duminică, 14 aprilie 2019

Dolores Cannon Restoring Lost Knowledge to New Earth


Cea mai importanta lectie de pe Pamant este sa inveti sa manipulezi ENERGIA, SA INVETI SA CREEZI. Poti avea tot ceea ce iti doresti, aceasta este Legea Universului. Nu exista alte limite, inafara limitelor tale mentale. Nu exista rau sau bine, exista doar lectii,cunoastere, experiente. Dumnezeu se experimenteaza pe el insusi prin noi, scanteile lui divine.

Procesul de TREZIRE implica faptul ca iti cunosti puterile. Pamantul este o scoala dura, una dintre cele mai grele din Univers, suntem foarte curajosi ca am ales aceasta planeta unica in multe sensuri, dar si foarte dificila.

Exista planete pe care nu exista LIBER ARBITRU si este foarte multa nefericire acolo, insa este si singura planeta unde UITI CINE ESTI si DE UNDE AI VENIT, uiti contractele, planurile cu care ai venit. Daca ai stii raspunsurile la intrebari,nu ar mai fi un test autentic.

Cand alegi Scoala Pamant, poti fi orice ca rol, Pamantul este scoala cea mai provocatoare pentru evolutia sufletului. Totul are constiinta, totul este viu, chiar si obiectele neansufletite, de la macrocosmos la microcosmos, chiar si planeta. Mintea nu intelege in totalitate despre ce se petrece cu corpul in aceste vieti.

E greu de explicat, faptul ca trebuie sa experimentam absolut toate formele de existenta. Sunt foarte multe persoane care au multa,multa karma acum. Multe persoane au fost apa, vant, roci, noroi. Am intrebat subconstientul lor de ce le-a aratat aceasta varianta a existentei lor si mi s-a raspuns: " Isi imagineaza ca nu are optiunea de a alege, imagineaza-ti cum este sa fii o roca."

Cand o pisisca te priveste, ea mai intai vede forma de energie si apoi te vede pe tine. Cati dintre voi nu ati observat pisici care fixeaza anumite zone in care voi nu vedeti nimic. ea vede forma de energie, este un animal foarte avansat. daca am stii asta, noi am trata mediul inconjurator cu mai multa responsabilitate.

Gnomii,elfii, zanele sunt elementali, fiinte ale naturii foarte reale, care au grija de natura. Ca om trebuie sa experimentezi totul, ori nu ai ocazia sa faci asta intr-o singura viata. Trebuie sa fii femeie si barbat de multe, multe ori. Ce ai invata daca ai fi doar femeie mii si mii de ani, totul trebuie echilibrat, trebuie sa experimentezi ambele aspecte. De aceea este si homosexualitate, pentru ca sunt suflete care au experimentat foarte multe vieti numai un anumit sex si sunt confuze de noua lor identitate. Trebuie sa fii fiecare religie si rasa din lume sa poti intelege.

Cand respingi anumite aspecte, le vei trai in viata viitoare, este un aspect al karmei. Cu cat intelegerea vine mai rapid, acel aspect nu se mai repeta.

Trebuie sa fii toate aceste aspecte, sa traiesti toate situatiile din lume, sa le poti intelege, sarac, bogat. Sunt mai multe fiinte cu handicap in lume, pentru ca vor sa traiasca intens intr-o singura viata anumite lectii. Multa karma este traita in acea viata, cand o persoana alege sa se nasca cu un handicap.

Nu poti scapa, nu poti absolvi pana nu le traiesti complet aceste experiente, numai astfel te intorci la Sursa. Ce se intampla dupa aceea? Sursa va concepe un alt nivel de evolutie spirituala, este o dezvoltarea si o creatie continua.

Am scris multe carti si despre crearea omului pe Pamant,, cu ajutorul raselor extraterestre. Ei au facut ceea ce au facut cu voia Creatorului. La inceput, viata a pornit cu ajutorul extraterestrilor antici.

Ei au cautat peste tot in Univers o planeta care sa poata oferi conditii de dezvoltare a vietii, nu a fost nimic intamplator. Cand s-au oprit vulcanii si s-au evaporat gazele otravitoare, mediul era propice pentru a dezvolta viata. Nu este singura planeta pe care au realizat astfel de experimente.

Am intrebat de unde au venit semintele, celulele vietii si mi s-a raspuns ca de peste tot din Univers, erau niste maestrii geneticieni. Nu le-a reusit din prima, s-au sfatuit cu Consiliul Galactic daca sa continue aceasta munca pe planeta Pamant.

Le-a luat multe milenii pana au creat vegetatia si animalele si apoi primele forme de viata umane. Ganditi-va ca si noi in prezent exploram si creem in laborator diferite forme de viata.

Au ales maimuta, pentru ca avea doua maini si doua picioare, de asemenea si delfinii erau foarte inteligenti pe planeta, dar tehnic nu ii ajuta prea mult.

Fiecare cultura de pe Pamant, descrie fiinte din stele care i-a invatat sa foloseasca focul, sa cultive pamantul si sa vaneze. De aici au pornit legendele diversilor zei antici. Ei spun ca atunci cand au creat aceste forme de inteligenta si-au spus :

" Hai sa creeam niste creaturi superbe, inteligente si cu liber arbitru sa vedem ce vor face cu el, de asemenea si politica non-interferentei lor cu dezvoltarea civilizatiei create."

Darul lor de-a lungul istoriei a fost acela de a optimiza viata, prin contributia lor la realizarea diverselor descoperiri, insa politica de non-interferenta reprezenta pastrarea rolului de observatori.

De asemenea furnizeaza ideile in campul constiintei colective pe care creierele anumitor oameni de stiinta le receptioneaza si le concretizeaza in viata reala, in locuri diferite de pe planeta.

Politica de non-interferenta nu se mai respecta cand fiintele umane folosesc bombe nucleare, care pun in pericol nu doar planeta noastra, ci si alte planete si sisteme solare din Univers.

In acest caz se simt obligati sa intervina si nu de putine ori activitatea OZN s-a intensificat cand in diferite zone ale planetei au avut loc experimente si dezastre nucleare. Suntem monitorizati atent, pentru ca suntem o specie neevoluata si iresponsabila.

Suntem izolati pe aceasta planeta, aflata in carantina cu un scop anume. Nu isi doresc ca violenta noastra sa ii afecteze si pe ei.

Suntem monitorizati permanent. In Universul acesta exista civilizatii, orase, planete cu viata, a caror existenta poate fi constientizata doar de persoanele care au atins un nivel ridicat de evolutie spirituala si vibreaza pe niste frecvente superioare.

Anumite planete par pustii, ele fiind de fapt extrem de populate de entitati energetice dintr-o alta dimensiune, pe care doar fiintele evoluate le pot percepe si contacta.

Ne aflam la un nivel primitiv de evolutie, ne miscam destul de lent, in drumul nostru spiritual pentru activarea la nivel global a capacitatilor extrasenzoriale.

Cand ni s-au furnizat informatiile despre energia atomica ea trebuia sa serveasca intereselor noastre energetice, nicidecum potentialului de distrugere si autodistrugere.

Ei au spus ca nu pot sa interfereze din exterior, dar ca pot sa interfereze din interior. Pamantul este in pericol au spus si au intrebat cine este dispus sa vina sa se incarneze pe Pamant.

Dolores Canon vorbeste de 3 valuri de voluntari care au ales sa vina aici pentru a ajuta Pamantul. Sunt fie suflete pure, care nu au karma, care nu au mai fost pe Pamant, numai astfel Pamantul poate avea o sansa. Ar fi simplu daca ne-am reaminti de unde venim si cu ce scop, dar nu este permis acest lucru aici.

Avem sute de mii de voluntari care au ales sa vina pe Pamant, unii s-au reantors pentru a repara karma, altii vin din Sursa, n-au mai avut niciodata vieti pe Pamant, par total neadaptati la lumea aceasta, va puteti imagina cat de socati sunt sa se incarneze aici, alti voluntari sunt fiinte extraterestre de pe alte planete, ar fi putut sa traiasca linistiti in familiile lor, dar au auzit chemerea si anume ca Pamantul este in mare dificultate si s-au incarnat aici.

OZN-urile au grija de propriii lor cetateni galactici care s-au incarnat pe Pamant, de aceea atunci cand ii rapesc, de fapt le testeaza capacitatile energetice de adaptare in acest mediu. Va puteti imagina ca au un tip diferit de emotii, nu au mai trait aici si nu se descurca prea bine in gestionarea emotiilor, nu se descurca prea bine comparativ cu oamenii care au trait aici sute si mii de vieti.

Primul val de voluntari a venit dupa Primul Razboi Mondial si au facut parte din generatia Baby Boomers. Ei au trait vremurile cele mai grele ale primului val, nemultumiti ca nu inteleg aceasta societate, emotiile, stilul de viata. Multe fiinte aflate in hipnoza au marturisit ca nu le place aici si ca vor sa plece acasa. In randurile acestei generatii au avut loc un numar crescut de sinucideri, tocmai pentru ca problemele de adaptare si integrare erau foarte mari.

Al doilea val de voluntari a avut o sarcina mai usoara, au venit cu receptivitate pentru a sesiza campurile de energie. Era suficient sa se focusese pe energia care trecea prin ei, pe care mai apoi sa o proiecteze in jur pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Foarte multe astfel de persoane care veneau la sedintele mele de hipnoza ma intrebau : " Care este scopul meu? Ce ar trebui sa fac? " intrebarea eterna, le raspundeam ca nu trebuie sa faca nimic, ci doar sa fie. Nivelul lor energetic, felul lor de a se comporta era tot ceea ce trebuia sa se intample.

Multi nu s-au casatorit, si nu au avut copii,pentru ca copiii creeaza karma si nu au vrut sa fie blocati aici.Am intrebat de ce primul val s-a adaptat atat de greu,mi s-a raspuns pentru ca primul val trebuia sa fie deschizator de drumuri.

Al treilea val sunt copiii, darul umanitatii. Tot ADN-ul vine schimbat cu acesti copii plini de daruri si haruri. O suta de milioane de copii au fost catalogati copii cu probleme cu ADHD, ei pur si simplu sunt niste copii speciali.Am vorbit in multe conferinte despre noile generatii de copii. Parintii trebuie sa-i stimuleze diferit, sa ii provoace intelectual pentru ca acesti copii invata foarte repede.

Trebuie sa invatam sa privim acesti copii diferit. Pamantul este o fiinta vie ca si toate celelalte. Si el a facut un contract cu fiintele care vor veni sa locuiasca aici, insa acum si el trece intr-o noua dimensiune, pe o noua vibratie. El se indreapta spre acea directie si nu-l intereseaza daca tinem pasul cu el. daca vrem sa facemparte din Noul Pamant va trebui sa tinem pasul cu el. Nu poti progresa in Noul Pamant cu Karma, va trebui sa rezolvi aceasta Karma personala pentru a putea trai in dimensiunea urmatoare.

Corpurile noastre si vibratiile noastre se schimba. Este un mare salt energetic si o modificare in constiinta noastra. De aceea si timpul ni se pare ca trece mai repede decat de obicei, pentru ca evolutia e accelerata, Va trebui sa va eliberati de karma pentru ca va tine legati de vechiul pamant. Invatati sa iertati si sa lasati in urma, sa va eliberati de aceasta karma. Frica de asemenea va tine legati de Vechiul Pamant. Se spune ca frica nu este reala, ca este o iluzie.

Se intampla multe si cu corpul nostru pe masura ce corpul nostru energetic se modificam insa aceste modificari nu sunt spectaculoase pentru ca asta ar distruge corpul fizic.Oamenii se pot duce la doctori pentru diverse afectiuni, fara sa inteleaga ca corpul lor incearca sa se adapteze, sa isi ajusteze frecventa la frecventa planetei. Multi au tot felul de probleme cardiace, de circulatie, depresii, sentimentul pierderii de sens, sunete in urechi. Simptomele nu vor dura lainfinit, ADN-ul se schimba, vibratia se modifica. Copiii sunt mai aliniati cu noile frecvente.

Fructele si legmele cat mai proaspete si organice ajuta foarte mult, consumul de apa de asemenea.Incercati sa stati departe de zahar daca puteti. 

Consumati cat mai multa apa,este esential.Multi oameni mi-au povestit ca simt nevoia sa consume mai multe smoothie-uri. Transformarile sunt lente si graduale. Cand vei ajunge la niste parametrii foarte inalti vei constata ca vei avea nevoie de din ce in ce mai putina mancare. Exista pe planeta persoane care traiesc fara sa se alimenteze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu