vineri, 17 mai 2019

Brad Johnson - Tranzitia catre Noul Pamant



" Dividerea Pamantului in doua realitati se va desfasura sub forma mitozei celulare, proces care se va realiza in plan energetic, separarea realitatilor si a vibratiilor, trierea sufletelor, crearea celor doua aspecte ale Pamantului " VECHIUL PAMANT 3D " si "NOUL PAMANT" 4D, 5D. Sa lasam sistemele sa se destrame, sa nu intram in panica, veti asista la prabusirea monedelor, colapsul economic si politic, prabusirea sistemului educational. Lasati-le sa moara, sa dispara pentru ca numai asa NOUL va putea lua locul VECHIULUI.
Pe VECHIUL PAMANT, coruptii vor lua cu ei coruptii, avarii egoistii, manipulatorii. Credeti-ma nu o sa va doriti sa ramaneti acolo. E ca un fel de iad personal, o realitate tehnologica, bazata pe vibratii foarte joase, acesta va fi PAMANTUL 3D, in care chakrele inferioare predomina. NOUA ENERGIE necesita o inima deschisa, bazata pe compasiune, un nivel de CONSTIINTA mai inalta, un Pamant aflat pe o vibratie inalta si mai luminoasa.
Se va dezvolta premonitia, empatia, telepatia, veti fi capabili sa vedeti mai multe realitati deodata, sa vedeti alte spirite, fiinte din alte spatii, dimensiuni, planete. Veti experimenta o multitudine de realitati, asemeni unor vise multiple si toate acestea pentru ca va veti muta in 5D. Niciunul din voi nu va mai putea sa isi ascunda gandurile si emotiile de ceilalti. In 4D nu poti ascunde nimic. CREATORUL nu intentioneaza sa aduca mincinosii in 4D, el se asigura ca va exista o purificare si o separare a sufletelor.
Ceea ce va conta va fi altruismul, modul cum iti ajuti semenul, cum continui sa evoluezi, ce strategii noi vei concepe pentru cei din jur. Se va trai intr-un mediu nou, NOUL PAMANT care va fi mai putin poluat, cu o viata simpla, traditionala FARA TEHNOLOGIE, o viata traita in mijlocul naturii, vor exista case si mijloace de transport, dar vor disparea toate aparatele cu care sunteti obisnuiti, deci veti avea un mod de viata mai primitiv si totusi mai natural si mai aproape de vointa CREATORULUI.
Va veti cultiva singuri propria hrana. Viata pe Pamant va fi glorificata. Si asa multa lume este constienta de efectul nociv al radiatiilor tv, ale cuptoarelor cu microunde si acum vorbim despre pericolul 5G adus de telefonia mobila. Toti veti incepe sa va dezvoltati abilitati noi, inactive in prezent ca telepatia, empatia. Multi vor invata sa leviteze natural si se vor teleporta dupa dorinta. Este Vointa CREATORULUI ca voi sa fiti capabili sa contactati si sa comunicati cu alte rase extraterestre si intraterstre. Veti fi capabili de multe altele, sa creati portaluri in care sa va aduceti aspecte din lumea voastra, veti incepe sa va dezvoltati surse de zbor, sa explorati originea voastra stelara: Neptun, Jupiter, Saturn si altele. Va veti explora complet creativitatea.
In prezent, pe Pamant, prin legislatia actuala este mult control, dar toate aceste sisteme economice si politice vor colapsa. Cei care au fost pregatiti sa inteleaga semnele, vor stii ca evenimentele se apropie. Trebuie sa incepeti curatenia si sa ajutati cat mai multi oameni sa se trezeasca , sa isi inteleaga originea lor divina si evenimentele care sunt in desfasurare. Ii puteti sustine pe CALEA DRAGOSTEI, ati venit pe Pamant la schimbarea stafetei civilizatiilor pentru a ajuta cat mai multi oameni sa se trezeasca, pentru a aduce dragostea in inimile oamenilor si a-i pregati pentru ceea ce urmeaza.
Multi sunt surzi la vocea mamei GAIA, o polueaza si continua sa o distruga, multi sunt orbi la semne, desi exista multa informatie. Da, vor avea loc transformari planetare insa sunt necesare pentru a va trezi, asa ca pregatiti-va sa fiti zdruncinati. Daca aveti dragoste in inimile voastre, veti transcende in urmatoarea dimensiune asa cum Isus a spus-o acum 2000 de ani. Cei iubitori, vor stapani Pamantul. Unii vor disparea instantaneu de pe Pamant, fiind transmutati pe NOUL PAMANT, altii vor trece printr-un proces de tranzitie, corpul lor va " muri" pe Pamant, pentru a renaste asemeni sarpelui care isi paraseste vechea piele, in noua dimensiune pe NOUL PAMANT.
Cei care vor ramane in 3D, din cauza lipsei de interes pentru informatia spirituala, din cauza vibratiilor joase in are se afla, nu vor intelege ceea ce s-a intamplat cu populatia care a disparut, sau ce s-a intamplat cu care au murit in jurul lor, vor crede ca au murit si sunt in cer. In prezent nimeni nu este in 4D, dar sunt suflete care se afla in asteptare. DOLORES CANNON va fi pe NOUL PAMANT, dar si multe alte spirite iluminate pe care le cunoasteti sau pe care le-ati cunoscut. Cand un sarpe naparleste si isi paraseste pielea, asa va fi si pentru voi, cei care veti " muri" pe Pamant in evenimentele planetare care vor avea loc, dar veti renaste in corpul de lumina pe NOUL PAMANT in 5D.
Intrebarea are conteaza este : " Iti place sa ajuti alti oameni in mod altruist? Iti place sa te ajuti pe tine in dezvoltarea personala?"
Actiunile pe care noi le facem pentru ceilalti, in mod altruist ne vor conduce spre o alta dimensiune, nimic nu se pierde, totul este evolutie spirituala si progres spiritual. Capacitatea voaatra de a ajuta, de a oferi iubire si sustinere a va duce pe NOUL PAMANT. V-ati intrebat vreodata cum v-ati simti daca ati trai pe strada si n-ati avea ce manca? Cu totii sunteti fiii si fiicele CREATORULUI.
Exista specii extraterestre, cu nave supertehnologizate si ati fi tentati sa le considerati mult mai evoluate decat voi. Ei bine, nu sunt. Progresul este doar tehnologic, cum se va intampla pe VECHIUL PAMANT in care vor ramane cei pasionati de tehnologie dar neevoluati spiritual. Aceste alte specii din alte dimensiuni S-AU INDEPARTAT DE CREATOR SI TEHNOLOGIA A DEVENIT DUMNEZEUL LOR, insa voi evoluati natural catre CREATOR, de aceea UMANITATEA A LUAT ACEASTA PROVOCARE, VOI VETI FI INVATATORII ACESTUI UNIVERS SI A ALTOR RASE PE CARE LE VETI I VATA SA SE APROPIE DE CREATOR.
Veti parasi aceasta Planeta si veti ajuta alte civilizatii sa se apropie de CREATOR, asta faceti voi acum. Cand nu lucram asupra ideii de autosuficienta, nu exista o dezvoltare spirituala prea mare.
Si noi am facut saltul de la 5D la 6D si acum ne aflam in 7D. In DENSITATEA a 7 a esti slujitorul lui DUMNEZEU. Oamenii obisnuiesc sa se refere la CREATOR ca la o sursa de energie, insa DUMNEZEUL - MAMA -TATA este o persoana. Cand vrei sa celebrezi energia SURSEI, nu ai o baza de raportare, este o energie puternica pentru ca este energia dragostei lui DUMNEZEU, cand lucrezi cu MAMA -TATA -DUMNEZEU lucrezi cu o persoana, cu o personalitate care are emotii ca si tine. Acest CREATOR te-a creat pe tine, este Tatal si Mama ta Divina, devii ambasadorul dorintei divine, aceasta este calea voastra, dedicati-va iubirea lui, lasati iubirea lui sa curga prin voi, veti vedea lucruri frumoase implinindu-se.
Atasamentele, vulnerabilitatile emotionale va imbolnavesc. Sunt energii de frecventa joasa din astralul inerior ce apartin diverselor spirite, multe umanoide care se simt atat de abandonate incat se lipesc de voi, de organele voastre cu care rezoneaza vibrational. Multe astfel de spirite isi fac cuib in organele voastre, pentru ca nu stiu ce inseamna Raiul, astfel nu se mai simt atat de abandonate, incat raman atasate de corpul vostru pentru ca vor sa se simta in siguranta declansandu-va bolile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu