joi, 23 mai 2019

Mesajul Luminii pentru Romania prin Lucia Nistor - Fecioara Maria



MESAJUL LUMINII PENTRU ROMANI " FECIOARA MARIA -11 IANUARIE Copiii vostri nu va apartin asa cum voi va ganditi, de aceea voi sunteti invitati sa-i iubiti si sa-i tratati cu resoect. Acestia sunt SUFLETE care v-au fost date in grija pentru ca de voi depinde dezvoltarea lor viitoare si indeplinirea planurilor de viata. Toti sunteti COPIII TATALUI CREATOR DIVIN iar eu am ales sa va fiu MAMA din IUBIREA ce v-o port. Doresc ca de acum inainte sa va educati copiii cu blandete, iubire si rabdare si veti vedea cum ei se vor deschide cu usurinta invataturii. Copiii vostri nu se vor mai razvrati, pentru ca ei nu vor mai fi speriati si umiliti de manipulare. Educatia prin manipulare, un fel de santaj de sustinere materiala si emotionala a sufletelor mici este un model total gresit care de multe ori a trezit in SUFLET o mare de ura care l-a facut antisocial sau " monstru" asa cum il numiti voi si il incarcerati. Din pacate o majoritate covarsitoare a pastrat acest model de educatie si astfel copiii ingroziti se supun cu greu, razvratindu-se la fiecare pas si visand la momentul cand se vor elibera de voi.
Liberi, ei nu vor putea fi niciodata pana cand nu se vor putea purifica, pentru ca vor purta in ei MODELUL GRESIT ca VIATA INSEAMNA FRICA, DISPRET si NEIUBIRE. Ei va vor uri din adancul sufletelor lor pentru purtarea voastra si de aceea vor avea probleme toata viata cu sefii lor si cu orice alta persoana autoritara. In acelasi timp, ei se vor uri pe ei insisi considerandu-se vinovati pentru ca nu au stiut sa merite iubirea voastra. Ei vor fi suspiciosi si nu vor avea curajul sa IUBEASCA din nou de FRICA de a nu fi RANITI sau MANIPULATI. Acesta este motivul pentru care atatea cupluri au probleme, atatia oameni divorteaza si foarte multi altii prefera sa stea singuri desi in adancul SUFLETULUI lor tanjesc dupa DRAGOSTE.
DRAGOSTEA ca notiune este acea stare de EXTAZ in care INIMA traieste o VIBRATIE INALTA, de BUCURIE, in care priveste cu bunavointa tot ceea ce ii iese in cale. Acest sentiment coplesitor se revarsa asupra ta din prea plinul izvor nesecat al SUFLETULUI. Este de dorit ca INAINTE DE A EXPERIMENTA SENTIMENTUL IUBIRII DE ALTII, SA ATINGETI STAREA DE DRAGOSTE PENTRU VOI INSIVA aceasta fiind SINGURA CALE care VA POATE VINDECA cu adevarat SUFLETUL.
Copiii mei, trebuie sa credeti ca TATAL CERESC va iubeste si va iarta si va apreciaza eforturile. Nimic nu este atat de grav asa cum tindeti sa va judecati faptele pe Pamant. TOTUL POATE FI IERTAT, fie ea crima cea mai groaznica daca va plangeti greselile si va iertati pe voi insiva, iertarea DIVINA a venit si ea. Nu va complaceti in VINOVATIE si AUTOCOMPATIMIRE caci astfel pierdeti mult timp pretios si ramaneti RATACITI.
EU va cer sa IERTATI, sa UITATI, SA INCHIDETI USA a ceea ce s-a intamplat doar asa puteti porni din nou la drum PROASPETI si CURATI. Daca usa se redeschide si intamplarea revine in gandurile voastre, acordati-va DIN NOU DRAGOSTE si IERTARE pana cand capitolul va fi incheiat cu adevarat. Nimic nu este intamplator in UNIVERS, asa ca nu fiti uimiti sa observati GRATIA ce se revarsa asupra voastra cand cereti ajutor si drumul pe care il urmati este corect. Atunci vin spre voi MESAJE din toate partile, un ZIAR uitat de cineva in autobuz, o DISCUTIE auzita intamplator, toate acestea contin MESAJE pe care trebuie doar sa aveti CURAJUL sa-l ACCEPTATI.
Un alt mare rau este SUSPICIUNEA. Copilariile voastre sunt pline de MINCIUNI, MONSTRII IMAGINARI si de SCUZE FALSE, astfel incat voi ca adulti veti avea o mare tendinta la suspiciune. Va rog copiii mei, spuneti ADEVARUL, cu totii meritati sa va spuneti unul altuia adevarul si viata voastra va prospera in timp ce veti pastra INIMILE CURATE. Daca voi nu sunteti pregatiti sa spuneti tot adevarul, sau nu stiti nici voi care este acela, evitati rostirea lui pana nu veti fi lamuriti pe deplin. ADEVARUL este singurul care va distruge balul mascat in care va invartiti. Ganditi-va ce simplu ar fi sa dansati DANSUL VIETII fara efortul MASTII si a COSTUMATIEI cu cel cu care doriti cu acevarat sa-l dansati.
Pentru a incepe PRACTICAREA ADEVARULUI este necesar un EXAMEN PERSONAL de CONSTIINTA. Important este sa va recunoasteti voua insiva minciunile si beneficiile intrebandu-va la ce rezultate colaterale au dus acestea si ce s-ar fi intamplat daca ati fi spus ADEVARUL. Incepeti de maine sa traiti spunand ADEVARUL si daca cei din jurul vostru vor fi mirati, spuneti-le : Imi pare rau daca iti provoc confuzie, dar asa vad eu acum lucrurile si acesta este modul corect in care eu vreau sa se intample."
De acum cred ca in MINTEA voastra si-a facut iar loc FRICA, ca poate ceilalti nu vor accepta persoana voastra daca veti actiona in acest mod.
ACEASTA NU ESTE PROBLEMA VOASTRA PE PAMANT.
Fiecare este responsabil pentru el insusi si pentru copiii mici pana la arsta de 10-14 ani care depind de voi in dezvoltarea lor. Este preferabil sa pierdeti tot ce aveti renuntand la MINCIUNA UNIVERSALA si sa incepeti o viata noua cu SUFLETE PURIFICATE.
Eu doresc, copilasilor, ca toti sa faceti alegerea potrivita si astfel ca toti sa fiti imbracati in STRAIUL INGERESC. TIMPURILE se schimba si se apropie CLIPA cand veti fi chemati sa faceti alegerea intre FIUL MEU CEL SFANT si cel rau. Vicleanul cel Rau va pacaleste cu DARURI multe MATERIALE si unelteste din INTERIORUL MINTII VOSTRE lasandu-va sa credeti ca faceti voia voastra, cand de fapt o faceti pe a lui.
EU doresc copilasilor, ca TOTI sa faceti alegerea potrivita si astfel sa fiti imbracati in STRAIUL INGERESC.
TIMPURILE se schimba si se apropie CLIPA cand veti fi chemati sa faceti alegerea intre FIUL MEU CEL SFANT si cel rau. Vicleanul cel Rau va pacaleste cu DARURI multe MATERIALE si unelteste in interiorul MINTII voastre lasandu-va sa credeti ca faceti voia voastra, cand de fapt faceti voia Lui. Armele lui sunt DEZBINAREA, MINCIUNA si DISTRUGEREA FAMILIEI prin CRESTEREA VIOLENTEI si a EGOISMULUI.
Copilasilor dragi, nu incetati sa cereti ajutorul nostru, nu va rusinati niciodata in a cere ajutor ceresc pentru ca noi avem o DRAGOSTE IMENSA pentru voi si una din indatoririle speciale a unor fiinte ceresti este ajutorarea voastra. Nu uitati, nimeni in CER nu e prea mare sau prea mic pentru a va ajuta. TATAL CREATOR raspunde la RUGACIUNI ajutand el insusi sau delega un INGER, ARHANGHEL sau alta fiinta cereasca sa va sara in ajutor.
Noi putem sa va sarim in ajutor oricand se va intampla, insa CEREREA TREBUIE SA FIE A VOASTRA ( se respecta liberul arbitru). RUGATI-VA pentru ajutor in a lua decizia corecta si a aduce BINELE pentru toti cei implicati, apoi puneti in practica imediat hotararea justa. In acest palier al ALEGERII DECIZIEI intervine Cel Rau care va poate FURA MINTILE convingandu-va sa LUATI DECIZIA GRESITA sau SA VA RAZGANDITI.
Voi sunteti jumatate FII ai CERULUI desi traiti pe Pamant, pentru ca nu v-ati negat originea DIVINA si inrudirea cu IISUS HRISTOS, FIUL MEU CEL SFANT. Satan cel ORGOLIOS si-a negat-o si a incalcat COALITIA de LUMINA a spiritelor, formand-o pe cea de intuneric. Daca din greseala si pacat va veti lasa atrasi de ei, copilasilor, voi puteti inca cere iertare si revenii prin ajutorul nostru.
Tot ceea ce trebuie este CAINTA adevarata si sa nu-l urati pe DUMNEZEU chiar daca DE MULTE ORI PLANURILE LUI NU POT FI INTELESE DE MINTILE VOSTRE.
LUMINA si INTELEPCIUNEA CREATORULUI este IMENSA si desi pentru voi e de nepatruns, ea conduce cu IUBIRE spre DEZVOLTARE si ARMONIE in VECI. EL nu doreste RAZBUNARE si PIERDERE, caci isi iubeste profund CREATIA ca nimeni altul si doreste sa o ridice la EL."
http://mesajul-luminii.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu