sâmbătă, 20 aprilie 2019

Catedrala Notre -Dame - cand oamenii uita ca sunt frati - Melfior Ra



Cand intre oamenii, intervine dezbinarea, ura si dizarmonia, mai alesc cand fac parte din aceeasi natiune, si cand ura continua mai mult timp, se creeaza un camp energetic de joasa frecventa vibrationala.

Iar cand frecventa vibrationala a scazut mai mult decat se permite din Inalt si poate afecta intregul spatiu gravitational terestru si chiar si Sistemul Solar, atunci entitatile-fiintele veghetoare ale Terrei , atat fiinte materiale cat si imateriale, cele existente in planuri paralele si sunt nevazute, sau nu doresc inca sa fie vazute de pamantenii, sau nu de toti pamantenii, dar cele care supravegheaza Terra, intervin asa cum cred ele de cuviinta.

Intervin veghetorii din Inalt, pentru a nu fi perturbata frecventa starii vibrationale a Terrei sau chiar a intregului Sistem Solar, a micului nostru Univers, incat Pamantul sa-si urmeze traiectoria sa pe aceeasi orbita destinala lui .

Iata deci ca nu suntem chiar asa de capul nostru in acest Univers, in acest Sistem Solar. Iar pentru a se restabili frecventa vibrationala a unei zone anume de pe Terra, unde s-a emis multa energie de joasa vibratie, este necesar ceva anume, ceva prin care toti cei care au emis energia densa de ura si dezbinare, sa restabileasca frecventa vibrationala printr-o gandire si sentiment la unison. 
Si unde, acolo in Franta, unde a conflictul a continuat nepermis de mult, si se emitea acea energie neluminoasa si de joasa vibratie perturbatoare planului terestru. 

Astfel a fost nevoie sa se intervina din exteriorul Terrei si s-a gasit din Inalt metoda restabilirii frecventei vibrationale in atmosfera terestra din zona. 

S-a gasit acel ceva care sa cutremure intreg Pamantul dar mai ales pe cei implicati in emisia energiilor joase, si anume, prin atingerea inegalabilul edificiu crestin,

NOTRE-DAME din PARIS. Incat toti cei care au creat vibratia joasa si negativitatea in atmosfera terestra a zonei, sa gandeasca la unison si sa fie alaturi, sa le tresara si deschida inimile prin iubire si sa bata inimile tuturor in acelasi ritm si sentiment. 

Dar pentru a se realiza aceasta restabilire a frecventei vibrationale a fost necesar sa fie atinsi si conectati prin ceva ce sa-i uneasca si iata ca s-a produs tragedia distrugerii inegalabilului edificiu Notre-Dame din Paris. Ceea ce s-a intamplat este urmarea urii si dezbinarii celor prinsi in capcana vibratiei de joasa frecventa. Daca nu s-ar fi emanat acea energie neluminoasa, marele edificiu ar fi si acum intact.

Dar, iata cum se lucreaza din spatiu subtil-paralel, cand se doreste sa fie pamantenii adusi la acelasi numitor comun, atunci cand pamantenii uita ca sunt frati si ca sunt emanati din acelasi nucleu Atoatecreator numit Dumnezeu Unicul.

Melfior Ra


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu