vineri, 31 mai 2019

Autocontrol pentru avansati - Dan Seracu




" Cunoasterea domnului DAN SERACU este TOTAL NECONFORMISTA: el "vede" cu OCHIUL INTERIOR nu aura, ci organele biologice materiale. dezvoltarea acestei capacitati la un medic ar face inutile complicatele si costititoarele aparate de investigatie. este uimitor cum un asemenea individ este lasat in libertate si nu este inchis intr-un Laborator de Cercetare.... Si altii ca el la fel ar merita..."
DAN SERACU - AUTOCONTROL PENTRU AVANSATI " Inaintea ta Divinitatea a pus o carare diferita de la omla om, la sfarsitul careia este examenul cel mare dinaintea saltului spre lumile superioare.Parcurgand aceasta carare avem doua teluri : acumularea de cunoastinte si "facerea de bine". Primul deziderat nu poate fi indeplinit intr-o viata, tocmai de aceea avem posibilitatea pentru a ne intoarce pentru o noua "clasa" de invatare. Modul in care absolvim aceste clase depinde doar de noi,iar de acesta depinde numarul de reancarnari pe Pamant. In ceea ce priveste "facerea de bine" caile sunt nenumarate, dar fiecare avem in fata noastra bine definita calea noastra. Problema este insa de a afla care este Calea pe care El ne-a pus-o in fata. Suntem cumva in postura conducatorului auto care cauta intrarea pe autostrada, unde are banda lui, intr-un oras necunoscut. modalitatea usurarii "intrarii" o avem prin MEDITATIE de la Yoga, Mind Control,la rugaciunea crestina,budism, zen, cristalul de cuart si altele.
Pentru a medita trebuie sa stapanesti undele ALFA. Daca vei invata aceasta vei ajunge in situatia de a-ti elibera fortele imaginatiei pentru a-ti rezolva o gramada de probleme. Una din frumusetile meditatiei in ALFA este ca acolo nu poti sa duci cu tine sub nici o forma sentimentul supararii, al regretului si alangoasei. daca apar cumva acele sentimente,inseamna ca ai fost pur si simplu debarcat in BETA. In meditatie, cu autocontrol,prin practiva vei ajunge sa deblochezi fortele curative ale organismului propriu sau al altuia.
Se spune ca creierulnostru este o "maimuta beata" , face orice inafara de ceea ce trebuie. vei fi surprins de cat de putin poti sa comanzi creierului. la inceput se poate intampla ca ecranul mental sa fie acoperit de tot felul de "paraziti". Cu ajutorul exercitiilor prezentate in aceasta carte vei invata sa creezi realitati, sa tii sub control creierul, sa il obligi sa lucreze doar asupra "temei"pe care i-ai dat-o, sa nu hoinareasca pe unde vrea. Creierul are o forta prea mare pentru a fi lasat fara control.
Exerseaza-ti creierul sa ajunga usor si repede fara probleme in ALFA si concentreaza-te asupra unor imagini cat mai reale, din punctul de vedere al tuturor organelor de simt.La inceput vor intra din cand in cand tot felul de ganduri straine de imagine. Fii tolerant cu ele,nu le brusca! Impinge-le sor deoparte si revino la singura ta sarcina din acest moment VIZUALIZAREA. daca te enervezi, "esti debarcat "imediat in BETA.
Pe masura ce stii sa meditezi tot mai bine in mod dirijat,poti sa folosesti tot mai util tehnicile autocontrolului in scopul atingerii telurilor tale. Pare o copilarie ca pentru un asemenea lucru simplu sa ai nevoie de 50 de zile, dar trebuie sa tii cont de faptul ca in ALFA orice rezultat bun, orice succes reprezinta punctul de plecare pentru data urmatoare.
MEDITATIA CREATIVA este DINAMICA. Ea TE PROGRAMEAZA atat pe TINE cat si pe ALTII. PROGRAMEAZA si EVENIMENTE. Imaginile programate pe ecranul tau mental sunt umbrele unor lucruri din viitor, ale unor evenimente din viitor. prin metoda AUTOCONTROLULUI nu vizualizezi problemele ci rezolvarea lor. In fond ce se intampla cand iti vizualizezi problemele? Ele se intaresc!
Prin metoda AITOCONTROLULUI vizualizezi rezolvarea problemelor,iar SCHIMBAREA e deoasebita! Unii realizeaza imagini mentale detaliate. este un inceput perfect pentru un clarvazator, dar nu este esential. Pe masura ca incepi vizualizarea cotidiana, aceasta iti va merge din ce in ce mai bine. Esential este sa ai in capideea, conceptia a ceea ce proiectezi pe ecranul mental. Fii relaxat si continua vizualizarea. Continua exersarea si totul va merge din ce in ce mai bine.
La MEDITATIA PASIVA te poti concentra in locul imaginii de pe ecranul mental asupra unui sunet pronuntat cu voce tare OM, AUM sau AMIN. Poti sa te concentrezi asupra ritmului respiratiei, sau asupra unei melodii auzite in cadrul unui serviciu religios. Odata atinsa aceasta stare ALFA se fac niste legaturi in creierul tau intre starea aceasta si succesul obtinut, ori imaginea placuta vizualizata. In urma acestui fapt, procesul devine automat.
Trebuie sa stii ca odata intrat in stare de meditatie ALFA cu sau fara muzica,daca ai incerca sa te acordezi cu ointeligenta care sa te ajute intr-un plan malefic, ar fi ca si cum cu un aparat de radio ai incerca sa prinzi un post inexistent. Dam toate relele se intampla in BETA, nicidata in ALFA sau in TETA. intra in ALFA si incearca sa produci cuiva o banala durere de cap, daca esti capabil sa "vizualizezi" evenimentul,intr-o masura suficienta, suferinta o vei obtine tu insusti si nu persoana vizata. In general la asemenea ganduri, esti imediat debarcat in BETA."
In carte sunt prezentate exercitii de accesat starea de meditatie in ALFA si imagerie mentala pentru crearea realitatii dorite, contactarea ghizilor astrali, vindecare, invatare rapida,influentarea vremii, relaxare,protectie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu