joi, 2 februarie 2017

HORIA,CLOSCA SI CRISAN I Cercetari in lumea nevazuta


Bucureşti, 30 August 1977 H O R I A, C L O Ş C A ŞI C R I ŞA N Conducătorii răscoalei ţărăneşti din Transilvania, 1784 - argintiu lucitor, cu potir luminos - Stratul VI, toţi trei 

"Am cerut binecuvântarea Tatălui Ceresc de a discuta cu cei trei conducători ai răscoalei ţărăneşti din Transilvania din anul 1874: Horia, Cloşca şi Crişan. 

Veronica: - Vin… au apărut!... Este Calemnis împreună cu cei trei… Ce frumoşi sunt! Parcă unul e mai luminat ca celălalt. Toţi trei sunt îmbrăcaţi în stihare albe cu brâie de mătase. Nu au barbă, au numai mustăţi, iar părul le atârnă pe umeri. Unul din ei e mai luminos. Vom vedea noi cine este. 

I-am salutat, iar Calemnis după obişnuita-i binecuvântare dădu cuvântul invitaţilor. 

Cel luminos: - Iubiţi fraţi şi prieteni! Eu Horia, cer Prea Luminatului Stăpân, Părinte şi Creator a toate, să toarne din darurile Sale cele bogate peste voi şi munca voastră, iar eu vă îmbrăţişez cu sfântă şi frăţească iubire. Am venit la voi cu fratele meu de o credinţă, de o luptă şi de un neam Cloşca… şi cu fratele Crişan, care la fel a luptat cu aceeaşi inimă şi cu acelaşi dor de a ne ajuta semenii, fraţii noştrii cei oropsiţi şi sărmani.

 Nici o luptă nu-i mai frumoasă ca aceea de a lupta pentru semenii tăi. Nici o râvnă nu e mai răsplătită ca aceea de a-ţi da viaţa pentru semenii tăi. Eu de felul meu în viaţa pământului am fost mai vorbăreţ. De aceea am luat eu cuvântul, cu toate că noi trei una suntem. 

Ne-am iubit ca fraţii dintr-o mamă şi fiecare din noi a luptat cât i-a stat în putinţă spre a-şi ajuta neamul. Sângele nostru vărsat, trupurile noastre sfârtecate de cei care se băteau cu pumnul în piept că fac dreptate în numele lui Dumnezeu, ne-a ridicat la ranguri mari, pe care niciodată nu ne-am fi închipuit că le vom atinge. Nu că nu am fi crezut, dar nu cutezam să ne ridicăm cu mintea la aşa mare favoare din partea Aceluia care cu dreptate răsplăteşte fiecăruia. 

Pentru că eram convinşi de o dreptate care depăşeşte puterile noastre, am pornit răscoala. Doar aşa om scoate dreptul amărâţilor şi necăjiţilor de ţărani. Ce să vă mai spunem? Ştiţi şi voi din truda şi calvarul nedreptăţilor şi totuşi năzuinţele noastre au fost duse la bun sfârşit de alţii. Nu puteau rămâne pe loc! Acum doar atât vă putem spune ca români şi fraţi ai voştri, pentru a vă bucura şi voi, că ne-a făcut parte Cel care cântăreşte cu dreptate de a sta lângă regi şi împăraţi cinstiţi şi drepţi, lângă gânditori, cercetători şi mari filozofi care ne-au primit ca pe nişte prinţi. 

Ne-am văzut deodată prinţi în ceea ce spuneţi voi în stratul VI. Cât de mult se răsplăteşte puţinul cinstit şi curat făcut pentru munca sau lupta pentru cei de lângă tine! 

George: Vedem că sunteţi cu adevărat nişte sfinţi martiri ai neamului nostru. Vă rugăm acum să ne arătaţi baza spirituală! 

Veronica: - Horia este argintiu lucitor, Cloşca argintiu luminos, iar Crişan un argintiu mai pal. Toţi trei au potire pe inimă, a lui Horia este însă ceva mai mare şi mai frumos. Toţi trei au şi brâie mătăsoase… 

George: - Vrem să le cunoaştem numai câmpurile luminice. 

Calemnis: - După metru vostru pământean, Horia are 2,50m, Cloşca, 1,85 m, iar Crişan 1,73 m. Câmpul magnetic mensonic a lui Horia este de 18,80 m, ceea ce reprezintă o adevărată excepţie pentru cei din stratul VI. 

Aflaţi că toţi trei sunt veniţi din stratul VIII, toţi trei au fost „trimişi” speciali pentru a lupta. Şi acum fiţi binecuvântaţi preaiubiţii mei! Veronica: - Vă mulţumim!... S-au retras toţi patru. " Cercetari in lumea nevazuta, George Vasii 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu