joi, 23 mai 2019

Despre extraterestrii prin Lucia Nistor in Cartea Mesajul Luminii pentru Romania



" Astazi mi s-a adresat un grup de ingeri micuti de culoare argintie " Suntem un grup de LUMINA care lucreaza cu MAICA DOMNULUI si vrem sa oferim informatii despre cei pe care voi ii numiti EXTRATERESTRII. Exista acum pe Pamant o preocupare foarte mare pentru problema extraterestra.
Noi nu putem sa afirmam ca sunteti singurele fiinte din Univers. Voi va pierdeti foarte mult timp cititnd informatii false despre extraterestrii. Nu exista niciun motiv sa va temeti. Desi exista fiinte benefice si mai putin benefice in Univers, daca voi cultivati PACEA si IUBIREA, nu veti fi niciodata agresati de catre nimeni. Toti cei ce cultiva ENERGIA PACII sunt ocrotiti si VIBRATIA lor poate contracara orice VIBRATIE JOASA.
FRICA este o emotie daunatoare pentru ca EA DISTRUGE INVELISUL DE PROTECTIE al AUREI si va expune astfel FIINTA. Cand FRICA apare in viata voastra, nu va mai luptati cu ea, creati un SPATIU de EXPRIMARE a FRICII, trimiteti-i DRAGOSTE si apoi, lasati-o sa plece. Pastrati-va in perrmanenta CREDINTA. Aveti credinta ca sunteti fii de LUMINA si ca LUMINA va va ocroti. Fiti binecuvantati in veci. AMIN ! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu