duminică, 12 mai 2019

Orasul Extazului Floral - Melfior Ra



ORASUL EXTAZULUI FLORAL - MELFIOR RA " Am intrat in astral, iesind din spatiul gravitational terestru. In aceasta calatorie, eram condusa de un GHID SPIRITUAL ASTRAL, care mi s-a aratat sub infatisarea unei femei frumoase, tinere, invesmantata in valuri imateriale, de culoare vernil. Mi-a spus ca se numeste EVA, ea m-a condus si altadata in alte calatorii si spatii dimensionale. O simteam ca pe o sora mai mare care avea grija de mine sa nu gresesc si sa nu ma ratacesc. Am intrebat-o unde ne vom duce.
" Astazi te voi duce undeva unde nu ai mai fost si unde putini semeni de-ai tai au fost. Tu, de fapt doresti sa vezi cat mai multe spatii dimensionale, unde nu ai mai fost in aceasta incarnare, prin calatoriile pe care le faci prin metoda BILOCATIEI. Iata, te conduc in cea de-a 5 a DIMENSIUNE SPATIALA in ORASUL EXTAZULUI FLORAL."
Dupa o urcare pe verticala mi-a fost dat sa vad cele mai frumoase aranjamente florale si cele mai minunate nuante de culori. Aici nu erau altceva decat flori cum nu mai vazusem pana atunci. Florile erau asezate in forma de cercuri si aveau tulpinile scurte, de cativa cenimentri, dar groase, ca ale unor copaci din plan terestru. Petalele erau foarte mari si larg deschise. Fiecare floare avea deschiderea si circumferinta egala cu suprafata de 5 metri patrati. Ea mi-a spus acest lucru.
Toate florile erau asezate in cercuri, iar in mijlocul fiecarui cerc se afla o floare de aceeasi culoare si dimensiune ca celelalte. Fiecare cerc avea flori de culori si nuante diferite. Fiecare culoare avea cercuri in diferite nuante: alb-argintiu, alb-albastrui,alb-movuliu. EVA mi-a spus:


" Ceea ce vezi este un ORAS, pluteam desupra lui, iar fiecare CERC este echivalentul unei strazi din orasele voastre terestre. CULORILE CERCULUI reprezinta NIVELUL EVOLUTIV al ENTITATILOR care il locuiesc" Florile dinspre mijlocul orasului aveau nuantele mai deschise, iar cele periferice mai inchise.
Apoi, EVA a adaugat : " Acum ne vom duce si vom poposi in casa mea." Ne-am indreptat spre o floare asemanatoare cu un trandafir in plan fizic. Ne-am asezat in mijlocul florii deschise pe orizontala. Am simtit mult mai pregnant acel miros, acea mireasma care poate fi comparata cu mirosul vreunei flori pamantene sau al unui parfum. Simteam intr-adevar un extaz, care stiu ca provenea de la acel miros extraordinar de placut. Dupa un timp, EVA a spus : " Aceasta este casa mea. Iti place? "." Este minunat, imi ziceam in gand, dar cum stati asa in aer liber, nu aveti pereti si nici acoperis"
EVA a perceput gandul meu si mi-a spus " Aici nu avem nevoie de asa ceva. Nu sunt intemperii, nu ploua, nu ninge si nu bate vantul, deci nu avem nevoie de acoperis si de pereti delimitatori, pentru ca nu avem motive sa ne izolam. Daca totusi doresti, iata ca se poate obtine si asa ceva. In acelasi timp, petalele s-au ridicat si s-au unit deasupra noastra. Dintr-o data ne aflam intr-un minunat glob transparent roz, culoarea casei, prin care vedeam ca printr-un geam. Dupa aceea petalele s-au deschis din nou si am ramas asa, in LUMINA, as zice a SOARELUI desi nu se vedea nici un soare. Era o lumina mai puternica si mai clara decat in amiaza insorita a unei zile terestre.

Apoi, am simtit o leganare, petalele ne leganau, asa cum i s-ar intampla la adierea vantului, unui fulg de papadie. Era tare placut si frumos. Dupa un timp, am pornit plutind si am vizitat celelalte cercuri de flori. Am vizitat intregul ORAS. Fiecare strada CERC avea parfumul si culoarea ei. Pe tot parcursul deplasarii am simtit un EXTAZ nemaiintalnit pana atunci, produs de mireasma emanata de fiecare CASA-FLOARE. Am trait ceva ce nu voi putea vreodata sa redau in cuvinte.
Dupa o plimbare deasupra ORASULUI, am revenit in CASA-FLOARE a prietenei si calauzei mele, EVA. Dupa ce ne-am asezat, FLOAREA - CASA s-a ridicat mult, inchizandu-se sub noi. Ne-am ridicat astfel deasupra celorlalte FLORI-CASE, incat vedeam de la inaltime privelistea uimitor de frumoasa a intregului ORAS FLORAL. Acolo, la acea inaltime, FLOAREA CASA s-a leganat usor cu noi. Parca eram un pendul miscat de o forta invizibila....Am trait ceva extraordinar in acel ORAS FLORAL. Am rugat-o pe EVA sa nu mai duca inapoi in plan terestru, deorece as fi vrut sa raman acolo pentru totdeauna. Era prima oara cand nu mai vroiam sa ma intorc in plan fizic, dintr-o CALATORIE ASTRALA. GHIDUL meu mi-a spus ca nu pot ramane acolo deoarece eu nu mi-am construit CASA FLOARE inca.

Am rugat-o sa-mi spuna cum as putea sa-mi construiesc si eu o astfel de CASA, in acel spatiu dimensional. EVA mi-a spus " TOATE CASELE DE AICI SE CONSTRUIESC PE PAMANT", " Cum? ", am intrebat-o eu.
" Foarte simplu" mi-a raspuns EVA. " Prin FAPTE BUNE, GANDURI BUNE si prin TOT CEEA CE ESTE BENEFIC si tine de VOINTA ta. Tot ceea ce faci acolo, in plan fizic, sa fie PUR, CINSTIT, SPRE BINELE CELOR DIN JURUL TAU IN PRIMUL RAND si apoi spre binele tau. Sa RENUNTI LA CEEA CE TINE DE MATERIE, EGOISM si POSESIUNE. Mama pamanteana sa se debaraseze de EGOISMUL si POSESIVITATEA de MAMA, deoarece COPIII VOSTRI NU SUNT AI VOSTRI, ci SUNT COPIII TATALUI CERESC. El le-a dat viata, voi mamele, doar le-ati confectionat invelisul creatiei divine. VIATA VINE DE LA TATAL CERESC , NU DE LA PARINTII DIN PLAN FIZIC. Doar citind, puteti pricepe toate acestea si nu va veti mai face posesorii celor pe care ii credeti copiii vostri.

Voi aveti obligatia de a-i creste cu atentie si iubire si apoi sa ii lasati sa isi ia zborul, zborul cunoasterii spre zarile inalte, sa-i ajutati, nu sa-i legati cu lanturi nevazute ochiului fizic, de material. Deci, iata cum va puteti construi aici, atat tu cat si semenii voatri, o CASA FLOARE, in dimensiunea spatiala in care vietuiti. Acum, ai venit aici pentru ca ai vrut sa cunosti SPATIUL DIMENSIONAL in care vietuiesc eu. Ai vazut, iar acum te voi conduce in dimensiunea vietuirii tale"
Desi nu as mai fi vrut sa plec de acolo, am fost condusa inapoi impotriva fiintei mele. Cand am ajuns in fata trupului meu terestru mi s-a parut pentru prima data atat de straniu, fara culoare si anost, atat de lipsit de parfum si frumusete, incat am simtit un fel de groaza sa intru in el. Vroiam sa ma intorc in acel minunat ORAS FLORAL, dar vai, nu am avut de ales.
Mi s-a comunicat TELEPATIC, asa cum se comunica in ASTRAL, ca trebuie sa imi reiau locul in trup, caci numai aici imi pot construi CASUTA FLOARE de dincolo si ca dupa ce o voi pregati aici, o voi gasi dincolo, asteptandu-ma in SPATIUL DIMENSIONAL al nivelului 5, in ORASUL EXTAZULUI FLORAL.

Dupa ce am intrat in trupul de carne si oase, in aceasta INCHISOARE a SPIRITULUI meu, EVA, PRIETENA si GHIDUL meu ASTRAL, mi-a emis o UNDA de PARFUM din spatiul ei dimensional, dar acum nu-l mai percepeam cu aceeasi intensitate, ci atat de vag, mireasma era atat de diluata, incat realizam ca insusi trupul meu, in care ma simteam presata, era obstacolul caruia i se datora aceasta.
EVA a perceput nemultumirea mea, m-a incurajat si m-a rugat chiar sa incerc sa-mi construiesc casuta, sa incep chiar din acel moment, pentru a ma apropia de realizare. I-am multumit si am rugat-o sa ma ajute chiar si atunci cand nu o percep, cand si cum crede de cuviinta pentru a ajunge, cand va fi timpul in preajma ei.
EVA vine uneori si imi coordoneaza paaii, gandurile, lecturile, iar acum cand am scris cele citite de voi, dragi cititori i-am simtit prezenta. Chiar imi cere acum sa va spun urmatoarele: " Sa nu credeti ca aceasta este imaginatia celei ce a scris. Nu. Este purul adevar si va rog si pe voi, incercati sa va construit CASA FLOARE cat mai aveti timp. Incepeti chiar de acum! Stiti cum da? Spor la munca si succes ! EVA "

Iata ca, acum, fara sa imi dau seama, am devenit mesagerul cititorilor mei, din partea ENTITATII de LUMINA care m-a condus in acel minunat ORAS FLORAL, aflat in a 5 a DIMENSIUNE SPATIALA fata de Pamant. "
ORASUL EXTAZULUI FLORAL - MELFIOR RA - REVELATII DIN SFERA DIVINA
LUNA MAI –PROGRAM
SIBIU- BUCURESTI – CRAIOVA
SIBIU
Sambata 11 Mai
Cursuri
Ora 10 gradele 3-4
BUCURESTI
Sambata 18 Mai
Cursuri
Ora 10 gradele 1-2
Ora 13 gradele 3-4
Duminica 19 Mai
Ora 10 Workshop
Ora 13, cursuri
Gradele 5,6,7
Inscrieri si informatii la tel:
0733.074996 – 0722.652050
CRAIOVA
Sambata 25 Mai
Ora 10 gradele 5,6,7
Duminica 26 Mai
Ora 10 Workshop
Ora 13 cursuri
Gradele 1-2
Inscrieri si informatii la tel:
0728.969408 – 0753.319155

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu