le spre NOI NIVELURI EVOLUTIVE si deschizandu-le spre o CUNOASTERE SUPERIOARA. Examenele corespund cu sfarsitul CICLURILOR COSMICE si deschid posibilitatea SCHIMBARII.
Prin natura sa, OMUL DETINE INTREAGA CUNOASTERE UNIVERSALA, dar cazand in materie si identificandu-se cu ea, a acordat importanta marita corpului fizic in detrimentul divinitatii interioare. Din aceasta cauza, putem vorbi de doua tipuri xe indivizi ce locuiesc Pamantul: unii sunt pregatiti sa faca SALTUL CUANTIC, DESCHISI SCHIMBARII, altii nu se considera apti pentru marea transformare ce se afla in fata lor. In ADN-ul nostru se afla un grup de CHEI si CODURI ( Cheile Genelor) ce se declanseaza intr-o anumita perioada a evolutiei sufletului. ACUM, acestea sunt activate pentru o buna parte a omenirii.
In jurul corpului nostru dizic se afla un CAMP de FORTA format din CHEI si CODURI LUMINOASE ce folosesc GEOMETRIA SACRA si poarta denumirea de MERKABA. Aceasta, ofera protectie psihica si spirituala omului iar prin activarea sa, permite deplasarea in timp si spatiu, ajutandu-ne sa ne miscam intr-o dimensiune superioara.
Prin LIBER ARBITRU, fiecare om poate alege DACA DORESTE SAU NU SA EVOLUEZE.
Exusta multe planetece manifesta DIMENSIUNEA a 3 a si nu au intrat sub influenta centurii fotonice. pentru cei nepregatiti, acestea vor deveni urmatoarele lor locuinte, unde isi vor continua LECTIILE DIMENSIUNII a 3 a, acestea fiind considerate favorabile ritmului lor de invatare.
SALTUL CUANTIC se va desfasura pe parcursul a 150 de ani, timpin care multor suflete li se va acorda posibilitatea de a alege. Ce vor alege, depinde numai de ei. Anul 2012 va accelera si mai mult evolutia sufletelor.
Este bine de stiut ca NU TOTI LOCUITORII PAMANTULUI VOR TRECE IN DIMENSIUNILE SUPERIOARE.Unii vor alege sa se ridice in PLANURILE ASTRALE, considerandu-se nepregatitisaltului,iar altii vor incepe sa manifeste DIMENSIUNEA a 4 a, neavand o VIBRATIE suficient de inalta necesara mutarii in DIMENSIUNEA a 5 a. Pamantul insusi va deveni o planeta de DIMENSIUNEA a 4 a.
Datorita marilor transformari ce se petrec pe Pamant multi oameni se vor retrage din planul terestru (vor muri). De vina nu vor fi inundatiile, cutremurele sau schimbarile climatice, ci proasta functionare a sistemului imunitar,nepregatit invaziei de bacterii si virusi.
In cazulcelor care au ales prin LIBER ARBITRU sa isi insuseasca o GANDIRE POZITIVA si un BUN CONTROL al EMOTIILOR,lucrurile se vor schimba. Acestia vor trai vindecari lanivel de ADN si vor deveni imuni in fata raului, din multe puncte de vedere. Pe parcursul acestor grele perioade prin care va trece Pamantul,ei vor primi ghidare de la spirite inalt evoluate si vor fi ajutati sa-si acceseze SINELE SUPREM.
Multioameni sunt din ce in ce mai SENSIBILI si mai INTUITIVI, ei vor percepe perioadele de furtuni si radiatii solare care se manifesta prin sensibilitate emotionala crescuta si producerea necontrolata de substante chimice in creier. Multi vor trai mari probleme nervoase si stari violente din cauza schimbarilor climatice.
Traim timpuri de mare schimbare si ne putem baza pe nenumaratele OPORTUNITATI pe care CERUL ni le ofera. Pentru asta va trebui sa depasim niste obstacole pe care ni le-am creat singuri, ingreunandu-ne cararea emotionala.
Va trebui sane elibera de vechile CREDINTE, DOGME,LIMITARI ce sunt manifestari ale EGO-ului care nu are niciun interes de a ne lasa sa ne ridicam din dimensiunile inferioare, in care el se poate misca fara probleme.
Lipsa de control a EGO-ului a condus o mare parte a omenirii la NEAMPLINIREA PROGRAMULUI PERSONAL. Neacceptarea schimbarii si teama de necunoscut i-a BLOCAT pemulti,obligandu-i SA STAGNEZE. la randul lor,emotiile necontrolate ce au la baza TEAMA, MANIA, TRISTETEA au creat ENERGII STAGNANTE ce cu greu pot fi eliminate. In unele perioade din viata noastra,mai ales in perioadele religioase cand energiile devin mai intense, multi dintre noi traim astfeld e sentimente. Tristetea si nefericirea sunt stari emotionale frecvente, desi nu exista circumstante care sa conduca la trairea unor astfel de sentimente.
Deoarece VIBRATIA ENERGETICA se ridica de lazi la zi, toate SENTIMENTELE NEGATIVE ce se gasesc in corpul astral alemotiilor, ies la suprafata pentru a se purifica. Nu trebuie sa ne impotrivim unor astfeld e sentimente si nici trairii lor,ci trebuie sa le lasam sa se manifeste si SA PLECE, CONSTIENTIZAND ca nu ne mai apartin.
In corpul astral,omul are inmagazinate TRAIRILE TUTUROR VIETILOR ANTERIOARE. Acum, aceste emotii,mai ales cele negative ies la suprafata pentru a se transforma.
O alta problema a omului este dependenta de altcineva. este necesar sa constientizam aceasta problema si sa lucram intens asupra ei, deschizandu-ne detasarii de tot sid e toate. Noile energii ce se revarsa acumpePamant si entitatile luminii ne sustin pentru a trai acest sentiment eliberator.
Pe parcursul acestor vaste lucrari veti intalni mari provocari existentiale,pentru ca voi muncind asupra propriei transformari , ii veti tulbura pe cei din jurul vostru si apropiati voua care nu vor fi deschisi NOILOR ENERGII si vor ramane BLOCATI in DIMENSIUNILE JOASE. Vazand ce se intampla, veti incerca sa grabiti ritmullor, dorind sa-i ajutati. Va trebui sa constientizati ca raspundeti pentru faptele voastre si ca nu aveti voie sa luati decizii in locul altuia, fie el sot, sotie,mama, tata, frate, sora, copil, matusa, cumnat etc.
Cu cat vompurifica tot ceea ce este negativ in viata noastra,acceptand adevarul, vomincepe sa nu mai reactionamla nimic ce are legatura cu intunericul, facandu-l sa nu mai aiba niciun efect asupra noastra.
ACCEPTAND SCHIMBAREA VOM ACTIVA CHEI si CODURI LUMINOASE ale ADN-ului care vor stopa imbatranirea si vor oferi mai multa energie.Durata somnului se va scurta, vomincepesa consumam hrana cat mai naturala si in cantitate mai mica decat am facut-o pana acum.
Ne vor atrage lucruri noi,nemaiexperimentate pana acum, pierzandu-ne interesul pentru altele care ni se pareau atat de importante. Multi vor simtit electricitatea cum curge prin corp, vor vedea culori,vor simti curgerea timpului altfel decat pana acum.
Vom primiin viata noastra NOI PRIETENI,altii vor pleca, ni se va parea ca stim foarte bine unele locuri pe care nu le-am vizitat niciodata.Unii vor incepe sa auda o variatate de sunete, mai ales MUZICA SFERELOR ce seamana cu sunetul OM.
Vomcomunica cu fiinte inalt evoluate experimentand atat emotii pozitive cat si negative. Vom primi ghidare in ce locuri sa mergem si ce ajutor sa acordam, simtitnd IUBIRE si COMPASIUNE pentru tot si pentru toate.
Se vor trezi din ce in ce mai multe suflete ca trebuie sa se uneasca pentru schimbarea lanivelglobal.Intr-un timp scurt se va rezolva KARMA, ceea ce nu s-a intamplat in nenumaratele voastre vieti de pana acum. Intelegandu-va lectiile,nu veti mai crea KARMA si ne vom intalni cu propriile noastre familii de suflete. In tot acest timp, noi trebuie sa acordam un real interes tuturor problemelor de ordin EMOTIONAL si MENTAL ( tiparelor) inlaturand CREDINTELE si DOGMELE invechite, traind in ARMONIE cu noi insine si cu cei din jur.
Va trebui sa privim cu maimult curaj in interiorul nostru si sa inlaturam toate BLOCAJELE si PROGRAMARILE NEGATIVE.Nu suntem singuri, Avem alaturi LUMINA care abia asteapta sa ne sustina spre propria noastra INALTARE. Puterea este in noi,aici avemtoate raspunsurile . Nenumarate fiinte luminoase ne sprijina cu mare iubire si interes. Trebuie numai sa activam acest PROGRAM."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu