duminică, 14 aprilie 2019

Eli, prieten, maestru si ghid astral - Melfior Ra



" Efectuasem exercitiul incarcarii cu LUMINA cand a aparut ELI, care era intr-o SFERA de LUMINA. ELI mi-a comunicat telepatic " Aceste doua sfere pot comunica telepatic, se pot contopi intr-o singura sfera de lumina, dar pentru aceasta trebuie sa vrei, ba chiar mai mult, sa doresti aceasta realizare, aceasta contopire, unificare a noastra.

I-am raspuns " Eu, sfera de lumina, doresc sa ma contopesc cu tine, sfera de lumina. Stiu ca trupul fizic nu-i decat o operliste in calea conlucrarii fiintelor din spatii dimensionale diferite, doresc sa realizez contopirea si comunicarea intru lumina.

ELI s-a apropiat, el era de fapt NUCLEUL acelei SFERE, sfera de lumina care avea NUCLEU - SPIRIT - CONSTIINTA - CONSTIENTA. ...Eram in acelasi timp doar CONSTIINTA si CONSTIENTA. Eram atat in interiorul sferei cat si in exteriorul ei, priveam toate acestea de undeva de deasupra celor doua sfere contopite si vedeam, traiam pe viu contopirea.

" Suntem acum O SINGURA FIINTA. TOATE NUCLEELE DISPERSATE PRIN ACEST UNIVERS TREBUIE SA SE UNIFICE, SPRE SLAVA LUMINII. Acum noi emitem la parametri superiori de intensitate si luminozitate LUMINA si pe o raza de actiune mult mai mare. Inchipuieste-ti cand toate NUCLEELE - SPIRITE se vor fi contopit ce LUMINA va avea ca vesmant aceasta planeta pe care inca mai vietuiesti, adica mai exersezi.

Vezi, asa se intampla cu FIINTELE SUPEREVOLUATE, care AU DEVENIT NAVE-MAMA, cand NUCLEULde BAZA, NAVA-MAMA disperseaza cate un NUCLEU si il trimite in MISIUNE, in recunoastere pe TERRA. 

Atunci voi, cei aflati in trup dens, il vedeti si il catalogati ca NAVA EXTRATERESTRA neidentificata si nu este chiar foarte gresita aceasta remarca a voastra. Poate fi gandita astfel, deoarece nucleul dispersat se poate deplasa prin intermediul SFEREI ENERGETICE, a invelisului sau energetic. Astfel, se apropie de voi pamantenii, culege datele care il intereseaza, apoi se reantoarce la NUCLEUL - BAZA, SPIRITUL COMANDANT, care conduce si coordoneaza actiunea si se recontopesc, trecand datele culese in " BANCA DE DATE" a NUCLEULUI - SPIRIT - BAZA - COMANDANT.

Atunci cand pamantenii spun ca au vazut OZN-uri MICI care au intrat in OZN-ul MARE, in NAVA -MAMA, de fapt s-a realizat contopirea si aceasta ca urmare a indeplinirii MISIUNII lor, doar ca aceste NAVE-MAMA NU SUNT APARATE ci SPIRITE-BAZA, adica FIINTE SUPEREVOLUATE care pot mentine in intregul lor NUCLEU MAGNETIC, multime de SPIRITE-NUCLEE - BAZE in formare care s-au contopit si care impreuna formeaza SPIRITUL -NUCLEU - BAZA sau NAVA -MAMA.

Am dorit sa cunosti toate acestea, deoarece tu chiar aflata in corp fizic, ai posibilitatea detasarii nucleului de materia densa si a contopirii tale prin intermediul corpului energetic de inalta vibratie, ajuns la starea de LUMINA, sa te contopesti astfel cu noi in dimensiunile spatiale superioare. 

De fapt aceasta sa intamplat si acum. De multe ori s-a realizat aceasta, dar s-a derulat pe intelesul tau vibrational, adica tu ai primit informatia ca ai intrat in NAVA - MAMA, sau in MINI-NAVA, unde ai comunicat cu comandantul navei mama sau cu comandorii unor mini-nave, cand de fapt iata ce se intampla. Te uneai cu fiinta noaatra iar informatiile cuprinse in SPIRITUL-NUCLEIC, al CONSTIENTEI tale, erau transferate in NUCLEUL-BAZA, in BANCA lui DE DATE.

Acum s-a considerat MELFIOR RA ca esti pregatit sa primesti aceste informatii si acum poti intelege in totalitate ceea ce ti se ofera, iata de ce azi m-am oferit sa iti predau pe viu aceasta lectie in deplina ta constienta. O vei preda si tu la randul tau celor interesati. 

Noi stim ce vei face si cum vei proceda si avem incredere deplina in tine si veghem in permanenta asupra ta. Nu esti uitat pe TERRA si nici parasit, nici macar temporar, dar MELFIOR RA, a fost un drum lung si spinos pana am ajuns cu tine NUCLEU, la acest grad de intelegere, constienta si adevar.

Aceasta s-a intamplat datorita STERGERII UNOR INFORMATII MAJORE DE PE BANDA MEMORIEI la INTRUPAREA TA, dar acum bucuria noastra este imensa, intrucat datorita conexiunilor cerebrale efectuate de FIINTE de LUMINA, asupra CORPURILOR tale ASTRALE s-a reusit constientizarea ta, astfel mai avem un punct de legatura activ pe TERRA.

NUCLEUL - BAZA stia CAT si LA CE NIVEL iti poate oferi informatii sa nu te copleseasca, sa nu te bulverseze. De fiecare data cand ai fost pe NAVA-MAMA sau pe MINI-NAVE, tu de fapt te-ai contopit cu NUCLEUL- BAZA al acelei CONSTIINTE-NUCLEU.

Acum s-a considerat, MELFIOR RA ca esti pregatit sa primesti aceste informatii si ca acum poti intelege in totalitate ceea ce ti se ofera. Iata de ce azi m-am prezentata sa iti predau pe viu aceasta lectie in deplina ta constienta, o vei preda si tu la randul tau celor interesati, sub forma unei MEDITATII, asa cum ai mai procedat si in alte cazuri similare. Noi stim ce vei face si cum vei proceda, avem incredere deplina si veghem in permanenta asupra ta, nu esti uitat, parasit nici macar temporar.

MELFIOR RA, a fost un drum lung si spinos pana am ajuns cu tine NUCLEU, la acest grad de intelegere, de constienta si adevar, acesta s-a intamplat ca urmare a STERGERII UNOR INFORMATII MAJORE DE PE BANDA MEMORIEI, LA INTRUPAREA TA, dar acum bucuria noastra este imensa, intrucat datorita conexiunilor cerebrale efectuate de FIINTE de LUMINA asupra CORPURILOR tale ASTRALE, s-a reusit CONSTIENTIZAREA ta, astfel mai avem un punct de legatura pe TERRA.

Acum, ai datoria, ca la randul tau sa procedezi la fel cu cei interesati de EVOLUTIE SPIRITUALA, din planul dimensional in care te afli si in care mai vietuiesti deocamdata. Eu, ELI, primul tau ghid astral, am avut MISIUNEA sa ma ocup de tine -SPIRIT NUCLEU, de fiecare data cand vei trece de la o etapa la alfa. Iata, MELFIOR RA de ce dispaream uneori si apaream dupa ani terestri. 

Afla ca noi, ghizii tai si ai vostri in general conlucram, la fel ca profesorii din planul terestru, dar noi suntem mult mai cooperanti si mai toleranti atat cu noi precum si cu elevii-discipolii nostri din diferite spatii dimensionale.....

Cand ajungeti sa ganditi si sa traiti ca noi, atunci inseamna ca noi ghizii vostri astrali ne-am facut datoria. Dupa multe reusite care sunt examenele noastre, devenim NUCLEE -BAZA, fiinte de sine statatoare, iar voi deveniti MINI-NAVELE noaatre din planurile dimensionale inferioare. Prin cunoasterea si detasarea voaatra, a NUCLEULUI - SPIRIT de trup, deveniti o parte din NUCLEUL-SPIRIT -VBAZA, din NAVA -MAMA.

Iata de ce, dintr-o NAVA-MAMA pot iesi si actiona uneori independent MII sau MILIOANE chiar de MINI-NAVE conduse si acestea de comandorii lor. Aceste MINI-NAVE au la randul lor posibilitatea emiterii unor alte grupuri de MINI-NAVE. Vezi de ce a fost necesar sa revin dupa un numar de ani terestri? 
Spun aceasta deoarece in timpul contopirii, fuzionarii noastre priveai mereu ceasul, ba chiar mai mult, aveai impresia ca ceasul s-a oprit, dar nu ceasul se oprise, iesisei de sub influenta timpului terestru.

In perioada cand treceau cateva minute in plan terestru, in spatiul dimensional in care te aflai au trecut cateva secole de-ale voastre. Vezi, aceasta inseamna sa traiesti constient in mai multe dimensiuni, traiesti in mai multe forme de ceea ce voi numiti timp.

MELFIOR RA, acum ne vom desprinde, ne vom deconecta, dar ne vom duce fiecare In SPIRITUL - NUCLEU cunoasterea impartasita prin aceasta contopire si conlucrare. Iti multumesc pentru faptul ca ai trecut BARIERA DOGMELOR si ai ajuns la curajul necesar al accesarii adevarului....

A urmat separarea noastra. Am redevenit doua SFERE INDIVIDUALE, fiecare avand NUCLEU -SPIRIT -CONSTIINTA. Apoi, ELI s-a indepartat a disparut vederii mele, dar a ramas intre noi o legatura permanenta, ca cea a unui fel de telefon fara fir vizibil, dar care exista, iar in acest plan o numim TELEPATIE". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu