vineri, 31 mai 2019

Karma conjugala,familiala, nationala, rasiala, globala - Mesaje de la Maestrii Ascensionati

" KARMA reprezinta totalitateaq greselilor acumulate in vieti anterioare si in aceasta viata. Omul nu este responsabil doar de karma sa personala, ci si de cea nationala si globala.
KARMA CONJUGALA - multe cupluri care au probleme au fost in vietile trecute mari dusmani, unii dintre ei chiar si-au ucis partenerii si de aici tot felul de probleme si scandaluri. Un alt tip de legatura karmica negativa este cea in care au existat casatorii nefericite in vietile anterioare deseori afectate de adulter si ura. Acum,partenerii se intalnesc iarasi, se casatoresc si problemele vechi continua. daca nu iau masuri, conflictelelor se vor intinde pe parcursul mai multor vieti.Desi este greu, cel mai bun lucru pentru acest tip de cuplu este sa incerce sa isi rezolve pe o cale pasnica, armonioasa conflictele, sa nu se desparta daca situatia dificila in care se afla este propice rezolvarii si dezlegarii legaturilor karmice. Desi in numar mic, exista si cupluri foarte fericite, unite printr-o karma pozitiva din trecut. Celmai rau lucru pentru acest tip de cuplu este ca cei doi parteneri sunt focusati doar pe ei, uitand de lume swi de Dumnezeu. Karma pozitiva si negativa nu dureaza la infinit. daca acest cuplu isi traieste numai fericirea proprie, fara a dezvolta si un punct de vedere spiritual, aceasta karma buna se va dizolva si se va transforma intr-una negativa.
KARMA FAMILIALA : - nicio familie nu se formeaza intamplator,pe parcursu;l vietilor anterioare,membrii aceleiasi familii s-au intalnit in situatii mai bune sau mai rele,acum eis e intalnesc pentru a regla lucruri ramase nerezolvate. daca ar fi sa se investigheze karma,ea se intinde pe generatii in urma. Greselile unor rude indepartate pot crea o karma familiala care influeneteaza descendentii familiei. De obicei in acea familie se va naste un spirit mai inalt, numit " om de sacrificiu" care prin puterea si faptele sale va anihila raul aflat asupra familiei, ca acesta sa nu mai treaca la membrii urmatori. Exista cazuri cand s-au facut greseli foarte mari si unele linii familiale sunt destinate drept rezultat al karmei negative acumulat in trecut. Unele dintre cele mai grele karme sunt acelea dintre parinti si copii. Legaturile pot fi pozitive sau negative.Cel care regleaza o astfel de karma, va realiza un progres extrem de important spre eliberare si ILUMINARE. In aceste legaturi sunt implicate EMOTII MARI si de aici vin problemele. Parintii se sacrifica preamultpentru copiii lor si acestia devin iresponsabili,nu invata prea mult. In unelecazuri, parintii controleaza prea mult viata copiilor,impunandu-le anumite tipare si de aici problemele.Alteori,copiii isi badjocoresc parintii. Unii iubesc prea mult,iar altii prea putin. Unii daruiesc prea mult iar altii deloc. Este nevoie de detasare si de respectarea liberului arbitru. Aceste lucruri trebuie invatate si aplicate in fiecare zi,mai ales in familie.
KARMA NATIONALA: - fiecare natiune de pe pamant are propriul sau spirit,iar acel spirit are propria sa karma. Aceasta ii afecteaza pe toti cei ce traiesc acolo, dar si pe cei care emigreaza acolo. majoritatea oamenilor devin subordonati karmei nationale ce apare in mediul in care traies si de care se simt atrasi prin fire invizibile ca apartin.
KARMA RASIALA : - este cea care determina aparitia fiecarei rase. Un om de o anumita nationalitate sau religie, nu poate accepta pe un altom de o alta natie si daca ar putea ar face rau celuilalt. In viata viitoare se va incarna cu siguranta in acea natie si cu acea religie pe care le-a urat si va suferi la randul lui o gramada de atacuri din partea altor persoane
KARMA GEOGRAFICA :Pamantul este o fiinta vie si tot ce contine el a fost daruit de Divinitate. Tot ceea ce este viu pe acest Pamant, are spirit. Tulburarile duse acestui spirit,duc la crearea karmei geografice.
KARNA GLOBALA: Pamantul se afla inca lajumatatea drumului in evolutia sa spirituala.Intreaga cantitate de karma personala formeaza karma globala. Pe masura ce omenirea evolueaza, constientizeaza si purifica karma, SE VA ELIBERA DIN CE IN CE MAI MULT DE MATERIE. Cu cat mai multi oameni isi purifica karma,cu atat karma mondiala va fi eradicata,
MULTA LUME SE AFLA IN PROCESUL DE TREZIRE.
Acest proces ajuta la purificarea karmei. Singurul lucru pe care il putem face este reactia noastra fata de anumite evenimente astfel incat sa capatam mai multa stapanire de sine. In raport cu orice eveniment omul trebuie sa se distanteze si sa devina un simplu observator, sa nu mai reactioneze. Evolutia este renuntarea treptata lainferior, beneficiind de tot ceea ce este superior, intr-o lunga calatorie spre perfectiune.
Cea mai buna cale de a arde karma este servirea. Pe masura ce ajutam, atragem catre noi energie, daruind aceasta energie,primim alta in schimb. Daca omul traieste manifestarile karmei fara atasamente, depunand eforturi pentru altii si pentru societate, karma se va dizolva si va disparea. Eforturile acestei vieti se vor uni cu cele realizate in vietile trecute iar rezultatele vor fi pe masura. Aceasta este adesea cauza TREZIRII SPIRITUALE."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu