sâmbătă, 20 aprilie 2019

Vietile anterioare ale lui William Buhlman


NOTA DE JURNAL, 29 Noiembrie 1993 " Stau pe meterezele unui castel si vad cum se ridica fum de dedesubt. In ultimele zile a avut loc o batalie iar eu sunt extenuat si satul de luota. Constientizez ca sunt un fel de soldat medieval. 
Suntem sub asediu de mai bine de 2 luni si pentru prima data in viata mea pun sub semnul intrebarii motivul pentru care luptam. Totul mi se pare fara sens. In ultimii ani am tot luptat si am tot omorata si m-am saturat. 
Simtul lucru care ma face sa continui este mandria mea si simtul datoriei. 
Dupa 20 de ani de serviciu loial regelui meu, nu detin nimic altceva decat spada si armura de pe mine. In timp ce privesc in jur si sunt uimit de cat de real pare totul, sunt mai mult decat un observator, intr-un fel simt gandurile si emotiile acestui om, durerea si dezamagirile sale. Ma simt ca si cum as fi acel om, desi stiu clar ca nu sunt. 
Experimentez o mare senzatie de regret si dezgust, o viata plina de victorii goale. Imi dau acum seama ca doar onoarea si doar datoria nu sunt suficiente. Stiu ca viata inseamna mai mult de atat, insa tot ceea ce eu cunosc sunt armele si arta razboiului. 
Brusc simt o intepatura puternica dureroasa si presiune in spatele meu si incep sa imi pierd cunostinta. In acel moment simt senzatiile familiare de furnicaturi si imi dau seama ca sunt inapoi in corpul fizic. Ma gandesc ca plutesc si imediat ma ridic in afara corpului. 
Sunt uimit de claritatea gandurilor mele si revizuiesc sem ificatiile referitoare la acel soldat. Simt o modificare a starii mele de constiinta si experimentez o miscare rapida. In decurs de cateva secunde ma gandesc intr-un mediu total nou.
Sunt din nou asezat pe o podea de piatra. De jur imprejurul meu se afla zeci de calugari pe jumatate rasi in cap care realizeaza o meditatie ceremoniala. Intuiesc ca acum sunt un calugar budist. Pot simti miros de mosc si pot auzi sunete de clopote si muzica ritmica. 36 dintre noi sunt asezati in cerc in jurul unui altar.
 O coloana de fum alb se ridica din centrul altarului in timp ce un baiat ras pe cap in varsta de cam 12 ani, se plimba printre noi rostind incantatii si balansand un suport mare de tamaie. Acesta pare ca e in transa. Ma simt si pe mine cum ma misc inainte si inapoi in timp ce rostesc o incantatie care pare ca face parte din mine. 
Cu totii purtam robe portocalii, iar cand imi privesc mainile imi dau seama ca sunt foarte batran, mainile si incheieturile imi sunt foarte subtiri si fragile. 
Sunt multumit de viata mea, complet liber de orice nevoi si dorinte. Mintea mea este cuprinsa de o stare de pace. Stiu ca in curand am sa mor. Cu o senzatie de usoara miscare sunt inapoi in patul meu. 
Chiar daca acum sunt in corpul meu, ma simt complet defazat de acesta. Mintea mea este inca focalizata asupra experientei calugarului in momentul in care simt din nou o miscare interioara.
Sunt inconjurat de o scena incredibila de violenta. 
Cum privesc de-a lungul unei strazi din orasul respectiv nu vad nimic altceva decat cladiri demolate. Imi dau seama si vad varful unui tanc.
 Am o revelatie ca eu privesc prin oxhii celuilalt om, al soldatului. 
Eu sunt acest om, ii simt gandurile si emotiile. Sunt de o aroganta extrema si ma simt ciudat de puternic, pe masura ce privesc cladirile arzand si daramaturile din jurul meu. 
Sunt un comandant de tanc, un comandant german. De undeva am intuitia ca ma aflu in Varsovia si ca eu impreuna cu soldatii mei l-am cucerit. 
Tancul meu se opreste intr-o statie de langa ceea ce parea sa fi fost candva o intersectie a orasului. Cateva tancuri de langa mine trag si cladiri intregi se prabusesc in jurul meu. Sunt foarte multumit de mine. 
Tinand in mana un fel de dispozitiv, strigand dau niste ordine catre un tanc aflat in dreapta mea si imi privesc bratul, vad ca uniforma mea este neagra si acoperit cu o pulbere gri. Sunt profund surprins si uimit de intensitatea acestei experiente.
 Nu am fost doar observator, ci un participant activ, pentru cateva momente am simtit ceea ce acel om a simtit, eram acel om. Simt ca m-am dezamagit pe mine. M-am imaginat a fi ceva mai mult decat un ofiter german arogant. 
Poate ca aceasta explica de ce in prezent sunt atat de pornit impotriva razboiului si de asemenea fascinatia mea pentru documentarele referitoare la cel de-al doilea razboi mondial. Daca acest comandant de tanc a reprezentat intr-adevar ultima mea incarnare, ma intreb oare cat de mult din el ma influenteaza pe mine in prezent....
Imi este extrem de frig. Mintea ai trupul meu imi sunt complet amortite. Puterea mea de indurare este complet depasita. 
De jur imprejur sunt corpuri neansufletite ale prietenilor si colegilor mei soldati. Pama tul este prea inghetat pentru a fi ingropati, astfel ca acestia sunt intinsi peste tot.
Tancul meu s-a transformat intr-un mormant de gheata. Mintea si corpul meu au devenit o carapace goala. 
La o departare de 30 de m zaresc 2 soldati zdrentarosi care scot cizmele din picioarele unui mort. Langa mine, unul aproape mort, un prieten de-al meu murmura ceva catre mine.
 Nu inteleg ce spune, asa ca ma aplec mai aproape de el." Pentru numele lui Dumnezeu, omoara-ma ! "
 Nu pot sa fac aceasta, imi lipsesc curajul si taria de a ma misca. Zapada incepe sa cada din nou si stiu ca in curand voi fi mort. Un sunet se aude infundat din departare, rusii vor ajunge in curand aici. Nu simt niciun fel de frica sau ura, nu simt absolut nimic. Inchid ochii si imi pierd cunostinta.
In timpul perioadei cat am foat bolnav si am facut mai multe calatorii astrale mi-am dat seama cat de usor ne putem controla experientele de dedublare astrala cu conditia sa facem un obicei din a solicita mai multa CLARITATE.
 Cererea simpla, dar ferma de a obtine mai multa claritate vizuala si mentala, are un efect incredibil aaupra starii noastre de constiinta. 
Repetand tehnica de claritate, mi-am dat seama ca este posibil sa prelungesc cu mai multe ore experientele de dedublare astrala. In timpul bolii mele ma amuzam adesea alternand intre corpul fizic si corpul subtil plutitor, am descoperit ca este posibil sa controlez bariera CONSTIINTEI intre planul energetic si cel de-al doilea. 
Prin forta sau la vointa, noi putem controla aceasta miscare a CONSTIINTEI.
 Secretul consta in a pastra STAREA de FOCALIZARE si de CENTRARE si sa solicitam mentala experimentarea celui de-al doilea corp energetic. 
Trebuie sa ne amintim intotdeauna ca odata ce nu mai suntem atasati de o anumita forma specifica fie ca este ea fizica sau energetica, noi suntem eliberati ce aceasta si putem avansa dincolo de ea.
Am descoperit ca fiecare mediu si fiecare dimensiune din interiorul Universului are anumite similaritati si anumite diferente specifice. 
Cea mai importanta pare sa fie data de gradul de rapiditate cu care un anumit univers subtil raspunde la puterea gandului. 
Unele dimensiuni subtile sunt influentate cu usurinta de puterea gandului, in timp ce altele sunt refractare. 
Eu sunt de parere ca toate energiile din plan subtil reactioneaza la puterea gandului, totusi atunci cand un GRUP de PERSOANE MENTINE ACELEASI CREDINTE si VIZUALIZARI, ACEL GRUP CREEAZA si MENTINE o REALITATE CONSENSUALA.
Eminentul fizician DAVID BOHM, absolventul eminent al Univeraitatii Princeton EUGENE WIGNER, absolventul Universitatii Berkeley, fizicianul HENRY PIERCE STAPP si legendarii fizicieni WALTER HEITLER, FRITZ LONDON si JOHN von NEUMANN sunt cu totii sustinatorii teoriei ca " CONSTIINTA CREEAZA REALITATEA", numarul matematicienilor si fizicienilor sin intreaga lume fiind in continua crestere." WILLIAM BUHLMAN, AVENTURI DINCOLO DE LIMITELE CORPULUI FIZIC ( VIDEO - Eliberarea din Carapace)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu