marți, 28 mai 2019

Mesaje de la Maestrii Ascensionati - Cristina Maria Stroiny



" Pe Pamant sunt multe ENTITATI de LUMINA. O prima categorie sunt cei care s-au nascut odata cu Pamantul si termina odata cu el. A doua categorie sunt ENTITATI SOLARE ce vin din zona SOARELUI pe Pamant, ca sa primeasca si sa invete lectiile acestuia. A treia categorie sunt ENTITATI UNIVERSICE, ce vin din alte sisteme solare pe Pamant pentru a invata lectia lui, plecand mai apoi cu aceasta experienta pe alte planete cu nivel evolutiv mai mic.
SCOPUL PAMANTULUI este sa se ridice la un INALT NIVEL de SPIRITUALITATE, sa devina sacru. Pamantului i s-a facut un SCUT in jurul sau pentru ca negativitatea emisa de oameni sa nu atace si sa nu influenteze planetele sacre din SISTEMUL SOLAR. Tot ce ati emis, energii negative va trebui sa le transformati in LUMINA pentru a ajuta Pamantul sa devina o planeta sacra.
De fapt, Pamantul poate deveni un RAI sau un IAD dupa cum il creati voi oamenii! Depinde de voi daca Pamantul va fi planeta sacra sau nu.
INTREBARE: de ce are loc aceasta curgere rapida a timpului?
RASPUNS: Este necesar, daca n-ar curge mai repede, n-ati accesa mai usor adevarul si propria voastra transformare. Ea ajuta Pamantul si pe voi sa ajungeti acolo unde trebuie sa fiti. PAMANTUL A PRIMIT GRATIE DIVINA. Anul 2012 este inceputul unor Noi Timpuri cu oameni noi si lucruri noi. Oamenii nu inteleg ca anul 2012 este un nou inceput in toate, de aceea omenirea va trebui sa invete mai mult, sa se tra sforme, sa se trezeasca. Pamantul are nevoie de mai multi oameni transformati, TREZITI, cu puternice lumini interioare ( chakrele).
Voi aveti datoria sa-i ajutati, sa-i vegheati, sa le explicati ca totul va mai usor pe planeta daca ei accepta transformarea. Pentru un timp nou, este necesar un om nou, un om cu o gandire inalta, pozitiva, altruista, un om dotat cu nenumarate calitati si virtuti. Egoismul, rautatea, ipocrizia vor disparea, pentru ca anul 2012 este un inceput in toate. Pentru ca acest inceput sa fie de bun augur, va trebui sa va schimbati din ce in ce mai mult. Aveti valoare si potential sa va indepliniti misiunea pana la capat. Ca sa reusiti, trebuie sa acceptati tot ce se intampla ACUM si AICI pe acest drum al transformarii si schimbarii. Va dorim succes!
INTREBARE: ce ne facem cu familiile si prietenii care nu inteleg transformarvea noastra?
RASPUNS: va veni o vreme cand familia si cei din jur n-au sa va inteleaga, oentru ca NIVELUL vostru de VIBRATIE va fi total DIFERIT de al lor, de aceea multe familii se vor destrama, parintii n-au sa-i mai inteleaga pe copii, iar acestia pe parinti. Vor fi schimbari si la locul de munca, pentru ca nu mai rezonati cu sefii si colegii vostri. Intelegeti aceste ENERGII, aceste transformari din viata voaatra si lasati-le sa curga, pentru ca asa este normal.
TINTA IERARHIEI este sa duca pe fiecare om pe CALEA LUMINII. Mai devreme sau mai tarziu, toti oamenii vor ajunge pe aceasta cale. VOI SUNTETI DESCHIZATORI DE DRUMURI, ADUCETI LUMINA, ARANJATI CALEA, SUNTETI ANTEMERGATORI.
Lucrarea este grea, dar nu imposibila, pentru ca exista o putere enorma in voi care va ajuta sa duceti lucrarea pana la capat. Important este sa intelegeti modul in care traiti si faptele voastre de zi de zi. Noi va privim si ne dorim sa deveniti mai luminosi, mai adevarati.
Poporul roman trece printr-o incercare foarte grea. Mai are de ispasit niste greseli, dar in curand totul se va incheia. Pentru a nu mai trece prin asa incercari, schimbati-va ca sa primiti o viata mai buna si mai luminoasa.
LUMINANDU-VA PE VOI, II LUMINATI SI PE CEILALTI CU PREZENTA VOASTRA. Nu va mai lasati atrasi de evenimentele din jur ( controlul gandurilor), pentru ca le alimentati cu energia voaatra si le prelungiti existenta. Lasati-va in puterea lui IISUS HRISTOS si veti vedea intr-o zi SCHIMBAREA.
Prima data, ea va fi IN INTERIORUL VOSTRU, apoi IN JURUL VOSTRU. Totul depinde de voi, de cat de mult vreti sa va transformati. Veti intelege ca MISIUNEA voaatra pe Pamant este aceea de a aduce LUMINA si ADEVAR in viata si in jurul vostru.
Folositi toate energiile pe care le stapaniti pentru a va intari. Va trebui sa lucrati mai mult cu linistea, pacea si armonia voastra interioara care trebuie sa va cuprinda total. Lasati totul sa curga si veti intelege cum lucreaza GRATIA DIVINA si tot ce inseamna ea. Este timpul pentru transformare, deoarece Pamantul
ascensioneaza, iar energiile sunt propice pentru TRANSCENDEREA KARMEI. Daca simtiti ca va impotmoliti cereti sustinerea maestrului voatru din plan fizic si a lumilor invizibile care doresc sa va ajute.
Va trebui sa va apropiati si mai mult unii de altii. Sunteti diferiti, dar aveti lucruri asemanatoare, ati inceput sa va claditi un anumit TIPAR care este la fel pentru toti. TIPARUL este al DIVINITATII, pentru ca nu exista diferente intre om si Domnul.
"Eu sunt tu, chiar daca tu crezi ca Eu sunt in ceruri. Afla ca Eu sunt pe Pamant, dar nu ma vezi pentru ca ochii tai au valuri, acestea sunt minciuna, negativitatea si raul care fac parte din viata ta, de aceea nu vezi adevarul. Indeparteaza toate acestea si vei vedea adevarul din viata ta, pe Mine in fiecare om si in Tine Insuti, acolo unde sunt de fapt, in INIMA si in SUFLETUL tau. Toata lumea asteapta a doua venire, dar Eu sunt deja sosit."
PORTALURILE aduc mari cantitati de energie pe Pamant. Este bine ca o mare parte din oameni sunt purtatori de adevar sau de lumina, lentru ca energiile ce vin sunt puternice si se pot manifesta destul de dur asupra oamenilor nepregatiti si cu vibratie joasa, de aceea luam aceste energii, le filtram prin foarte multi dintre voi. Uneori nici nu stiti cand o facem, pe timpul zilei sau al noptii. Un lucrator de lumina isi face lucrarea fara oprire, zi si noaote, pentru ca el are nenumarate misiuni de indeplinit. Cantitatile enorme de energie care se revarsa peste Pamant trebuie aduse la un nivel suportabil omului, de aceea le trecem prima data prin anumite persoane care au facut transformari in viata lor. Este nevoie de un numar mare de oameni transformati pentru a ajuta la REZOLVAREA KARMEI MONDIALE.
INTREBARE: este bine sa continui sa ajut oamenii, desi ei se lasa usor dezbinati?
ASPUNS: este o lucrare pentru evolutia ta, de aceea trebuie sa inveti ce e de invatat acum si aici. Sa-ti intrebi INIMA daca trebuie sa mergeti mai departe sau nu. Va trebui sa invatati sa va si opriti, veti depune efort in fiecare zi pentru orice lucru, deci veti cheltui energie, de aceea e necesar sa nu va risipiti energia divina pusa in voi, cand nu e nevoie.
INTREBARE: cat de departe suntem pe scara evolutiei?
RASPUNS: Mama Pamant se afla in evolutia sa la jumatatea unui ciclu, de aceea mai are multe de transcens si invatat.
Trebuie sa intelegem cu toti ca EMISIILE NOSTRE MENTALE influenteaza intreaga noaatra familie care este LUMEA in care fiecare din noi va da socoteala de natura acestora, buna sau rea.
Atunci cand constientizati ca GANDITI NEGATIV, considerati ca acele ganduri nu va apartin si lasati-le sa plece, sa dispara. Incercati sa va identificati cu gandurile curate, altruiste, pe acelea sa le acceptati si sa le apropiati de voi. De aceea suntem atat de plini de suferinte si de dureri, e din cauza ca am trait plini de teama de viata si de incercarile ei, iar legea competitiei ne-a intarit sentimentul de a nu reusi.
Oamenii simt FRICA de MOARTE, aceasta apare din cauza ca ei se identifica cu propriul corp, nu vor sa accepte ideea ca pe cand trupul fizic moare, SPIRITUL e LIBER si NEMURITOR. De fapt murim putin cate putin in fiecare zi, traim inconjurati de griji si imbatranim. Fiecare zi vrea sa ne invete sa ne detasam de propriile frici. Murind putin cate putin, purificam orice stare si traire care ne scoate din notiunea de a nu fi om adevarat. Daca reusim sa depasim GANDIREA, ne vom ridica la un nivel superior, cel al INTUITIEI. Aici, frica nu mai poate fi alimentata de nici o energie.
INTUITIA, adevarata simtire ce ne leaga de Cer, are legatura cu PLANUL BUDHIC, cel al iubirii si intelepciunii divine. Scopul nostru este de a cobori Cerul in INIMILE noastre si de a-l lasa sa se manifeste prin noi.
Privesc oamenii din jur si vorbesc cu ei. Multi nici nu traiesc acele nenorociri de care se plang. MINTEA lor ce gandeste NEGATIV creeaza acele nefericiri perpetue. Dumnezeu, prin puterea Sa, nu da nimanui ceva ce nu ar putea sa duca si sa implineasca.
SCOPUL TUTUROR INCERCARILOR ESTE EVOLUTIA.
Prin multiplele renasteri, spiritualizam materia trupurilor noastre succesive, pana cand obtinem ELIBERAREA si ILUMINAREA. Atunci, lectiile acestei planete vor fi insusite, iar Pamantul va inceta sa mai fie o scoala de urmat. Pana cand vom anunge insa aici, mai avem de regkat insa multe conturi cu noi insine si cu cei din jur, de schimbat, de purificat.
EVOLUTIA ARE ETAPELE EI.
FIECARE OM poate sa aleaga prin LIBER ARBITRU INAINTAREA, STAGNAREA sau DECADEREA sa. In cazul celor ce s-au legat cu fire de lumina de Cer, posibilitatea destabilizarii se reduce.
FIECARE RASA UMANA ARE CA SCOP SPIRITUALIZAREA CONSTIINTEI si a CORPURILOR SALE.
RASA LEMURIANA a perfectionat trupul fizic, avand o constiinta si o polarizare fizica.
RASA ATLANTA a perfectionat corpul astral ( al emotiilor), ceea ce a condus la o polarizare astrala.
Scopul RASEI actuale, ARIANA are ca obiectiv perfectionarea CORPULUI MENTAL. In timpurile ce le traim, O MARE PARTE A OMENIRII se afla sub influenta MENTALULUI INFERIOR si a POLARIZARII ASTRALE.
Se numeste polarizat, acea persoana care traieste si manifesta planul iluziilor, a dorintelor si mirajelor. Unii cred in vise desarte, au teluri imposibile de indeplinit, isi exprima interesul pe lucruri trecatoare ce nui mai multumesc. Traiesc astfel, accesand planurile inferioare, neantelegand beneficiile lumilor inferioare.
Energiile care imbraca Pamantul impun necesitatea SCHIMBARII CONSTIINTEI, caci ceea ce este in exterior va reflecta intotceauna interiorul noatru. Echilibrarea noastra va schimba totul in jur. Nu este de ajuns sa iubesti numai lumina sau umai pe Dumnezeu. Iubeste oamenii si manifestarea lor pe pamant, fii dca degeaba esti aici siL iubesti pe El, daca nu iubesti si nu ajuti omul cu adevarat. Trebuie sa aplici lucrarile Cerului in planul fiIc. Oamenii au nevoie de foarte multa iubire, in planul fizic din partea voaatra. Manifestati-o! N-o mai trimiteti in Cer! Trimiteti-o pe pamant deoarece ACUM si AICI, Pamantul are mare nevoie de ea. Priveste pe Pamant si vezi cum Domnul se oglindeste in fiecare om si in fiecare vietate.
Multi dintre voi, mai aveti multe lucruri de invatat, este vorba de a darui, dar nu numai lucruri materiale ce apartin dimensiunii a 3 a, ci si IUBIRE. Pana sa invatati sa daruiti IUBIRE, o veti primi de la Dumnezeu ca sa traiti. Nici nu veti putea trai daca nu primiti IUBIREA Lui. Ea se manifesta prin soarele ce straluceste, prin apa care curge, prin tot ceea ce va inconjoara. A nu-L accepta pe Dumnezeu, inseamna a nu accepta Creatia Lui si tot ceea ce este in jurul nostru. LUCRAREA SPIRITUALA ESTE SALVAREA VOASTRA, o forma de reabilitare necesara fiecaruia din voi.
Pe aceasta planeta, Dumnezeu se manifesta prin om. Lasati pe Dumnezeu sa se manifeste prin voi, prin fapta voaatra, prin gandul voatru, prin infatisarea voastra!
Cel ce va ramane pe Pamant, va ramane cu un anumit scop, va fi un fel ce triere, exact cum neghina este aruncata. Suntem la sfaraitul timpurilor, asa numesc mosii si stramosii noatri aceste timpuri. Acest sfarsit al timpurilor este inceputul unor timpuri noi cu oameni noi si inimi noi. putini dintre voi stiu ca in urma cu cativa ani, s-ar fi declansat asupra pamantului un al treilea razboi nuclear, prin care s-ar fi realizat o mare triere.
Multe grupuri de lumina s-au reunit in diferite colturi ale lumii, in munti inalti, in zone de mare, prin vibratia lor, prin rugaciuni, prin preoti cu har, prin toti cei ce au facut lucrarea Domnului, au reusit sa amane aceasta nenorocire ce era asupra voastra. Fiecare sunteti o lumanare care arde vesnic. E focul sacru care arde in voi.
Daca trierea nu se va face prin acel mare razboi, Domnul o pregateste printr-o mare schimbare. Toti veti vedea acest lucru, fiecare la timpul lui. Va spunem ca ceea ce va urma asupra omenirii nu va fi deloc usor. Multi nu vor suporta noile transformari asupra corpurilor lor subtile si fizice. Multi se vor imbolnavi de boli grave, multi vor muri pentru ca nu vor rezista noilor energii, de aceea noi va ajutam incetul cu incetul, ca sa rezistati, caci daca v-am da totul foarte repede, ati uri pe loc. Am vrea sa va acordam aceasta energie de care aveti nevoie, in schimb corpurile voastre subtile nu ar rezista.
Trebuie sa acceptati schimbarile din corpul voatru. Daca apar dureri, junghiuri, arsuri in diverse parti ale corpului sa stiti ca sunt de aici, de la aceste transformari, acceptati-le ca atare. Aceste dureri sunt necesare, trebuie rabdate asa cum si Domnul si noi rabdam manifestarile voastre zilnice.
VIBRATIA VOASTRA SE RIDICA PRIN ACESTE TRANSFORMARI.
Incercati sa va relaxati, sa considerati ca tot ceea ce este in jur este si nu este, se intampla si nu se intampla.
INSPIRATI si EXPIRATI, lasati-va pe mana TATALUI CERESC sa va purifice. Sunteti FIINTE de LUMINA asemeni ingerilor creati de Domnul. Puteti sa inlaturati tot ce este negativ. Spuneti-va: " In mine este puterea! Eu pot sa inteleg, sa reusesc, sa iubesc. Eu pot iubi mai mult decat altii in jurul meu, pentru ca eu am invatat iubirea! "
Am venit aici trimisi de Dumnezeu pentru a invatat IUBIREA nu numai pentru noi, ci si pentru altii.
Am venit sa inspir si sa expir iubire. E numai pace si liniste. Cerul si Pamantul intr-o clipa una sunt.
LUMINA ESTE CALAUZA MEA"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu