joi, 23 mai 2019

Criza mondiala este o criza spirituala - Maria Cristina Stroiny



CRIZA MONDIALA ESTE O CRIZA SPIRITUALA - MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI - MARIA CRISTINA STROINY : " Oamenii cred ca timpul care va trece va aduce schimbarea starii de fapt a lucrurilor, insa aceasta nu se intampla. Ei se asteapta ca totul sa vina din afara lor, mereu sperand sa apara un SALVATOR, vor ca lucrurile sa se schimbe dar ei sa nu se implice prea mult. Una din problemele omenirii este propria satisfactie si nepasarea, atunci cand unii au de toate nu-i mai intereseaza de restul lumii, aceasta problema apare din IDEEA FALSA CA SUNTEM SEPARATI. MULTI NU CUNOSC Ca in LUMILE INVIZIBILE NU EXISTA NICIUN SUFLET SEPARAT. Fiecare SUFLET este un aspect individualizat al unui MARE SUPRASUFLET care este SURSA. Din cauza ILUZIEI SEPARARII lumea sufera atat de mult. Traind in necunoastere, actualmente ea sufera o MARE CRIZA SPIRITUALA manifestata asupra domeniului politic si economic.
Daca se doreste ca omenirea sa isi urmeze adevaratul sau curs, acela este de a ASCENSIONA spre REGNUL SPIRITUAL, va trebui sa isi accepte UNITATEA si ideea ca toti suntem fiii aceluiasi TATA. Cand se va intelege ca toti suntem membrii aceleiasi familii, oamenii vor invata sa isi imparta resursele mai echitabil si astfel lucrurile se vor schimba. Trebuie sa ne intoarcem privirea spre fratii nostri care plang. Ignoranta ne-a adus spre toate ce le traim azi. Traim cu totii lucruri istovitoare, deoarece nu suntem deschisi sa ne ascultam INIMILE si nici SFATURILE LUMILOR INVIZIBILE si asta se infampla in fiecare zi. Dumnezeu ne vorbeste in fel si chip, dar noi nu-L ascultam. Atata timp cat OMUL VA INTELEGE CA EL E TRUPUL, SE VA CONCENTRA ASUPRA LUI, deci asupra lucrurilor lumesti, VA GANDI DESTUL DE MIC SI LIMITAT. Important este sa acceptam ceea ce LUMILE INVIZIBILE ne daruiesc, este vorba despre EXPANSIUNEA CONSTIINTEI si de o INIMA DESCHISA si CURATA.
O dezvoltare mai INALTA a CONSTIINTEI si a INIMII ii va da posibilitatea omului sa acceseze ENERGIILE INALTE TRANSFORMATOARE.
Mai trebuie cultivata in lume DETASAREA. Cu cat crestem DETASAREA, cu atat devenim mai SINCERI si mai ONESTI. Intr-o lume divizata in saraci si bogati, rai si buni, tensiunea SEPARARII este atat de pregnanta incat oricand se pot isca miscari de mase si razboaie civile.
De ce exista criza mondiala?
In primul rand pentru ca oame ii s-au atasat foarte mult de BANI. Acum este timpul sa ne detasam de ei. O sa spuneti: Cum sa facem asta in timpuri in care totul trebuie platit? Iata raspunsul: Va trebui sa ii tineti in buzunar sau in sertar, IN NICIUN CAZ IN INIMA VOASTRA. Asta inseamna sa va detasati de bani.
Unii au alergat spre a face imprumuturi la banci, pe care de cele mai multe ori nu le pot plati, au cheltuit acesti bani fara niciun folos si acum trag ponoasele alegerilor gresite. Aici este vorba de responsabilizare si de folosirea corecta a resurselor.
Printr-o astfel de CRIZA pana si KARMA MONDIALA, cea NATIONALA si cea FAMILIALA SE PURIFICA.
DUMNEZEU stie cum sa foloseasca aceste lucruri spre INALTAREA voastra.
Va trebui sa luam masuri asupra tuturor greselilor care au dus la izbucnirea acestei CRIZE, sa muncim spre propria noastra transformare, sa gandim mai curat. Daca ar fi sa vorbim de tara noastra, se poate spune ca ROMANIA VA FI SALVATA DE SPIRITUALITATEA EI. Voi singuri trebuie sa intelegeti ce inseamna acest lucru. Toate raspunsurile se afla in noi, trebuie doar sa dorim sa le aflam. Una din LECTIILE de pe Pamant este sa invatam sa facem diferenta intre BINE- RAU, ADEVAR- MINCIUNA. Acest lucru este destul de greu de realizat. Pot rece MULTE VIETI pana ca omul sa asimileze aceasta LECTIE, pentru ca adevarul unui nu trebuie sa fie neaparat adevarul altuia, iar binele unuia nu va fi neaparat si binele altuia.
Pentru a cunoaste BINELE si ADEVARUL trebuie sa studieI mult la SCOLILE EVOLUTIEI.
Trebuie sa atragi spre tine nenumarate CALITATI si VIRTUTI care te pot ajuta in a face diferenta. Cunoscand aceste lucruri, modul tau de viata se va schimba, MENTALITATEA si COMPORTAMENTUL vor fi altele si toti cei din jur vor vedea in tine un om nou, dar omul este mai bine pregatit aici pe Pamant pentru ACTIVITATEA MATERIALA decat pentru cea SPIRITUALA.
In lumea MATERIALA apar rezultate imediate, pe cand in lumea SPIRITUALA este de asteptat. Este nevoie de perseverenta si rabdare, iar aceste calitati se dezvolta in timp. Cand omul traieste pe Pamant, construieste si darama, creeaza si ridica pentru a ramane ceva in urma sa.
LUCRATORUL SPIRITUAL dispune de COMORILE sale INTERIOARE de care nu poate fi niciodata separat, in timp ce omul CARE TRAIESTE NUMAI IN DIMENSIUNEA MATERIALA intelege abia la sfarsitul vietii ca TOT CE TINE DE MATERIAL E ILUZORIU, trecator, ca NUMAI REALIZARILE INTERIOARE SUNT IMPORTANTE. ( realizarile materiale ii sunt date pentru un anumit confort, dar sensul si prioritatea este evolutia spiritului si preocuparile spirituale).
Cel ce dispune numai ce proprietati exterioare, se va bucura destul de putin timp de ele, dar adevaratele posesiuni sigure si durabile sunt cele spirituale, caci ceea ce este material, nu le apartine niciodata cu adevarat.
Omenirea aflata in acest STADIU de EVOLUTIE in care se afla MAJORITATEA oamenilor, va trebui sa treaca prin scoala suferintei, prin munci fizice grele, dure, prost platite, lipsuri si necazuri pentru a intelege acest adevar. Dar scoala suferintei este o incercare. Omul aflat in lupta sa pentru a trai, uita de Divinitate si se inraieste. Este interesat numai de ceea ce crede el ca e bine pentru el si nu mai priveste in jur. Vrea sa aibe conducatori buni, dar ii are pe cei pe care ii merita,vrea sa fie salvat de cineva, neantelegand ca EL E SINGURUL SALVATOR, cere in stanga si in dreapta fara sa inteleaga ca adevarata sa valoare e in INTERIORUL SAU, pusa de Dumnezeu in interiorul sau.
Omul trudeste, se dedica foarte mult LUCRARII MATERIALE si pe cea SPIRITUALA nici nu o ia in seama, nu vrea sa piarda niciuun minut. Cat timp omul nu va pune MUNCA SPIRITUALA PE PRIMUL LOC, EL VA AVEA PARTE DE NENUMARATE DECEPTII.
INITIATII au inteles ca ADEVARATA FORTA SE AFLA IN SPIRIT, iar omul trebuie sa afle aceasta forta in interiorul sau. In Univers, SPIRITUL si MATERIA sunt legate si tot ce vedem si atingem este construit din SPIRIT si MATERIE combinate in diverse forme. Acela care e INTERESAT NUMAI DE MATERIE ISI VA PIERDE LUMINA, in timp ce acela care INCEPE SA SE DETASEZE DE MATERIE, acordand PRIMUL LIC ACTIVITATII SPIRITUALE devine LIBER, LUMINOS, PUTERNIC.
CERUL nu pretuieste numai succesele pe care le aveti, e mai important EFORTUL depus, deoarece acesta va mentine vii. EFORTUL ESTE RECOMPENSA. Daca rezultatele se lasa asteptate, aceasta se datoreaza faptului ca LUMEA DIVINA este mai greu accesibila fata de LUMEA MATERIALA, dar nu trebuie sa ne descurajam. Cautarea Divinitatii este de lunga durata. Uneori esti dezamagit, ai impresia ca muncesti in zadar, dar e numai aparenta. Aflandu-ne in cautarea lui Dumnezeu, obtinem in fiecare zi o particica din LUMINA Sa.
Traim totusi pe Pamat si cel mai inteligent lucru ar fi sa impacam armonios cele doua laturi MATERIALA si SPIRITUALA, astfel SPIRITUL va impregna MATERIA si tot ce veti crea pe Pamant va deveni nemuritor. Imbinarea armonioasa a celor doua aspecte va salva Pamantul si locuitorii sai. Lucrand pe Pamant cu mijloacele Cerului, vom putea crea un " Pamant Nou si un Cer Nou" in care Omul, creatia lui Dumnezeu, va train in Dumnezeu."
MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI - MARIA CRISTINA STROINY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu