duminică, 7 aprilie 2019

Clinica extraterestrilor - Forme de viata in universurile paralele



" Luna voastra este formata din materie diferita decat Pamantul. Intr-o anumita masura, materia fizica ce formeaza Luna este formata din aceleasi materiale de baza ca si materia ce compune Pamantul, dar pe Luna acestea se afla in relatii diferite.
Avand in vedere ca miezul Lunii nu este o masa produsa prin topire ca cea a Pamantului si ca temperatura este mai mica, materia din alte dimensiuni s-a combinat cu materia fizica familiara Lunii.
Exista un mic asezamant de fiinte care traiesc confortabil pe Luna. Conditiile climaterice de pe Luna sunt compatibile cu necesitatile lor. Aceste fiinte nu sunt formate din materie fizica cum sunteti obisnuiti. In termeni de materie. Ele reprezinta o forma de viata ostila, adica incompatibila cu genul vostru de materie. Ele nu ar putea exista pe Pamant, din cauza compozitiei care exista aici.
Ca rezultat al diferentierii materiei in diferite tipuri ce se realizeaza in diferite procese atomice, Pamantul nu contine elemente formate din alte tipuri de materie. Activitatea in epicentrul ei necesita omogenitatea materiei fizice.
De fiecare data cand exista o activitate energetica la nivel subatomic un singur sistem de materie se poate sustine, astfel ca exista tendinta de separare in forme asemanatoare pentru a se obtine un singur tip de materie.
De aceea, planeta voasra ca si multe altele este formata dintr-un singur tip, omogen de materie. ca rezultat al acestui tip de activitate atomica, ca si la prepararea mancarii, gaze si alte materii straine sunt eliminate.
Proliferarea materiei asemanatoare cu cea de pe Luna este posibila datorita mileniilor in care meteorii au bombardat diferite tipuri de materii. Materia de pe Luna nu este omogena si provinne din diferite sisteme.
Puteti sa v-o imaginati ca pe o bucata de pamant unde se descarca diferite tipuri de materie dintr-o varietate imensa de sisteme. Soarele vostru, datorita activitatii sale atomice, este format din materie omogena din dimensiunea voastra.
Elementele straine din el sunt doar particule izolate, nu mase mari. Este important sa stiti acest lucru, ca sa intelegeti ca nu exista o separare absoluta intre sistemele de materie.
Separarea are loc doar la nivelul maselor mari. Pot exista diferite combinari de materie cum ar fi cele de pe suprafata Lunii sau pe alte obiecte in spatiu care s-au acumulat de-a lungul a milioane de ani datorita prafului cosmic si a asteroizilor.
Obiectele reci din spatiu,cum ar fi Luna voastra, integreaza diferite tipuri de materie din dimensiuni sau planuri vibrationale diferite . Fortele gravitationale, caracteristice majoritatii sistemelor de materie din Univers, se alatura acestor sisteme.
Astfel de structuri permit existenta mai multor FORME PARALELE DE VIATA, apartinand unor sisteme diferite de materie pe acelasi obiect astral, unde DESEORI UNA DIN ACESTE FORME DE VIATA IGNORA COMPLET EXISTENTA ALTORA.
In consecinta EXISTA O PROLIFERARE A FORMELOR DE VIATA IN MAI MULTE DIMENSIUNI PE O SINGURA PLANETA.
Aceste forme de viata se intrepatrund pe mai multe planuri, se suprapun oarecum, in sensul ca existenta lor depinde de aceleasi resurse. Daca o forma de viata provoaca distrugerea acelei resurse (Pamantul) toate formele de viata din toate dimensiunile sunt afectate. Un exemplu ar fi ACTIVITATEA ATOMICA ARTIFICIALA cauzata de ARMELE NUCLEARE.
Un DEZASTRU NUCLEAR din DIMENSIUNEA VOASTRA ar afecta serios FORMELE de VIATA din ALTE DIMENSIUNI, de aceea am intervenit noi. mai mult decat atat EXISTA FIINTE DIN ALTE DIMENSIUNI CARE TRAIESC LA VOI PE PAMANT.
Ele au sosit aici din mai multe motive,pentru A STUDIA, A AJUTA si nu am dori sa li se intample ceva.
SISTEMUL MOLECULAR in care traieste omul nu este singurul SISTEM in care poate exista viata. Exista SUTE, daca nu MII de SISTEME MOLECULARE in care poate exista VIATA, in Galaxie si in afara ei.
Un SISTEM MOLECULAR este format din MATERIE OMOGENA provenita din dimensiuni comune. proliferarea sistemelor moleculare a dus la proliferarea formelor de viata si a mediilor care intretin viata.
EXISTA MIGRATIE DINTR-UN SISTEM IN ALTUL..
Este important sa intelegeti ca VIATA A EXISTA DE MULT MAI MULT TIMP DECAT ISI POATE IMAGINA OMUL.
Milioanele de ani de viata atribuite Pamantului, reprezinta un lucru insignifiant in relatie cu existenta vietii in Univers. Exista pasaje de tranzitie intre sistemele moleculare, in concordanta cu conditiile schimbatoare de viata.
FIINTE DE O ANUMITA SPECIE, SE VOR MUTA DINTR-UN SISTEM IN ALTUL DACA VOR GASI UN MEDIU BUN DE SUSTINERE A VIETII, CU UN POTENTIAL DE DEZVOLTARE MAI MARE.
Acest lucru are loc de-a lungul unui PROCES EVOLUTIV lung durand MILIARDE de ANI. In timpul acestui proces evolutiv, tranzitie similara cu dezvoltarea mutatiilor la oameni, evolueaza forme de viata care pot exista in ambele SISTEME MOLECULARE adica au corpuri in ambele sisteme, pastrandu-si CUNOASTEREA SI INTELEPCIUNEA.
NIMIC NU SE PIERDE.
Pentru a se asigura de acest lucru, FIINTELE POARTA CU ELE DIFERITE CORPURI DIN MAI MULTE SISTEME MOLECULARE, unele din ele se afla intro stare de
"HIBERNARE" ( Adormire? )
CORPUL dintr-un SISTEM SECUNDAR este utilizat mai mult ca o ARHIVA ISTORICA, decat ca o entitate vie, activa.
Odata cu MOARTEA CORPULUI PRINCIPAL, cum se intampla cu oamenii pe Pamant, CORPUL cu FUNCTIA de ARHIVA ISTORICA TREBUIE ATASAT LA UN CORP NOU PENTRU A-SI PUTEA CONTINUA ACTIVITATILE DE DEZVOLTARE,care au fost TEMPORAR INTRERUPTE.
Fie ca se intampla acest lucru,fie acesta se intampla intr-un mediu vital diferit care ii permite o DEZVOLTARE CONTINUA.
Se intampla de asemenea ca oamenii de pe Pamant sa se mute pe ALTE PLANETE unde se adapteaza unui altfel de corp, potrivit cu acel mediu.
Printr-un PROCES EVOLUTIV, pe fiecare planeta sau mediu vital, o forma de viata constand dintr-un corp oganic principal se dezvolta in relatie cu conditiile specifice din mediul inconjurator.
Pentru a supravietui si a se dezvolta pe o anumita planeta, corpul trebuie sa se potriveasca cu conditiile respective. este un PROCES LUNG si DIFICIL, dar de-a lungul PROCES EVOLUTIV, MAJORITATEA FIINTELOR INVATA SA SE ADAPTEZE LA CONDITII CE VARIAZA DE LA O PLANETA LA ALTA.
Pe masura ce se muta dintr-un loc in altul, ele poarta cu ele, CORPURILE ADAPTATE MEDIULUI ANTERIOR, CONECTANDU-LE PE TOATE INTR-O CONFIGURATIE EXTREM DE COMPLEXA.
Ceea ce incercam sa facem este sa va explicam NATURA MULTIMOLECULARA A VIETII.
OAMENII SUNT CONSTIENTI DOAR DE CORPUL FIZIC, FIIND CONSTIENTI PARTIAL DE CEEA CE NUMIM SUFLET SAU SPIRIT.
FIINTELE VII SUNT FOARTE VECHI SI SE POT MUTA DINTR-UN SISTEM IN ALTUL PENTRU A GASI UN MEDIU VIABIL CARE LE VA PERMITE SA SE DEZVOLTE INDEAJUNS.
Voi fiintele de pe Pamant, cunoasteti doar o mica parte din ceea ce inseamna VIATA.Pe fiecare planeta se dezvolta un copr fizic in acord cu un anumit mediu molecular. In timpul acestui PROCES, SE NASC CIVILIZATII APROAPE DIN NIMIC.
Chiar si SPIRITELE SUPERIOARE care vin sa se stabileasca pe acea planeta TREBUIE SA SE ADAPTEZE la CONDITIILE DOMINANTE. De exemplu, daca SUFLETUL lui EINSTEIN ar fi trait in timpul perioadei primitive pe Pamant, n-ar fi elaborat tema relativitatii, cel mult....metode de vanare avansate, la aceasta se refera adaptarea la mediu.
Adrian: S-a incercat deja stabilirea unei civilizatii deja dezvoltate pe o alta planeta?
Alien: S-au facut unele incercari, dar rareori sunt incununate de succes, exista o problema de adaptare la noul mediu. Nu este usor de rezolvat aceasta problema chiar si cu ajutorul unor tehnologii avansate.
Doar dezvoltarea lenta, indigena, in cadrul noului mediu duce la crearea unei civilizatii stabile si nici macar acest lucru nu reuseste intotdeauna.
Exista de asemenea LEGI CARE INTERZIC INTERVENIREA IN CULTURI NOI CE SE DEZVOLTA. Interventiile se fac cu cea mai mare grija si dupa un anumit timp de gandire. o interventie gresita ar putea distruge intreaga civilizatie si cultura, asa cum cineva ar rani un nou-nascut.
Este important sa intelegeti STRUCTURA UNIVERSULUI cu referire la MULTITUDINEA de DIMENSIUNI care intra in relatie ca fiintele vii. Datorita unor motive istorice ce coboara de-a lungul a miliarde de ani, pe tot parcursul lungului proces de evolutie, ASTAZI FIINTELE SUNT FORMATE DIN MAI MULTE CORPURI, fiecare din aceste corpuri existand intr-un SISTEM MOLECULAR DIFERIT.
Ceea ce s-a dezvoltat este capacitatea de conectare ca fat fizic, in cazul vostru un fat uman si crearea unei RELATII SIMBIOTICE CUPRINZAND MAI MULTE CORPURI, toate functionand in sisteme moleculare diferite (de-a lungul multelor vieti in diferite spatii si dimensiuni) avand un SISTEM MOLECULAR PRINCIPAL in care VIATA va fi de fapt TRAITA IN AFARA.
ACEASTA ESTE EXPRESIA UNEI NEVOI EVOLUTIVE.
La fel cum un cameleon isi schimba culoarea pentru a se adpta la mediul inconjurator, la fel si FIINTELE AVANSATE AU INVATAT SA SE ADAPTEZE LA MEDII NOI SI SA SE ATASEZE LA UN CORP NOU.
Legatura SISTEMULUI NERVOS se extinde in corpul fizic si conecteaza sistemul actual al corpului in diferite structuri moleculare ale dimensiunii alcatuite.
SISTEMUL NERVOS ESTE TRIMIS DIN VECHIUL CORP in NOUL CORP, conectandu-se cu acesta in mod optim pentrU a-i permite sa traiasca in dimensiunea fizica respectiva.
Cand CORPUL FIZIC MOARE, SPIRITUL ISI CONTINUA EXISTENTA, CAUTAND OPTIUNI DE A TRAI PE ACEEASI PLANETA, SAU PE O PLANETA DIFERITA.
Adrian: este o relatie parazitara?
Alien: Nu, nu este o relatie parazitara.Incercati sa intelegeti, CORPUL UMAN NU POATE EXISTA INDEPENDENT, FARA AJUTORUL UNUI SPIRIT. Corpul uman s-a dezvoltat in acelasi mod ca animalele, este rezultatul unui PROCES EVOLUTIV LUNG.
La un moment dat a ajuns la o etapa a dezvoltarii cand i s-a permis SIMBIOZA cu o fiinta spirituala externa. De atunci a inceput DEZVOLTAREA OMULUI MODERN, dupa cum stim noi. Se poate spune ca ceea ce il deoasebeste pe om de animale este legatura cu aceasta ALTA FIINTA sau cum o numiti voi SPIRIT.
Fara un SPIRIT, omul nu difera de animale. Un om al carui SUFLET L-A PARASIT devine o leguma, sau se comporta fara discernamant.
Adrian: De unde vin spiritele care s-au adaptat la viata pe Pamant?
Alien: Exista multe forme de viata in Univers. Unele din ele au o PLANETA-MAMA de unde provin si au inceput lunga lor calatorie evolutiva, cateodata MILIOANE DE ANI sau chiar mai mult prin COSMOS cautand locuri unde sa poata trai si sa se poata dezvolta in continuare.
FORMELE de VIATA NASCUTE pe PLANETE MAMA sunt MULTI-MOLECULARE. De pe planeta de origine, ele merg pe alte planete si in alte sisteme moleculare. De-a lungul acestei CALATORII, ele acumuleaza STIINTA si INTELEPCIUNE.
Exista forme de viata care SE INTORC LA LOCUL LOR DE BASTINA.. Se pare ca FIINTE SUPERIOARE care traiesc printre oameni fac parte din aceasta categorie.
CODUL de BAZA din SISTEMUL lor ii face sa se intoarca la un moment dat in locul lor de ORIGINE pentru A IMPARTASI TOTALITATEA CUNOSTINTELOR si INTELEPCIUNII pe care le-au acumulat.
Acest fel de viata in care se IMPARTASESC EXPERIENTELE si CUNOSTINTELE cu COMUNITATEA are un AVANTAJ EVOLUTIV. Pe Planeta MAMA exista un camin pentru COPII si un camin pentru ADULTI.
Adrian: exista forme de viata care nu se reancarneaza?
Alien: Exista forme de viata care traiesc intr-un singur sistem molecular sau chiar pe o singura planeta, dar SANSELE CA CIVILIZATIA LOR SA SE DEZVOLTE SUNT FOARTE LIMITATE.
Mai devreme sau mai tarziu sunt lovite de un dezastru ecologic sau cosmic care le forteaza ori sa moara, ori sa caute adapost pe alta planeta.
Formele de viata capabile sa se mute din loc in loc si sa traiasca in medii planetare si sisteme moleculare reprezinta clar un AVANTAJ. Asemenea forme de viata pot supravietui aproape oricarei CATASTROFE. Fintele care aplica cunostintele lor integrate in mai multe corpuri din sisteme moleculare paralele, supravietuiesc celmai bine.
" SUPRAVIETUIREA " este NUMELE JOCULUI.
vanatoarea unuia din aceste corpuri in mediul sau molecular, NU PUNE CAPAT FORMEI DE VIATA si NICI CUNOSTINTELE ACUMULATE NU SUNT PIERDUTE.
Adrian: Pot sa stiu si eu cu cine stau de vorba?
Alien: In principiu suntem ca voi dar nu in totalitate, de aceea am venit sa va ajutam. Exista extraterestri care sunt in totalitate diferiti de voi si de noi si acesta este motivul pentru care nu sunt aici. Noi nu ii interesam, in caz ca sunt constienti de existenta noastra.
Adrian: Atunci in ce privinte suntem veri?
Alien: Ati putea spune si asa. Partial,avem o genetica comuna - STRUCTURA GENETICA MULTIMOLECULARA - nu pe plan fizic.
FIINTELE SPIRITUALE au mai multe corpuri, FIINTELE REANCARNATE sunt o categorie aparte a FIINTELOR SPIRITUALE , din care exista multe, ciudate si variate.
Exista un tip de fiinte care NU AU CORP FIZIC si se REANCARNEAZA, de obicei aceste fiinte IMIGREAZA DE PE ALTE PLANETE.
De obicei POPULATIA LOCALA RAMANE SI TRECE DINTR-UN CORP IN ALTUL. Aceasta populatie, lipsita de un corp fizic, are civilizatia sa proprie. In trecut erau barbari, dar cu timpul a devenit o civilizatie destul de avansata.
PLANUL FIZIC OFERA MAI MULTE OPTIUNI DE EXISTENTA DECAT PLANURILE NON-FIZICE.
O forma de viata LOCALA cu un corp fizic si mai multe corpuri straine ISI VA CONCENTRA CONSTIINTA in CORPUL PRINCIPAL adaptat la viata din mediul in care traieste, restul de abilitati si capacitatile de memorie ale celorlalte corpuri nu sunt relevante. abilitatile de vaz si auz din alte dimensiuni decat cea fizica se bazeaza pe activarea acestor corpuri.
De obicei ELE SE AFLA INTR-O STARE DE HIBERNARE in RELATIE CU CORPUL FIZIC, sau cu corpul principal.
CENTRUL de CONSTIENTIZARE este CONCENTRAT in corpul si mediul fizic din MOTIVE CLARE de SUPRAVIETUIRE.
CORPURILE ADITIONALE se afla in STARE de HIBERNARE, nu sunt folosite.
Capacitatea de functionare in mai multe planuri moleculare include ACTIVAREA acestor CORPURI ADITIONALE si TRANSFERUL de CONSTIENTIZARE de la un CORP la ALTUL.
Aceasta ar fi o functie MULTI-CORPORALA.
Nu este usor de inteles sau de realizat acest lucru, dar se poate face."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu