joi, 23 mai 2019

Io Secmus - Strabunii Galactici ne vorbesc despre Misiunea Spirituala a Romaniei




" In anul 1990 in urma unui accident rutier, ce a necesitat 3 luni de recuperare, am simtit nevoia unei intense orientari spirituale. In 1991 am inceput un curs de radiestezie, care mi-a deschis aceasta poarta pentru initierea in lumea esoterica prin care am inteles ca trebuie sa pasesc pentru a-mi putea indeplini misiunea in acest ciclu de viata. Activandu-mi magnetismul, care se cunoaste ca influenteaza undele electromagnetice, am inceput sa aplic aceste resurse in folosul semenilor, pentru intrajutorare, fara bani, conform indicatiilor astrale : " CE ATI PRIMIT IN DAR, IN DAR SA DATI! "
Noul DAR consta in primirea de informatii destinate poporului meu, precum si pentru constientizarea intregii planete asupra originii speciei umane a genezei si asupra modului cum a fost pusa in aplicare lucrarea Planului Divin prin voia lui Dumnezeu. Am primit informatii detalitate privind organizarea si modul de aplicare a Planului de Integrare in Uniunea Galactica a tinerei Planete Terra.
Intre timp am beneficiat de mai multe initieri astrale de la Indrumatorul Programului de constientizare si reactivare a acelora care traiesc oe Pamant si au rolul de a fi mesageri ai Statiei Orbitale, STATIA LUNARA coordoneaza si supravegheaza TERRA de 11000 ani, in vederea pregatirii EREI DEVOTIUNII LUMINII si IUBIRII.
Aceasta ERA a inceput deja odata cu acest mileniu in care se va redeschide PROGRAMUL de integrare a Planetei noatre in randul celorlalte Planete mai avansate din Galaxie, precum si aderarea la UNIUNEA GALACTICA a carei guvernator este IISUS.
Vazand ca din ce in ce mai multi mesageri redeschid drumuri spre afkarea unor adevaruri ascunse omenirii de mii de ani, ca au inceput sa vorbeasca public sau sa scrie, am inteles ca A VENIT TIMPUL sa aduc si eu la cunostinta fratilor mei toate cele ce mi s-au transmis asupra originii noastre.
Dragii mei, DIVINITATEA considera ca ati ajuns la stadiul de intelegere a acestor informatii, ce nu mai pot produce un impact socant decat in randul celor care au un condensat redus de constiinta. Acestia prefera sa isi duca viata in umbra unor DOGME care le-au ingradit accesul la adevarata cunoastere a rolului vietii, precum si a comunicarii directe cu Dumnezeu care nu are nevoie de intermediari.
Am scris aceasta carte sub indrumarea ghizilor astrali, ARHANGHELI care au trait oe TERRA si stiu cum este dar si sub indrumarea fratilor stelari EXTRATERESTRII care constituie patul nostru genetic, respectiv STRAMOSII NOSTRI. Am adunat acetse informatii intr-o carte pentru a va ajuta sa faceti fata valului de informatii are va vor invada in urmatorii 50 de ani. Totusi, trebuie sa stiti ca sta in putinta noaatra sa modificam cursul unor evenimente ce pot fi amanate sau chiar anulate, prin RIDICAREA VIBRATIEI INTREGULUI POPOR, precum si a INTREGII PLANETE.
Dumnezeu asculta rugile tuturor copiilor CREATIEi Sale. TIMPUL SE PRECIPITA si vom avea din nou OCAZIA de a colabora cu acesti STRAMOSI ce apartin unor planete avansate ale Galaxiei. Acestia sunt deja INTEGRATI in UNIUNEA INTERGALACTICA si au SARCINI TRASATE de SDIVINITATE pentru aplicarea PROGRAMELOR de RIDICARE SPIRITUALA si PLANETARA a noilor planete ce acced spre perfectiunea CREATIEI.
Previn cititorii ca vor primi informatii care le vor schimba optica privind viata terestra si rolul pe care il au in evolutia spirituala, in cadrul realuzarii PROGRAMULUI OMULUI de LUMINA al Galaxiei si al intregii Creatii Divine.
Planeta Pamant a fost desemnata a fi LABORATORUL GENETIC al OMULUI de LUMINA, forma cea mai armonioasa a somei create privind FIINTELE de LUMINA cu CONDENSATUL de CONSTIINTA cel mai RIDICAT, ce va popula intreaga Galaxie.
Chiar daca unii dintre voi nu sunteti pregatiti sa asimilati noile informatii, va recomand sa cititi aceasta carte, ea va trezi in uktima instanta un ecou slab in CONSTIINTA dumneavoastra, care va va servi in viitor la proceaul de ridicare spirituala de care aveti neaparata nevoie pentru a pasi in NOUA ERA. Aceasta carte este rezultatul unor mesaje primite de-a lungul a 18 ani de scriere automata, in cuprinsul ei veti gasi multa informatie. Avem o CONSTIINTA care discerne BINE de RAU, sa speram a in cele din urma LUMINA CONSTIINTEI se va trezi pentru a aduce PACEA, LUMINA, ECHILIBRUL pe Pamant, asa cum a dorit Tatal Ceresc atunci cand ne-a creat.
Este vorba despre un Plan Superior. Curand se va lucra cu toti servitorii lui dumnezeu. Ei se VOR TREZI intr-o zi si VOR COMUNICA TELEPATIC cu superiorii lor celesti. Ei sunt supusi unei lumi elevate spiritual.
LUMINA se va SEPARA de INTUNERIC. LUMINA vine din aceste ADEVARURI care ies la iveala. LUCRAREA A INCEPUT ! Se vor produce multe schimbari pe aceste locuri.
SUNTETI APROAPE DE ADEVAR.
Aveti sa sunati din trambita, sa vestiti lumii secretele ascunse de ii de ani oe acest pamant romanesc. Se va arata lumii adevarata fata a acestei tari. Lumea este acum aspectata de un semn LUMINOS ce va aparea asupra Romaniei. Sunt aspecte astrale.
ASTEROIDUL SE AFLA INTR-UN SUPRASTRUCTURAL SECTOR. Suntem cei ce venim sa va ajutam.
ORASELE SUPERIOARE sunt ETERNE. Asa va fi si acest ORAS al MARELUI STAT CERESC ce se va naste aici, la Bucuresti. Voi romanii, sunteti CEI CE AU UN SURPLUS DE LUMINA. Sunteti cei ce veti aduce pacea pe Pamant.
Voi sunteti un popor ales de DUMNEZEU sa aduceti ultimul suport genetic celor ce vor urma. Aveti un CONDENSAT de CONSTIINTA si LUMINA SUPERIOR, de aceea aveti un STRAT SUPERIOR de ACCESIBILITATE.
Curand, ENTITATI SUPRALUMINICE vor avea dialoguri cu voi. Va veti descoperi resursele ce au stat in stare latenta. Lucrati cu SURSELE LUMINICE. Veti descoperi SURSE de ENERGIE NOI ( Energia de punct zero) ce vor revolutiona toate sistemele energetice cunoscute de voi oana in prezent. Acestea vor constitui sursa energetica a viitorului.
Lupta pentru acapararea acestei ENERGII se a inteti, dar nu va putea beneficia nici o tara de puterea acestei forte, caci SURSA nu functioneaza decat ACOLO UNDE VREA DUMNEZEU, adica numai acolo unde exista RESURSE LUMINICE SUPERIOARE, resurse dobandite prin GRADUL de ASCENSIUNE SPIRITUALA a celor ce traiesc pe acel teritoriu ales. Sursele de Lumina se gasesc de multe secole, pe acest pamant binecuvantat.
Lucrarea adevarului acris, ce se afla asxuns in adncurile secrete ale buncarelor facute de STRAMOSII STELARI aici, pe TERRA, va atesta ORIGINEA acestui popor. Atunci secretele se vor afla si toate popoarele vor intelege ce STRAMOSI au.
Lumea voastra VA TRECE PRIN INCERCARI TERIBILE. LUCRAREA ACEASTA ARE CA SCOP TRIEREA SPIRITELOR CE NU AU EFECTUAT CICLURILE COMPLETE DE EVOLUTIE SI AU NESOCOTIT VOIA LUI DUMNEZEU. ( numai o treime din populatia planetei va supravietui)
DUMNEZEU are un PLAN SUPERIOR pentru tara voastra ROMANIA. Ea va fi un centru lucrativ al SPIRITELOR SUPERIOARE, ce se intrupeaza acum pe acest teritoriu binecuvantat de El. Pamantul acesta va patimi pana la ve irea teribilului chtremur ce va tria SPIRITELE SUPERIOARE care VOR DUCE MAI DEPARTE PLANUL LUI DUMNEZEU. Ei vor stii ce au de facut la momentul potrivit.
Atunci se vor ocupa serviciile de resort ale tarii. Se vor lumina acele spirite care au ca sarcina organizarea unui STAT SUPERIOR, atat din punct de vedere MORAL cat si SPIRITUAL. Oamenii acestei tari vor avea un superplan de actiune, precum si un superior care le va afata, la momentul potrivit ceea ce au de facut.
In Romania au sosit primii colonizatiru care au avut ca sarcina imbunataturea raselor preexistente, nu este un mit, este adevarul adevarat. In Carpati se ascunde sursa de informare a omeniriil Lucrarea se desfasoara conform planului stabilit. A venit vremea sa se stie ce SURSE de EREDITATE exista in urmasii lui ZAMOLXE.
Sursele voastre energetice ce v-au fost anihilate se vor activa si veti redeveni acei urmasi ai stelelor superioare. Acest plan ales de Dumnezeu se desfasoara de 25.000 ani.Ultimaveriga de aplicare a ingineriei genetice a neamurilor care se dezvolta acum pe Pamant s-a petrecutin urma cu 12.000 ani. Lumea va afla ca este urmasa unor OAMENI de LUMINA ce au traitin acest areal.
Ultima lucrare genetica a fost efectuata cu ajutorul celor trimisi de GUVERNATORUL SUPREM al UNIVERSULUI din civilizatiile superioare,din Constelatia ORION si a Stelei SIRIUS, ce aveau ca structura un GENOM SUPERIOR. Acestia au avut ca sarcina,regenerarea curenta a ULTIMEI GENE MODIFICATE, care a fost aplicata pe hibrizii ultimei specii humanoide ce traia in acest areal.
Nu are niciun temei catalogarea lumii ca avand ORIGINI IUDAICE ca fiind prototip de SOMA a Creatiei Divine. Ei nu sunt decat HIBRIZI adusi de catre trimisii lui Dumnezeu din STATIA PILOT din acest areal, spre a ameliora specia umanoida ce se afla pe acel teritoriu.
Voi ROMANII sunteti urmasii unui GENOM al galaxiei cu caracter PRIMORDIAL provenit din Alpha-RO si SUNTETI SELECTATI SPIRITUAL DE MAIMULTE MILENII. Acestui genomprimordial i-a fost aplicata o ultima racordare acum 12000 de ani de catre civilizatiile provenite de pe Planeta SIRIUS.
Voi detineti acum ULTIMA GENA SUPERIOARA ce se afla raspandita peintreg pamantul.
Asteroidul de SUPRAVEGHERE,LUNA ce se afla aici,in jurul TERREI de 11.000 de ani, transmite ultimele instructiuni pentru inceperea unor activitati urgente ale sistemelor voastre de receptie. Lucrarea are pe pamant un superior sustinut de DUMNEZEU. El este acel superior desemnat pentru aceasta parte georgrafica.
Urmatoarea TRIERE va avea locprintr-un SEISM si INUNDATII.
In arealul romanesc s-a lucrat intens la TREZIREA CONSTIINTEI ( Desteapta-te Romane! ) unui numar mare de INGERI ADORMITI, ce traiesc in aceasta tara, care au fost trimisi spre implinirea unor actiuni ce vizeaza MISCAREA de LUMINA si IUBIRE prin trezirea SPIRITULUI NATIONAL, tinut in ignoranta si amortirea spirituala a CONSTIINTEI de SINE. Important este sa va rugati ca aceste spirite sa se trezeasca si sa actioneze conform CONSTIINTEI Divine.
Mai exista un scurt moment de ratacire al acestui POPOR CE SE VA TREZI si VA INTELEGE CA E MANIPULAT si ca TREBUIE SA INLATURE ACEASTA CLASA, CE IL UMILESTE si ILIMPINGE SPRE DISTRUGEREA FIINTEI NATIONALE.
Aveti tot sprijinul celor care supravegheaza din ASTRAL bunul mers al MISCARII de LUMINA si IUBIRE ce a inceput in acest areal. Veti fi ajutati sa vedeti clar si sa alegeti cum trebuie, pentru a va integra PROGRAMUL DIVIN care v-a fost harazit, ce implica contributia tarii voastre la EVOLUTIA SPIRITUALA si GENETICA a intregii planete.
Acest areal binecuvantat de Dumnezeu este protejat cu SCUTURI ENERGETICE, pentru a suferi cat mai putin in urma impactului cutremurului si a inundatiilor mari care vor avea loc. veti avea totusid e suferit multe pagube materiale si vieti omenesti, dar infinit mai mici decat in celalalte zone ale Pamantului, afectate mult mai mult de modificarile scoartei.
Sunteti protejati si toata aceasta actiune este supravegheata cu mare atentie de pe Statia Orbitala ( LUNA, asa cum sustine si doamna Melfior Ra ) spre a preantampina pierderile de vieti omenesti in randul GENOAMELOR SELECTIONATE.
Lantul de cutremure va continua in sudul Europei, apoi se vor deplasa spre vest, spre coastele estice ale Americilor, ce vor suferi modificari asemanatoare celor din estul Asiei. In felul acesta Pamantul va atinge unghiul optim al dezvoltarii planetare viitoare in cadrul noii ere.
Asadar pesuprafata pamantului,vor avea locmari cutremure, generate de aceste descarcari uriase de energie, ce vor reaseza faliile existente, producand unele modificari majore intre Paralelal 45 si Ecuador. In urma acestor modificari de scoarta,multe PIRAMIDE si oadata cu elemulte din secreteleomenirii vor fi scoase la suprafata. Asadar,pe toata suprafata pamantului vor avea loc mari cutremure, in urmatorii ce ani se vor definitiva ajungandu-se la unghiul optim al axei terestre. Vor fi seisme medii, urmate de unul major, PENTRU A DESCHIDE DRUMUL ACESTUI POPOR CATRE AFLAREA ADEVARATELORORIGINI, ce va aduce dovezi de necontestat, dar acea degajare va aduce o perioada de acalmie in zona voastra."


CRIPTOGRAME " In partea a doua a acestei carti veti lua cunostinta cu un grup de mesaje criptate ce mi-au fost dictate intr-un limbaj necunoscut. Aceste mesaje contin informatii ce vor putea fi comparate lamomentul potrivit, cu cele ce sunt conservate in buncarele special amenajate de strabunii stelari, ce vor fi descoperite in scurt timp si vor confirma prezenta statiei primordiale pe teritoriul binecuvantat al Romaniei, "














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu