luni, 20 mai 2019

Mesajul Arhanghelului Mihail - Mesaje de la Maestrii Ascensionati

" MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL : TRAIND ELIBERAREA VOASTRA
Bun gasit, prieteni! In pofida starii de fapt din ultima vreme si a incercarilor de zi cu zi prin care omenirea trece, voi cei ce traiti pe Pamant mergeti mai departe in propria voastra inflorire. Cu fiecare zi povara voastra karmica se elibereaza, sigiliile karmice se varsa si se curata in lumina noii energii ce curge peste voi. Neputintele va ies la iveala si se manifesta precum o boala pe care doctorii vostri nu o inteleg si nu ii gasesc leacul. Asta nu inseamna ca toata omenirea simte durere in trupul fizic in timp ce trece prin transformarile spirituale. Multi traiesc in suferinta pe care au produs-o de-a lungul timpului asupra propriilor lor persoane sau asupra altora. Pe acestia durerea ii purifica, pentru ca ei au trait si produs durere. Cat despre voi, cei sarbatoriti azi, aici si acum, eliberarea greselilor voastre mai vechi, bucurati-va si va inveseliti caci niciodata nu ati simtit aceste stari de Inaltare, iar de veti trai tot felul de emotii dureroase ale trecutului, sa stiti ca acest lucru este necesar si de bun augur.
SCOALA ELIBERARII are 3 etape: PRIMA este evident cea traita in plan fizic in care apar stari de confuzie, emotii puternice, destabilizari la nivel mental. Ati crezut ca puteti detine controlul in fiecare etapa a vietii voastre. De cele mai multe ori ati folosit prost LIBERUL ARBITRUsi ati intrat sub incidenta fatalitatii. Acum cand intelegeti ca nu mai puteti controla cu mintea voastra totul in jur, o sa simtiti o stare de inalta frustare, care este o stare de fapt a EGOULUI.
A DOUA ETAPA este A ELIBERARII PROPRIU ZISE A TUTUROR ESENTELOR TRECUTULUI ceea ce A INCHIS puterea voastra de MANIFESRARE DIVINA. Starile de confuzie se vor agrava, neputintele vor iesi si mai mult la suprafata, nelinistea isi va spune cuvantul. ESTE TIMPUL SCHIMBARILOR LA NIVEL CELULAR. PAMANTUL SE SCHIMBA SI VOI LA FEL. Vor aparea stari de rau asupra corpului vostru fizic. Cu cat aceste stari se vor elibera, cu atat mai mult voi veti deveni mai LUMINOSI. In aceasta etapa este necesara ACCEPTAREA. Nu luati binele vostru ca fiind un rau. De cele mai multe ori in vietile voastre trecute ati facut asta si uite unde ati ajuns. Multi dintre voi au spus ca nu au nevoie de DUMNEZEU in procesul cresterii lor. Ei au crezut si inca cred si acum ca singuri pot sa isi creeze CALEA. Am vazut cu totii ce cai si-au creat.
E bine de stiut ca OMENIREA NU A PASIT SINGURA NICIODATA PE CALEA EVOLUTIEI, a avut mereu in spatele ei mare ajutor si indrumare de la SURSA si apropiatii Sai. Toate cele ce le-ati primit si le primiti de la DUMNEZEU trebuie luate drept LECTII.
Stim ca in tarile voastre sunt probleme la nivel social. Stati destul de rau cu finantele. Acest lucru este posibil pentru ca voi ati devenit ATAT DE MATERIALISTI si ASCULTATI MAI MULT DE POVETELE EGOULUI care v-au condus la A PUNE BANUL MAI PRESUS DE DUMNEZEU. Acest lucru v-a facut nefericiti desi aveati destui bani in buzunar.
LUMEA INTREAGA VA PRIMI LECTII SEVERE IN PRIVINTA BUNURILOR MATERIALE SI POSESIILOR ( sistemul economic mondial se va prabusi, monezile nu vor avea valoare, hrana nu va exista in magazine cateva luni bune pentru ca e vointa Domnului ca vechiul sa dispara pentru a face loc noului. Cei care nu vor avea hrana in camara si pamant cultivat la tara vor trece prin suferinte si disperare ).
CEI CARE AU ADUNAT MULT VOR PIERDE SI MAI MULT SI VOR TRAI MARI PROBLEME DE SANATATE.
BANII NU LE VOR SALVA VIATA, VOR MURI MAI SARACI DECAT SI-AU INCHIPUIT.
Averile lor au fost dobandite pe cai necinstite, iar ei nu au invatat deloc sa daruiasca celor nevoiasi. O sa va intrebati daca aceste persoane trec prin procesul TRANSFORMARII SPIRITUALE ? O sa va raspundem cu DA si NU.
FLUXUL DE ENERGIE care acum se revarsa asupra Pamantului se manifesta asupra intregii CREATII, deci si asupra lor. IMPORTANT ESTE CE IESE LA SUPRAFATA. La unii dintre ei iese atat de rau incat ii devoreaza, facandu-i sa plece inainte de vreme, neamplinnindu-si astfel PROGRAMUL pentru care au venit.
Alt tip de oameni NU ACCEPTA TRANSFORMAREA IAR NOI TREBUIE SA LE RESPECTAM ALEGERILE. Cand se va realiza MAREA TRECERE, acestia NU VOR AVEA VIBRATIA NECESARA SA REZISTE SALTULUI CUANTIC PE CARE PAMANTUL E PE CALE SA IL INFAPTUIASCA.
EI VOR FI REPARTIZATI PE PLANETE DE TIP VIBRATIONAL ASEMANATOARE CU LUMINA LOR.
Pentru cei care accepta eliberarea de sub jugul neputintelor urmeaza o A TREIA ETAPA. ACEST NIVEL ESTE CEL AL IUBIRII, ESTE LOCUL UNDE MERITA SA STEA INVINGATORII, CEI CE SI-AU INVATAT LECTIILE. Scoala de a deveni om adevarat de-abia de atunci isi va deschide portile pe Pamant. De pe bancile ei va iesi omul nou, transformat, eliberat de radacinile trecutului, iar el va privi cu speranta in viitor.
Dimensiunile spre care va indreptati se afla sub semnul unei MARI IUBIRI. INIMA VOASTRA VA TREBUI SA SE ACORDEZE CU ACEASTA MARE IUBIRE. Emotiile vor trebui stapanite, caci nu mai este necesar sa traiti in durere sau suferinta. Acestea coincid cu dimensiunile inferioare care aici nu isi mai au locul.
OAMENII ISI VOR ACCESA MAI USOR SINELE LOR SUPREM.
Dragii mei, acum va aflati in A DOUA ETAPA A ELIBERARII VOASTRE. Stim cu totii ca nu va este usor. Mai stim ca din cauza problemelor pe care le aveti ATI ACORDAT O IMPORTANTA MARITA PLANULUI MATERIAL. Multi dintre voi ati avut de insusit lectii in legatura cu lumea materiala si trairile ei.
A venit timpul sa vedeti foarte serios lucrurile si sa priviti mai atent lumea nevazuta.
LUMILE SUPERIOARE SUNT NEVAZUTE PENTRU VOI PENTRU CA ATI DAT ATENTIE MAI MULT PLANULUI MATERIAL.
Cu cat ochii vostri se vor deschide mai mult, CE ESTE NEVAZUT VA DEVENI VAZUT, este vorba de REALITATE si ADEVAR : ATATA TIMP CAT NU VRETI SA ACCEPTATI REALITATEA SI ADEVARUL DIN JURUL VOSTRU, VETI RAMANE ORBI.
Insa PAMANTUL VREA SA ASCENSIONEZE si NU ISI MAI ASTEAPTA ELEVII NESILITORI. El doreste ca locuitorii sai sa il sprijine in procesul ASCENSIUNII, pentru ca mai apoi sa traiasca impreuna etapa ELIBERARII si RECONSTRUCTIEI.
TOTUL SE VA RECONFIGURA IN JURUL VOSTRU, INCEPAND DE LA CELULELE DIN CARE SUNTETI CREATI SI PANA LA TOT CEEA CE VA INCONJOARA.
Nu este timp de batut pasul pe loc. Lasati CORPUL si MINTEA voastra SA SE PURIFICE, cand veti gandi mai bine, veti vedea mai bine. Este un TIMP al ADEVARULUI si CERUL vrea ca toti copiii Sai sa se ridice la un alt nivel evolutiv. Cine nu doreste asta va fi declarat repetent la examenul de a deveni om acevarat.
Va doresc numai bine si sper ca aceste randuri sa va fie de folos. Al vostru, cu drag, Arhanghelul Mihail"
MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI, MARIA CRISTINA STROINY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu