sâmbătă, 20 aprilie 2019

Calatorii astrale - Tipuri de lumi subtile - William Buhlman



" O singura dimensiune subtila poate si adesea o face sa contina 3 tipuri primare de lumi energetice : CONSENSUALE, NECONSENSUALE si NATURALE.
 Un eveniment CONSENSUAL reprezinta un eveniment sau o realitate care este creata si mentinuta de gandurile unui grup de indivizi. 
De exemplu PARADISURILE fiecarui GRUP RELIGIOS sunt CREATE de GANDURILE si CREDINTELE respectivilor locuitori. Precum toate RELITATILE, LUMILE CONSENSUALE sunt slefuite de CONSTIINTA de GRUP.
 Multe din planurile consensuale sunt extrem de vechi si de refractare la schimbare. 
Pe cat de ciudat ar parea, orasele si comunitatile din planul fizic sunt exemple de medii energetice consensuale. 
Fiecare oras si orasel este creat si se dezvolta in acord cu gandurile emise de locuitorii sai. In esenta energia gandului uman utilizeaza vehicule biologice pentru a manevra si modela moleculele fizice din jurul noatru, rezultatul final este reprezentat de structuri fizice temporare pe care le vedem in jurul nostru.
In timpul unei experiente de DEDUBLARE ASTRALA sau in timpul unei experiente in apropierea mortii, noi ne TRANSFERAM CONSTIINTA de la corpul nostru fizic la corpul noatru subtil ce are o frecventa de vibratie mai inalta.
 Voi folosi expresia pentru a fi foarte clar " A NE MISCA INSPRE INTERIOR" .
 Folosesc termenul de MISCARE deoarece aceasta tranzitie energetica este experimentata adeseori ca o SENZATIE de MISCARE INTERNA. 
Orice referire la o miscare interioara sau la o explorare interioara este in legatura cu recunoasterea constienta a unui plan al universului cu o frecventa mai inalta de vibratie.
Pe masura ce noi exploram spre interior, departandu-ne de materie, descoperim ca PRIMA DIMENSIUNE SUBTILA este PARALELA cu UNIVERSUL FIZIC si este in acelasi timp o REALITATE CONSENSUALA. 
Acest mediu energetic este atat de fizic in aparenta incat majoritatea oamenilor cred ca ei analizeaza de fapt planul fizic. In realitate acestia observa prima dimensiune energetica interioara a universului.
Din moment ce aceasta dimensiune este cea mai apropiata din punct de vedere a frecventei de vibratie de materie, ea este deseori vizitata si experimentata in timpul calatoriilor extracorporale.
 Aceasta dimensiune este un exemplu clasic al REALITATII CONSENSUALE, structura ei este solida si stabila in cadrul propriei sale frecvente de vibratie. 
GANDURILE noastre, nu conteaza in ce mod sunt focalizate, au un efect minim asupra structurilor energetice din aceasta lume. 
Totusi gandurile noastre vor exercita un impact major asupra corpurilor noastre energetice personale. Gandurile referitoare la zbor, ne vor face sa zburam, gandurile referitoare la mers ne vor face sa mergem. 
Diferenta dintre schimbarile energetice personale interne si cele externe este vitala in procesul de intelegere a structurii inerente a dimensiunii sau a planului subtil respectiv. Intr-o lume consensuala, gandurile noastre ne influenteaza propria energie, insa nu si pe cea a mediului inconjurator.
Diferitele PARADISURI la care vor face referire SFANTUL IOAN din REVELATIILE Sale si MOHAMMED in CORAN reprezinta exemple clasice de planuri consensuale. 
Aceste structuri si orase din plan subtil exista in cadrul celei de-a doua si in cadrul celei de-a treia dimensiuni si continua sa fie modelate si mentinute de CONSTIINTA de GRUP a milioane de locuitori ai planului subtil. 
Atunci cand patrundem in aceste lumi RAIURI, gandurile noastre nu vor modela structurile pe care le intalnim.
O lume NECONSENSUALA reprezinta un plan subtil sau o REALITATE / DIMENSIUNE care nu este in mod ferm modelata de catre un grup. 
Am descoperit ca acest tip de plan este cel mai des intalnit. Noi putem vedea orice ne-am imagina: o padure, un parc, un oras, un ocaen, chiar si o planeta intreaga. 
PLANURILE NECONSENSUALE pot fi usor de identificat, desi asemanatoare cu planul fizic, sunt extrem de sensibile la gandurile focalizate si se vor modifica si restructura cu rapiditate si in concordanta cu gandurile constiente si subconstiente care predomina in imediata apropiere.
 Daca va gasiti intr-un plan care se va modifica regulat sau care pare sa fie instabil, mai mult ca sigur ca va aflati intr-o realitate neconsensuala. Este important pentru voi sa stiti ca atat gandurile voaatre constiente si inconstiente au influentat realitatea pe care o experimentati ( Iadul interior).
Ariile neconsensuale sunt adesea modelate de mintea noastra subconstienta in beneficiul nostru. 
Daca dumneavoaatra aveti de-a face cu o problema subconstienta sau sinele dumneavoastra superior ar putea modela o lume sau o situatie care va vor permite sa va confruntati cu acest blocaj intr-o maniera foarte personala, ati putea fi pusi in fata propriilor temeri sub forma prabusirii unui avion, sau sub forma unui accident de masina, sau ati putea fi pus in situatia de a va confrunta cu o limitare personala, sau o conceptie personala. 
Aceasta confruntare personala poate lua orice forma sau poate avea orice continut care ne vor asista efectiv in experimentarea si depasirea limitarilor noastre, a barierelor, a fricilor noastre. Multi oameni au povestit ca au fost proiectati intr-o anumita situatie care i-a testat sau care i-a temperat intr-o maniera foarte personala, adeseori prin confruntarea cu cele mai mari frici si limite ale lor. 
De exemplu daca va este frica de inaltime, este posibil sa aveti experienta ca urcati pe un munte, sau ca treceti oe un pod foarte ingust.
Un exemplu foarte bun este ilustrat de ROBERT MONROE in lucrarea CALATORII EXTRACORPORALE unde acesta descrie incercari repetate in timp ce era DEDUBLAT de a ateriza un avion micut deasupra unei cladiri inalte. 
Cel mai adesea PLANURILE NECONSENSUALE vor aparea foarte asemanatoare cu imprejurimile din planul fizic, sau chiar niste locuri mirifice, parcuri, gradini de tara foarte frumoase, pajisti foarte linistite. 
Eu cred ca ca probabil multe din aceste minunate locuri au fost create de gandurile altor forme de viata din plan subtil care au locuit, sau vizitat acele locuri in trecut. 
Spre deosebire de planul fizic, odata ce o forma energetica este formata, aceasta poate dura cateva secole. 
Decreptitudinea celulara si moleculara nu sunt o realitate. Este pur si simplu vorba de formarea si stabilitatea ENERGIEI GANDURILOR. 
Un singur GAND CREATIV poate modela un MEDIU ENERGETIC capabil sa dureze aproape la infinit, totusi un GAND FOCALIZAT ar putea modifica in intregime acea lume in doar cateva secunde. 
Sa ne amintim ca toate dimensiunile reprezinta forme de energie si orice forma de energie este sensibila intr-o masura mai mare sau mai mica la ENERGIA GANDURILOR.
LUMILE ENERGETICE PRIMARE, NATURALE sunt zone ale Universului complet neformate ce apar neavand forma sau contur specifice de orice fel. 
Aceste zone sunt vazute adesea ca VIDURI CETIOASE, SPATII GOALE, zone deschise alcatuite din nori energetici de culoare alba, argintie sau aurie.
 LUMILE ENERGETICE NATURALE sunt extrem de sensibile la FORTA GANDULUI. Orice GAND suficient de tare FOCALIZAT, va modela INSTANTANEU mediul energetic. 
De aceea este important sa castigam un oarecare grad de CONTROL al GANDURILOR. EVOLUTIA noastra PERSONALA depinde in mare masura de modul in care ne focalizam, controlam si directionam ENERGIA GANDURILOR. 
Nu conteaza in ce dimensiune locuim, responsabilitatea noastra personala pentru GANDURILE si ACTIUNILE noastre este absoluta. Acesta este motivul pentru care conducatorii spirituali au promovat dintodeauna idei precum " SA FACI BINE CELORLATI " si " IUBIRE PENTRU TOTI ".
Odata ce constientizam in totalitate puterea colosala a gandurilor noastre, nu vom mai pastra nici o imagine negativa sau neconstructiva in mintea noastra.
GANDURILE NEGATIVE si AUTOLIMITATOARE sunt adevaratul dusman pe care trebuie sa-l infruntam. In cadrul DIMNENSIUNILOR INTERIOARE ale UNIVERSULUI, atat cele benefice cat si cele neconstructive exercita o influenta CREATOARE puternica asupra mediului nostru inconjurator imediat    ( Campul Constiintei Colective).
In plus, fata de cele 3 tipuri principale de planuri subtile pe care le putem intalni atunci cand suntem dedublati, mai exista 2.
 Primul, pare sa contina planuri si dimensiuni dincolo de energia gandurilor. In prezent, putini exploratori s-au aventurat in mod constient suficient de departe in Univers, pentru a putea furniza o descriere fidela al unuia dintre aceste planuri care nu poseda o forma sau o structura perceptibila, existenta lor fiind postulata dincolo de timp, spatiu si energie asa cum le percepem. 
Este posibil ca aceste dimensiuni si locuitorii lor sa fie imposibil de descris utilizand conceptele liniare. Celalalt plan analizat este reprezentat de un mediu ce pare a fi duplicarea unui spatiu vid.
Curenta focalizare a stiintei asupra activitatii moleculare grosiere se va comuta treptat spre o forma de cercetare bazata pe conceptul de FRECVENTA de VIBRATIE. 

In secolul 21, stiinta a incepe sa recunoasca faptul a formele grosiere din jurul noatru reprezina de fapt vehicule exterioare ale energiei si ca intreg universul fizic reprezinta doar o mica parte din magnificul univers multidimensional." William Buhlman, Aventuri dincolo de limitele corpului fizic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu