joi, 25 aprilie 2019

Ioan Botezatorul si Florile - Melfior Ra


" Este seara zilei de marti. Ca de obicei am fost la biserica, m-am spovedit si m-am impartasit cu Sfintele Taine, cu Sfantul Trup si Sangele lui Christos. La ora 23 si 15 minute am intrat in meditatie. La scurt timp m-am decorporalizat. Iata ca ma asteptau 2 ghizi de aleasa si inalta vibratie de lumina, MIL si GAL. Am luat forma unui OU de LUMINA in mijlocul caruia ma aflam constienta. Astfel am calatorit, am trecut prin SPATIUL LUMINII CELESTE, apoi prin SPATIUL CRUCII de LUMINA si apoi am intrat in SPATIUL SOLAR. Iata-ne in TEMPLUL SOLAR. In fata, ni s-a deschis un culoar de lumina celesta. Am intrat in templu. In fata mea a aparut o entitate. Era foarte asemanatoare cu IISUS Domnul. Am intrebat-o cine este si mi-a spus : " IOAN". Mi-a receptionat nedumerirea si a adaugat : " IOAN BOTEZATORUL" cel caruia te-ai rugat in ultimele zile pe Pamant. Eu te voi conduce acum, in acest templu.
IOAN BOTEZATORUL era inalt, invesmantat in alb, iar pe cap avea gateala araba, o panza alba, peste care era un cerc de culoare aramiu-castan. Era tanar si frumos. Asa mi s-a aratat mie acolo, in TEMPLUL SOLAR. Am ingenuncheat in fata lui si mi-a spus :" Nu in fata mea trebuie sa ingenunchezi, ci in fata Domnului"
Apoi, m-a botezat. A turnat apa peste capul meu si simteam cum aceasta patrunde in interiorul corpului meu astral si fizic. Apa curgea peste palmele mele, care erau cu fata in sus si vedeam cum s-au umplut de lumina, parca aveam torte de lumina in palme.Cand s-a oprit i-am multumit, iar el a spus : " Te-am botezat in numele lui Christos. Acest botez a fost facut din voia Domnului. Acum, urmeaza-ma !"
M-a condus prin TEMPLUL SOLAR, intr-o sala imensa, in care se afla FECIOARA MARIA si a spus : " Este MAICA DOMNULUI" . Am ingenuncheat in fata Sfintei Fecioare si m-am rugat Ei pentru intreaga familie si pentru intreaga omenire. Am primit un buchet de flori, apoi am vizualizat potirul oferit mie de FECIOARA MARIA. Ca niciodata, astazi potirul avea pe margine floricele mici de lumina.
Acum, FECIOARA a spus : " Aceste flori de lumina, IOAN BOTEZATORUL le-a pus. El a impodobit potirul care te reprezinta in fata DOMNULUI. Acele floricele erau, de fapt, rugaciunile tale inchinat lui IOAN in timpul ultimelor zile. Rugaciunile tale au luat fiinta aici sus si au devenit flori, iar pentru ca lui i-ai inchinat rugaciunile, ti le-a oferit sub forma de lumina si le-a asezat pe marginea potirului care erai tu, cand te indreptai spre unirea cu DOMNUL prin Sfanta Taina a Impartasaniei.
FECIOARA MARIA m-a binecuvantat, apoi IOAN BOTEZATORUL m-a condus mai departe, intr-o sala cu un altar imens, pe un TRON de FOC si LUMINA, era IISUS INVATATORUL TUTUROR INVATATORILOR. I-am oferit buchetul de flori care reprezenta familia mea. Eu eram o garoafa mare alba, iar ceilalti membrii ai familiei mele erau roata pe langa mine, in cutele petalelor mele, ma compuneau. DOMNUL a primit darul meu din darul Maicii Sale.
Am ingenuncheat in fata Sa, i-am oferit inima mea si L-am rugat sa locuiasca in ea. DOMNUL a primit-o si aceasta s-a marit, incat L-a cuprins pe DOMNUL in interiorul ei. Acum INIMA MEA ERA O IMENSA LUMINA ALBA, in care se vedea IISUS, iar lumina care radia din afara inimii mele pornea din DOMNUL si trimitea raze aurii. Apoi, inima mea s-a restrans si el mi-a oferit-o. Am privit-o. In interiorul ei ramasese chipul SAU. DOMNUL mi-a asezat-o in pieptul astral. Simteam cum radia acea lumina prin mine.
IISUS a spus " Sunt in inima ta. Vino si tu in inima Mea!" si m-a asimilat in inima Sa. Astfel am calatorit spre Inalt. In zona COLOANELOR DE LUMINA am fost lasata sa poposesc pe o coloana alba stralucitoare. Ma vedeam cum emit raze galben aurii, iar in inima mea era o lumina de un alb de nedescris, in care se vedea imaginea DOMNULUI.Am fost chemata sa-l urmez. Am ajuns la intrarea in SFERA DIVINA. Nu puteam sa intru asa compacta. Deodata, am inceput sa ma divizez in milioane sau miliarde de particule scantei. Asa am patruns in SFERA DIVINA, apoi in TEMPLUL DIVIN. Acolo, am luat forma unei PIRAMIDE DE LUMINA, dar vedeam clar ca pe fiecare latura a PIRAMIDEI stralucea imaginea inimii in care se afla lumina alba, iar in mijlocul acestei lumini, chipul DOMNULUI IISUS.
De jur imprejurul inimii erau raze galben-aurii, care iradiau din inima Sa, PIRAMIDA se rotea, astfel incat vedeam ca pe fiecare latura se afla acea imagine, care semana atat de mult cu imaginea Sfintei EUHARISTII. Deodata, a aparut IISUS-DOMNUL si LUMINA Sa, in care ne aflam era o sfera alba, ce emitea raze de jur imprejur. S-a asezat deasupra platformei PIRAMIDEI fara varf care eram. Am auzit apoi vocea Sa care a spus :" Asa a fost si PIRAMIDA LUMINII CELESTE ( Marea PIRAMIDA) la inceputurile ei". In acele clipe vedeam PIRAMIDA pamanteana careia i se spune gresit Marea PIRAMIDA.
Am ramas un timp, in acea traire inalta si sfanta vibratie si extaz. Dupa o vreme IISUS s-a inaltat, iar eu am inceput din nou sa ma divizez si am iesit din TEMPLU si din SFERA DIVINA. M-am rugat, apoi a venit DOMNUL, m-a cuprins in LUMINA Sa si astfel am ajuns din nou in TEMPLUL SOLAR, in mai putin de o fractiune de secunda. Iata-ma din nou in CORP ASTRAL, la picioarele DOMNULUI. Dupa o ingenunchere si o rugaciune, IOAN BOTEZATORUL mi-a cerut sa-l urmez si mi-a spus : " De acum, toate rugaciunile tale, eu le voi infatisa DOMNULUI nostru divin" . Vedeam in acelasi timp cum rugaciunile mele ajung acolo sus sub forma de flori, iar IOAN BOTEZATORUL le prinde in buchet si le ofera DOMNULUI.
Am fost condusa de IOAN BOTEZATORUL pana la iesirea din TEMPLUL SOLAR. Acolo, ma asteptau cei doi ghizi MIL si GAL care m-au condus mai departe pana la intrarea in corpul terestru si mi-au cerut sa scriu toate acestea, dupa suprapunerea corpurilor energetice cu corpul carnal.
Iata-ma din nou, in carcasa -i nchisoare a spiritului meu, dupa o calatorie in inima UNIVERSULUI. Am scris toate acestea pentru a sunt sigura ca cineva anume trebuie sa le citeasca si sa se trezeasca la LUMINA si adevar. CINE? UNDE? CAND? Ramane de vazut. Eu cred in FIINTELE de LUMINA care imi coordoneaza pasii spirituali. Se va avea grija de SUS ca informatiile sa ajunga la cine trebuie. Tuturor acestora le ofer, in dar, IUBIREA MEA SPIRITUALA " MELFIOR RA , REVELATII DIN SFERA DIVINA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu