luni, 20 mai 2019

Mesajul Fecioarei Maria din 3 Ianuarie 2010 - Mesaje de la Maestrii Ascensionati

 Ne bucuram cu totii cei din CERURI si din alaiul meu caci ati facut o LUCRARE DE TRANSFORMARE ASUPRA VOASTRA. MAICA DOMNULUI va vrea in bratele ei mult mai curati pentru a fi sub obladuirea ei. In suita mea de acum, ma inconjoara multe ENTITATI DE LUMINA care au participat la TRANSFORMAREA VOASTRA. Lasati acea LUMINA sa vina spre voi, sa va imbratiseze, sa va inalte, ca aceste clipe minunate de inceput de an sa fie cat mai prielnice pentru tot ce va urma in viitorul vostru.
Dezgoliti INIMA voastra si lasati-o sa fie patrunsa de aceste vapai ale focului CERULUI ! Lasati INIMA voastra sa devina mai gingasa, caci datorita incercarilor din viata pamanteasca v-ati ferecat-o cu zabrelele de fier. O MARE PARTE DIN OMENIRE ASTA A FACUT. Avand o INIMA IMBRACATA IN FIER, VOI NU MAI PUTETI SA TINETI CONTACTUL CU TATAL VOSTRU CERESC si nici cu Suita sa.Aceasta este numai lucrarea pacatelor si a celor incornorati care au fost lasati sa patrunda in STRUCTURILE AURICE ale oamenilor si mare necaz a venit asupra intregii lumi....
NOI, cei din LUMI INVIZIBILE, LUCRAM DIN GREU ASUPRA VOASTRA, SA VA DESCATUSAM INIMILE, caci fara CURATENIE, nu se poate face lucrare adevarata. Traiti incatusati ca pasarile in colivie si mereu cereti spre DUMNEZEU indurare, neantelegand ca IN VOI ESTE SALVAREA. De acum, rugati-va la DUMNEZEU SA VA DESCATUSEZE INIMILE, caci de acolo vin toate bolile si suferintele. In inima inchistata si plina de gheata, DUMNEZEU a fost uitat si abandonat. Multi dintre voi ati trecut catre Creatia rea, caci ati crezut ca este buna si frumoasa.
In timpurile ce vor veni veti vedea multe schimbari ( economice, politice, sociale) caci mastile vor cadea, veti incepe sa vedeti ADEVARUL. Marea departare ce se va crea intre voi sa nu va indurereze, SA-I LASATI PE CEI CARE NU VOR SA INVETE, CACI EI ASTA AU ALES! IAR DACA VRETI SA SALVATI PE CINEVA, FACETI-O PENTRU VOI INSIVA, NU NEAPARAT CU ALTII. PENTRU A PUTEA SALVA PE CINEVA VA TREBUIE PUTERE DUMNEZEIASCA SI TARIE DE LA SFANTUL NOSTRU IISUS HRISTOS, pentru a-i scoate la indurare pe toti cei pierduti spre a fi regasiti.
In curand, incepand din acest an si cu anii ce vor veni - CA NUMAI 2012 ESTE INCEPUTUL, inceputul a fost de demult, se va lucra mai departe asupra LICHIDARII TUTUROR GRESELILOR DIN VIETILE TRECUTE, caci pe DOMNUL IL INTERESEAZA CEEA CE ESTI TU AZI, NU NUMAI CE AI FOST CANDVA!
Cele mai multe din greselile voasgre sunt IZBAVITE si CURATITE si aruncate acolo unde numai DUMNEZEU stie locul. Lasati LUMINA sa vina spre voi ! Chiar daca o sa traiti stari de necalmitate, neliniste, de durere sufleteasca, de lipsuri, de nemangaiere si singuratate sa tineti minte ca toate astea le-ati trait in vietile voastre. Ele ies acum la suprafata ca SA SE MANTUIASCA si trebuie RETRAITE PENTRU A PUTEA FI SFARSITE. Lasati toate aceste suferinte sa plece de langa voi acolo unde numai TATAL VOSTRU le stie locul, caci acolo nu mai este loc nici de fericire, nici de izbavire, ci numai de jale. Lasati LUMINA sa curga din CERURI sa va mantuiasca si sa va slujeasca, caci noi va slujim pe voi, nu voi pe noi.
Trebuie sa stiti ca IISUS HRISTOS este nelipsit de langa fapturile voastre, prin El este mantuirea si salvarea voastra, caci numai intru DUMNEZEU este izbanda si pacea. De cand Domnul DUMNEZEUL Meu m-a creat, m-a trimis sa aduc alinare oamenilor, celor nevoiasi, suferinzi, celor care nu au nicio mana de ajutkr. Asta nu inseamna ca INIMA mea nu este cu voi, ea IMBRACA TOT PAMANTUL si ALTE SEMINTII ALE SALE. In orice vorba, in orice fapta sunt alaturi de voi !
Trebuie sa va izbaviti de ideea ca SUNTETI SINGURI, TOT NEAMUL NOSTRU INVIZIBIL INCA PENTRU VOI ESTE ALATURI DE VOI SI MULTI DORESC SA SE INFATISEZE PRIVIRILOR VOASTRE PENTRU A INTELEGE CAT DE ADEVARATE SUNT TOATE.
Faceti totul cu INIMA CURATA si cat mai ORIGINAL, aveti grija ce mai mancati, ce mai vorbiti si cu cine mai luati legatura in general! Stim ca lucrati cu fel de fel de persoane din SEMINTIA CEA REA, PE CARE DOMNUL INCA O MAI LASA PE PAMANT SA MAI SLUJEASCA INTUNERICULUI, voi sa nu va pierdeti integritatea si taria pe care IISUS HRISTOS a pus-o in INIMILE voastre! Lasati ca aceste nemernicii sa treaca peste voi precum nisipul spulberat de furtuna. Lasati ca totul sa curga, caci vor veni timpuri mai bune.
Un TIMP in care SANATATEA VOASTRA VA FI PERFECTA, INTARIREA VOASTRA VA FI LA CEL MAI INALT NIVEL, caci desi astazi credeti ca sunteti transformati, SA VEDETI CE VA FI IN VIITOR!
SI NU MAI ESTE MULT!
IISUS are nevoie de voi, sa lucreze prin voi, cu voi, este nevoie de voi toti ca sa-L impliniti pe El. Ganditi-va ca unde mergeti voi El va insoteste, vorbeste prin voi si nu trebuie sa-L faceti de rusine prin faptele sau vorbele voastre. Multi ar vrea sa fie ca voi, atat de iubiti, insa ACUM NU SE MAI AFLA SUB OCROTIREA NOASTRA, caci AU APLICATE PECETILE CELUI RAU PE CAPETELE LOR.
PE CAPETELE VOASTRE SUNT CUNUNI, care au fost aplicate de catre ENTITATI ale LUMINII pentru a arata ca sunteti slujitori ai CERULUI. Aceste CUNUNI va deosebesc de ceilalti. Ele emit un anumit SUNET, un anumit MIROS si CULOARE pe care DOMNUL a pus-o asupra voastra si va apara de tot ceea ce necuratul ar fi vrut sa faca cu voi.
MULTI SE VOR RIDICA, ETI AVEA REZULTATE FRUMOASE IN ACEASTA VIATA, DEPNDE NUMAI DE VOI DACA VRETI ELIBERAREA SAU NU. Pentru a primi ELIBERAREA, Noi nu promitem nimic, DEPINDE NUMAI DE VOI.
VA VENI INTR-O ZI O LUCRARE DE IMPLINIRE SI NUMAI CEI CURAJOSI VOR PARTICIPA. Ea este foarte importanta nu numai pentru Romania, ci si pentru intregul Pamant. Nici nu se va sti CINE, CE si CUM a facut-o, FIINDCA VOR PARTICIPA MULTI.
VETI FI INDRUMATI INTR-UN SINGUR LOC, INTR-UN SINGUR CUVANT SI VOI VETI STI CUVANTUL SI CINE L-A ROSTIT SI VETI STI UNDE SA VA DUCETI, CACI L-ATI STIUT CINE ESTE EL. Dar toate la timpul potrivit.
In anul acesta, tineti-va tari, ca multe incercari vor plana asupra voastra, multi dusmani va vor trece prin fata, in noul an este valabila ideea " fiecare cum poate". Sanatatea va fi foarte importanta si unirea. Veti intalni multe persoane care vor urma o GANDIRE DIFERITA DE A VOASTRA. Ei se afla la un anumit NIVEL care nu le permite INCA SALVAREA. Nu trebuie sa va asteptati la grabnice rezultate, caci de multe ori, ca niste castele de nisip se pot narui. Fiti foarte rabdatori cu toate cele ce vor veni. Indiferent de greutatile si bucuriile pe care acest an o sa vi le daruiasca, lasati ca totul sa se intample, si NU UITATI SA TRAITI!
LASATI SUFLETUL VOSTRU SA INVETE, caci PENTRU ASTA A VENIT! Lasati ca totul sa se intample, fara a astepta ceva! Cat despre TATAL CERESC sa stiti ca va iubeste foarte mult, insa cuvantul IUBIRE cunoscut de El, VOUA VA ESTE INACCESIBIL INCA.
M-a rugat sa va transmit ca : ARE ATATA LUMINA DE OFERIT SI ARE CUI!
Astazi, eu am fost un mesager pentru voi, fiii mei dragi ! Va doresc PACE si IUBIRE, caci CELELALTE SUNT DE LA DUMNEZEU! De asta ati venit aici pe Pamant, pentru A INVATA LECTIA PACII, A IUBIRII, A U IRII. iubiti-va si familia, cinstiti oamenii de langa voi, respectati-va parintii, rudele, vecinii si iubiti-L pe DUMNEZEU, CEL ce se afla DEASUPRA VOASTRA, IN INTERIORUL VOSTRU si IN AFARA VOASTRA, si peste tot aerul pe care il respirati. DOMNUL sa va gaseasca in PACE in fiecare clipa, sa va intareasca si sa va descatuseze INIMILE, ca adevarata voastra INIMA creata de El sa se MANTUIASCA si sa se MISTUIASCA in FLACARILE lui DUMNEZEU, Amin !
MESAJE DE LA MAESTRII ASCENSIONATI - MARIA CRISTINA STROINY


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu