duminică, 12 mai 2019

Cum sa iti activezi glanda pineala




Scopul ascultării acestei înregistrări este de a stimula o conștientizare crescută și de a activa potențialele energetice în cadrul structurilor cristaline care se afla în glanda pineală.

În această perspectivă esoterică, cristalele pineale (care sunt încorporate în glanda pineală) operează ca un tip de antene cosmice care pot fi reglate de tărâmurile vibraționale superioare ale luminii. Acesta este, de fapt, scopul destinat ascultării acestui catalizator psihoacustic.

Cel mai bine este să ascultați această meditație sonoră cu căști stereo. 
Pe măsură ce ascultați înregistrarea, puneți atenția  în zona centrală a capului, unde este localizată glanda pineală. Imaginați-vă că sunetele vin din afara glandei pineale, chiar dacă în realitate sunetele intră prin urechile voastre. Această schimbare simplă în imaginația perceptuală va genera o experiență mai puternică de schimbare a minții.

Puteți, dacă doriți, să ascultați înregistrarea de mai multe ori într-o sesiune de ascultare. Cu toate acestea, rețineți că ascultarea repetată a acestei piste poate crea un tip de reacție de curățare psiho-spirituală. Dacă întâmpinați o astfel de reacție, opriți ascultarea. Luați o pauză și apoi ascultați secvența doar o dată pe zi, până când sistemul dvs. energetic este ajustat la activarea luminoasă a glandei pineale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu