duminică, 14 aprilie 2019

Barbara Marx Hubbard: Conscious Evolution



" Lumea a pierdut ieri un spirit cu adevărat luminos, așa cum ni sa spus că vizionarul și futuristul Barbara Marx Hubbard, a părăsit acest Pământ.

Dar dacă luăm în considerare perspectiva ei asupra evoluției noastre spirituale, ar trebui să vedem cum ea a trecut ca o etapă a evoluției conștiente. Ea se îndreaptă acum către faza următoare, continuând dezvoltarea speciilor noastre în ceea ce ea numea Homo progressivus sau Homo universalis.

Hubbard s-a născut ldintr-un tată evreu, agnostic, care a insuflat un sentiment de autodeterminism secular în fiica sa, declanșată de succesul său în realizarea visului american. În ciuda educației sale israeliene, Hubbard a fost rapid atrasa de o viață spirituală, explorând o serie de ideologii și credințe metafizice diferite.

Dar, după expunerea la dogmele religioase și filosofia existențialistă, ea era extrem de nemulțumită și deprimată de starea lumii și de călătoria ei spirituală neîmplinită.

"Mi-am dat seama mai târziu că fiecare religie este codificată cu o asemenea imagine a unei noi calități radicale a vieții, dar trebuie să fie codificată în domeniul metafizic sau mistic. Odată cu apariția conștientizării noilor noastre capacități și a potențialului nostru de evoluție conștientă, văd acum că ceea ce am simtit prin intuitieca viața după moarte poate fi într-adevăr viața după această etapă a evoluției

Nu ca o utopie perfectă, ci ca o stare a ființei care normalizează aprecierea directă a divinului, a ordinii implicate și care ne vede ca expresii ale acelui model desfasurat de creație, co-creativ cu el.

Când vă puneți laolaltă întregul potențial - spiritual, social și științific, tehnologic - veți vedea un salt cuantic, o nouă specie, o umanitate universală care poate întruchipează multe dintre caracteristicile viziunilor spirituale ale vieții dincolo de această lume ... un nou cer și un nou Pământ, un nou Ierusalim, dincolo de durere, dincolo de moarte.

Hubbardsi-a gasit curând chemarea , realizând că scopul vieții era de a urmări auto-actualizarea prin vocația personală; ea și-a dat seama că numai prin munca vieții noastre găsim chemarea inerentă, prin împăcarea conștiinței cosmice în experiența individuală.

Apoi a cerut universului o explicație pentru povestea noastră umană - o confirmare a căii pe care ea credea că ar fi în vârf de îmbarcare.

"Într-o clipă, ochiul minții mele sa aruncat în spațiul cosmic, am devenit pentru o clipă o ființă universală. Am avut o experienta in afara Pamantului si am vazut pe noi toti ca membri ai unui trup viu ...

Am auzit cuvintele venite din cosmos: "Povestea noastră este o naștere a omenirii universale ... Ceea ce Hristos și toate avatarele care Suntem toți sunt membrii ai acestui singur organism.

VĂ Rog SĂ ÎNCEPEM POVESTEA NAȘTERII UNEI UMANITĂȚI UNIVERSALE, BARBARA ".

Din acel moment, Hubbard a trait o viață bogată, pionierând o evoluție a gândirii conștiente și a inovării sociale. Ca autor, profesor și vizionar, Hubbard a scris șapte cărți, a produs numeroase documentare văzute de milioane și a condus Fundația pentru Evoluția Conștientă.

Deepak Chopra a numit-o "vocea pentru evoluția conștientă", iar Neale Donald Walsch a ales-o ca subiect al cărții sale "Maica Invenției" din 2011. Moștenirea ei va trăi în evoluția noastră conștientă."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu