duminică, 7 aprilie 2019

Clinica extraterestrilor - Perceptia timpului

Pe 17 noiembrie 1997, am aratat echipei medicale ALIENS o fotografie clara cu un OZN rotund planand deasupra marii, fotografie care aparuse in Asociatia pentru Cerecetarea OZN-urilor si i-am rugat sa o comenteze acest lucru. Explicatiile lor au fost fascinante.
X3: Nava din imagine este o nava mica adapostita in interiorul unei nave mai mari, folosita pentru calatoriile scurte locale. Are aproximativ marimea unui avion, pentru zboruri interplanetare si intre diferite sisteme solare folosim nave mai mari.
Adrian: Pot navele mai mici sa treaca dintr-o dimensiune in alta?
X3: Da, navele pot trece dintr-un SPATIU in altul si dintr-un TIMP in altul.
Adrian: Am intalnit conceptul de calatorie dintr-un spatiu in altul si dintr-un Univers in altul, dar calatoria in timp e ceva nou pentru mine. Imi puteti explica?
X3: Nu exista problema de un paradox al timpului. TIMPUL dupa cum e inteles de oameni este un FENOMEN LOCAL al SPATIULUI VOSTRU.
IN SPATIUL ABSOLUT, CONCEPTUL DE TIMP NU EXISTA.
Timpul din spatiul nostru exista intotdeauna in spatiul absolut. De fapt extraterestrii nu calatoresc in trecut sau viitor, ci mai degraba patrund in SPATIUL LOCAL DINTR-UN PUNCT TEMPORAL OARECARE al SPATIULUI ABSOLUT.
TIMPUL CONTINUU din Universul vostru este rezultatul unei miscari continue sau VIBRATII la nivel atomic/ molecular, miscare ce influenteaza procese ulterioare.
Dupa cum stiti, exista si alte dimensiuni ale materiei caracterizate de VIBRATII la cele mai mici nivele atomice, care creeaza alte timpuri continue.
NU EXISTA RELATII INTRE TIMPURILE CONTINUE DIN DIFERITELE DIMENSIUNI.
Sunt doar sisteme tempirale fara vreun punct de contact, asa cum nu exista influenta a materiei, de la un obiect la altul, care exista in dimensiuni diferite, nu exista nici interactiune intre diverse sisteme temporale.
Adrian: Si totusi, cum ati ajuns in lumea noastra venind dintr-o alta dimensiune?
X3 : S-a creat un pod din timpul continuu in timpul vostru. Pe acest pod ne intalnim. Nu vom intra in detalii complexe, putem spune a putem fixa acest POD in orice punct aleatoriu al timpului, adica aceasta echipa medicala care lucreaza acum pe dvs si pe altii, putea la fel de bine sa fi ajuns in timp peste 1000 de ani. Decizia asupra locului de amplasare a acestui POD de legatura este arbitrara.
Adrian: Deci TIMPUL CONTINUU uman se desfasoara inaintea dvs si puteti alege sa intrati in el cand doriti.
X3: Exact. Tehnic, este o activitate dificila, dar o facem, de vreme ce nu exista interactiune naturala intre timpurile conti ue putem sa instalam o INTERFATA intre 2 sisteme temporale, de-a lungul oricaui punct specific din timpul vostru continuu. In sistemul nostru, putem lucra doar cu TIMPUL PREZENT. Parametrul variabil este punctul de intrare in celalalt sistem temporal. Momentul de iesire din sistemul nostru este intodeauna TIMPUL PREZENT. Putem de asemenea alege sa asteptam, dar nu putem calatori i apoi in timpul nostru.
Adrian: Inteleg de asemenea ca viteza timpului este diferita in cele doua timpuri continue si poate fi schimbata.
X3: SI acest lucru este corect. A esta este unul din avantajele crearii unei interfete intre doua sisteme de timp independente. Putem determina scala, adica viteza relativa de timp.
Acest lucru este realmente folositor in timpul operatiei. In timp ce un pacient uman se afla pe masa de operatie pentru o ora in timpul sau continuu, putem aranja ca timpul nostru continuu sa fie foarte diferit si chirurgii sa il poata trata pe o perioada de timp mai mare de o ora, cat este nevoie, chiar cateva ore.
Adrian: Deci aveti apacitatea de a controla diferiteke viteze ale timpurilor continue din interfata.
X3: Exact. Fiecare operatie pe care o realizam se leaga de o interfata temporala care se afka in relatie directa cu interfata materiala. Proceceul ne permite sa tratam pacienti umani care sunt tratati in alte dimensiuni.
Cream o interfata localizata de materie si timp. Ca sa va dati seama ce implica o interfata materiala imaginati-va ca blocurile de materie sunt fire ce vibreaza de-a lungul unui a umit plan. Firele din dimensiunea extraterestrilor vibreaza de-a lungul unui plan diferit, in interfata, extraterestrii deformeaza vibratiile firelor din cele doua dimensiuni diferite pana ce pla urile lor vibrationale se intalnesc. Astfel ii trateaza extraterestrii pe oameni.
Adrian: Cum se intampla ca pacientul nu simte imic in timpul operatiei?
X3: Simturile a inseala. Simturile dvs sunt obisnuite sa primeasca stimuli de la firele din dimensiunea voastra. Odata ce planul este indoit sau intors, simturile nu mai pot primi stimuli din el. Nu mai puteti simti ce se intampla in afara planului vostru dimensional.
Adrian: Dar cel de-al 3 lea ochi? AJNA CHAKRA?
X3: Cel de-al treilea ochi este sensibil la astfel de schimbari si poate observa planurile dimensionale apropiate, incluzandu-i pe extraterestrii si procedurile lor chirurgicale."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu