miercuri, 29 mai 2019

Oamenii de stiinta au demonstrat ca ADN-ul poate fi reprogramat prin cuvinte



"Oamenii de stiinta rusi dovedesc ca ADN-ul poate fi reprogramat de cuvintele noastre si dealte frecvente din afara
ADN-UL UMAN ESTE INTERNET BIOLOGIC și poate fi reprogramat.
Cercetarea științifică rusă explică fenomenele supranaturale umane, cum ar fi clarviziunea, intuiția, actele de vindecare spontane și la distanță, vindecarea de sine, tehnicile de afirmare, lumina / aura neobișnuită în jurul oamenilor (și anumiti maeștrii spirituali), influența minții asupra modelelor meteorologice și multe altele.

 În plus, există dovezi pentru un tip complet nou de medicament în care ADN-ul poate fi influențat și reprogramat prin cuvinte și frecvențe fără a se desființa și înlocui genele singulare.
Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea de proteine. Acest subgrup al ADN-ului este de interes pentru cercetătorii occidentali și este examinat și clasificat. Celelalte 90% sunt considerate "ADN-uri gunoi".

Cu toate acestea, cercetătorii ruși au avut convingerea că natura nu este prostă, de aceea ei s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor într-o aventură pentru a explora acele 90% din ADN-ul considerat nefolositor. Revoluţionar! Potrivit acestora,

ADN-ul nostru nu este numai responsabil pentru construcția corpului nostru, ci și pentru stocarea datelor și pentru comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că codul genetic, în special în 90% aparent inutil, urmează aceleași reguli ca toate limbile noastre umane.

 În acest scop, au comparat regulile de sintaxă (modul în care sunt formulate cuvintele pentru a formula fraze și propoziții), semantica (studiul semnificației în formele lingvistice) și regulile de bază ale gramaticii.

Ei au descoperit că alcalinele ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată și au stabilit reguli la fel ca limbile noastre. Deci, limbile umane nu au apărut coincidență, ci sunt o reflectare a ADN-ului nostru inerent.

Biofizicianul rus, biologul molecular Pjotr ​​Garjajev și colegii săi au explorat, de asemenea, comportamentul vibrațional al ADN-ului. Linia de jos a fost: "Cromozomii vii funcționează la fel ca niste computere solitonice / holografice care utilizează radiația laser ADN endogenă".

 Aceasta înseamnă că ei au reușit, de exemplu, să moduleze anumite modele de frecvență pe o rază laser și să influențeze frecvența ADN și, informațiile în sine. Deoarece structura de bază a perechilor ADN-alcaline și a limbajului (așa cum s-a explicat mai devreme) sunt de aceeași structură, nu este necesară decodificarea ADN-ului.
Se pot folosi pur și simplu cuvinte și fraze ale limbajului uman! Și asta a fost dovedit experimental! Substanța ADN vie (în țesut viu, nu in vitro) va reacționa întotdeauna la razele laser modulate în limbaj și chiar la undele radio, dacă se utilizează frecvențele corespunzătoare.
Acest lucru explică în cele din urmă și științific de ce afirmațiile, formarea autogenă, hipnoza, medierea, rugăciunea și alte forme de focalizare pot avea efecte atât de puternice asupra oamenilor și a corpurilor lor.

Este absolut normal și natural ca ADN-ul nostru să reacționeze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali taie singurele genuri din firele ADN și le introduc în altă parte, rușii lucrează cu entuziasm asupra dispozitivelor care pot influența metabolismul celular prin frecvențe radio și lumină modulate adecvate și, prin urmare, pot remedia defectele genetice.

Grupul de cercetare al lui Garjajev a reușit să demonstreze că, prin această metodă, pot fi reparati cromozomii afectați de raze X. Ei chiar au capturat tiparele de informație ale unui anumit ADN și l-au transmis pe altul, reprogramând astfel celulele unui alt genom. Deci, ei au transformat cu succes embrionii de broască spre embrionii salamandra prin simpla transmitere a tiparelor de informație ADN! .
Învățătorii ezoterici și spirituali știu de-a lungul veacurilor că corpul nostru este programabil prin limbă, cuvinte și gândire. Acest lucru a fost acum dovedit și explicat științific. 

Desigur, frecvența trebuie să fie corectă. Și de aceea nu toată lumea reuseste sau poate să o facă cu totdeauna aceeași putere. Persoana individuală trebuie să lucreze la procesele și maturitatea interioară pentru a stabili o comunicare conștientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruși lucrează la o metodă care nu depinde de acești factori, dar va funcționa ÎNTOTDEAUNA, cu condiția să se folosească frecvența corectă.

In natură, hiper-comunicarea a fost aplicată cu succes de milioane de ani. Fluxul organizat de viață în stări de insecte dovedește acest lucru dramatic. Omul modern știe acest lucru doar la un nivel mult mai subtil ca "intuiție". Dar noi, de asemenea, ne putem recâștiga pe deplin.

Un exemplu din Natura: Când o furnică regină este separată spațial de colonia ei, clădirea continuă să continue cu fervoare și după plan. Dacă regina este ucisă, toate lucrările din colonie se opresc. Nicio furnică nu știe ce să facă. Se pare că regina trimite "planurile de construcție" de departe, prin conștiința de grup a subiecților ei. Poate fi atât de departe câta vrea, atâta timp cât trăiește.

În om, realizarea hiper-comunicării se întâlnește cel mai adesea atunci când cineva obține brusc acces la informații care se află în afara bazei de cunoștințe a fiecăruia. O astfel de comunicare hipermetrică este apoi experimentată ca inspirație sau intuiție.

Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, a visat într-o seară că un diavol stătea la patul lui, cântând la vioară. În dimineața următoare, Tartini a reușit să noteze piesa exact din memorie, el a numit-o Triva Sonata Diavolului.


În cartea "Vernetzte Intelligenz" (Networked Intelligence), Grazyna Gosar și Franz Bludorf explică aceste legături precis și clar. Autorii citează, de asemenea, surse presupunând că, în timpurile anterioare, umanitatea fusese, la fel ca animalele, foarte strâns legată de conștiința de grup și acționa ca un grup.

Pentru a dezvolta și a trăi individualitatea, noi, oamenii, totuși a trebuit să uităm aproape toată comunicarea. Acum, că suntem destul de stabili în conștiința noastră individuală, putem crea o nouă formă de conștiință de grup, și anume una în care obținem accesul la toate informațiile prin ADN-ul nostru, fără a fi forțați sau controlați de la distanță despre ce să facem cu aceste informații.

Știm acum că, la fel ca pe internet, ADN-ul nostru poate să-și hrănească datele în rețea, să poată apela la date din rețea și poate stabili contacte cu alți participanți în rețea.

Terapia de la distanță, telepatia sau "teledetecția" despre starea rudelor etc. pot fi astfel explicate. Unele animale cunosc și din afară, când proprietarii lor intenționează să se întoarcă acasă. Aceasta poate fi interpretată și explicată proaspăt prin conceptele de conștiință de grup și hiper-comunicare.


Orice conștiință colectivă nu poate fi folosită în mod sensibil în orice perioadă de timp fără o individualitate distinctă. În caz contrar, ne-am întoarce la un instinct primitiv de turmă ușor manipulat.

Hiper-comunicarea în noul mileniu înseamnă ceva cu totul diferit: cercetătorii cred că dacă oamenii cu individualitate deplină și-ar redobândi conștiința în grup, ei ar avea o putere asemănătoare cu Dumnezeu ca să creeze, să modifice și să modeleze lucrurile de pe Pământ!

Se nasc din ce în ce mai mulți copii clarvăzători. Ceva în acești copii se străduiește din ce în ce mai mult spre conștiința de grup a noului fel și nu va mai fi suprimată.


Când un număr mare de oameni se reunesc prin rugăciune sau meditație, toate concentrându-se pe același rezultat, putem schimba lumea. Conceptul de a ne schimba propriul ADN, prin cuvintele și vibrațiile noastre, este acum un fapt stiut. Ne actualizam."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu