duminică, 7 aprilie 2019

Clinica Extraterestrilor - Marimea si varsta Universului - Materia neagra



" Adrian: Marimea si varsta Universului este una din temele care ii preocupa pe oamenii nostri de stiinta de pe Pamant.
Bazandu-se pe diferite observatii astronomice, oamenii de stii ta estimeaza ca varsta Universului se situeaza undeva in jurul cifrei de 15 miliarde de ani.
Varsta si marimea sunt intercorelate, deoarece potrivit teoriilor, el a inceput ca o unitate care a explodat si s-a extins constant de atunci. Oamenii de stiinta au masurat constant rata acestei expansiuni si au facut calcule pentru a ajunge la momentul " Big-Bang-ului"
Aliens: Marimea Universului este infinita. Big-bang-ul nu este un singur incident izolat de la care a pornit totul. A FOST O EXPLOZIE LOCALA,asa cum se intampla in alte locuri.
Adrian: Un alt mister nerezolvat este legat de dispersia materiei negre in Univers. Rata dispersiei sale si miscarea galaxiilor nu se potrivesc cu masele vizibile, care reprezinta doar 1% din masa care ar trebui sa fie acolo. Unde e masa care lipseste?
Tehnicianul:Problema legata de marime e simpla.
UNIVERSUL A EXISTAT DINTOTDEAUNA.
Nu are inceput si nu are nici sfarsit. Oamenii nostri de stiinta au reusit sa descopere forme foarte vechi. Universul este DINAMIC, este tot timpul activ.
Stelele batrane se dezintegreaza si ramasitele .or formeaza baza pentru noi stele. Cu toate acestea, in cercetarile noastre asupda profunzimilor spatiului, am gasit particule foarte vechi de materie care pot data de miliarde de ani.
Gasim tot timpul mase de materie din ce in ce mai vechi. Bazandu-ne pe aceste observatii, ENTITATILE noastre din domeniul stiintei au ajuns la concluzia ca Universul a existat dintotdeauna, ori e foarte batran incat putem sa spunem ca e infinit.
Datorita naturii foarte dinamice a Uniersului, se poate spune ca ENERGIA si MATERIA se dezvolta, se agita " fierband" continuu. Exista regiuni mai vechi si mai noi, dar peste tot Uni ersul are cam aceeasi varsta. Este aproape o idee filosofica.
BIG BANG-ul din lumea voaatra a avut intr-adevar loc. Explozia a distrus tot ceea ce exista acolo inainte. UNIVERSUL LOCAL pe care il puteti vedea acum are cam 15 miliarde de ani, dar inainte de BIG BANG exista altceva.
Puteti gasi ramasite din ceea ce se afla aici inainte, in zone foarte indepartate ale spatiului. Ele au fost aruncate la distante mari de explozie. Le veti gasi in viitor, le veti putea numi " MATERIE ANTERIOARA BIG-BANG-ului". Tot ceea ce va spunem este adevarat.
EXISTA EXPLOZII SIMILARE CARE AU LOC IN ALT SPATIU SI IN ALT TIMP.
Aceasta explozie nu a insemnat in mod special inceputul tuturor lucrurilor. MATERIA NEAGRA este foarte complexa. Este un efect secundar al multor altor factori.
Va referiti la materia care provoaca anumite miscari planetare si care nu corespunde observatiilor voastre?
SPATIUL ESTE UN IMENS REZERVOR DE RESTURI. ESTE PLIN DE ASTEROIZI SI FRAGMENTE DE STELE EXP,ODATE, GAZE, DIVERSE PARTICULE MARI SI MICI.
SPATIUL care voua vi se pare negru este de fapt
"MURDARIT" din cauza emisiilor de ENERGIE. Intreaga masa contribuie la efectele gravitationale pe care le observati.
Adrian: Dar despre materia din alte dimensiuni?Este de asemenea implicata in aceleasi efecte gravitationale?
Tehnicianul: Nu, materia din alte spatii reprezinta altceva, nu are legatura cu aceleasi efecte gravitationale.
NU EXISTA INTERACTIUNE INTRE DIMENSIUNI, cel putin nu pe o scara larga.
MATERIA NEAGRA poate fi denumita si RESTURI COSMICE.
Diferitele spatii sau dimensiuni reprezinta UNIVERSURI DIFERITE, fiecare cu problemele sale."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu