luni, 1 aprilie 2019

Cercurile si Emisarii Luminii - Autor Melfior Ra - Cartea Calatorii Initiatice - Portaluri Celeste




CERCURILE SI EMISARII LUMINII - Autor MELFIOR RA - Cartea TABERE INITIATICE - PORTALURI CELESTE 

"Exista in tara noastra o grupare secreta spirituala, anonima, de inalta tinuta vibrationala, care se ocupa cu raspandirea LUMINII - CUNOASTERII pe Pamant, in mod special in aceasta zona numita ROMANIA.

Din aceasta grupare fac parte EMISARII LUMINII SOLARIENE. Acestia au drept scop TREZIREA din somnul inconstientei a celor multi, care inca SE MAI CONFUNDA CU CORPUL FIZIC si inca nu stiu ca sunt FII de DUMNEZEU, ca sunt SCANTEIE DIVINA, particica din MARELE si UNICUL CREATOR, ca prin ei se manifesta CREATORUL si ca au venit aici sa aduca si sa raspandeasca LUMINA TATALUI CERESC. Nu in zadar se spune ca DUMNEZEU lucreaza prin oameni si ca OMUL SFINTESTE LOCUL.

SOCIETATEA ILUMINATILOR SOLARIENI, are un indrumator AICI dar acesta nu doreste sa fie cunoscut deocamdata. Este un AVATAR de ZONA. El emite anumite ENERGII GAND si prin acestea da IMPULSUL CELOR DIN LUCRAREA SA , sa se manifeste in LUMINA, cu ARMONIE si cu IUBIRE SPIRITUALA, fata de semeni si fata de toata CREATIA.

De asemeni le cere si le impune, cand este cazul sa fie fermi, pentru a nu se lasa prinsi in vartejul ENERGIILOR de FRECVENTA JOASA.

LUCRATORII in LUMINA SOLARIANA, colaboratorii si discipolii AVATARULUI, sunt constienti de insemnatatea MISIUNII lor, PUR SPIRITUALE. Pe acestia nu-i intereseaza nici politica vremii si nici afacerile sau acumularile de averi. Ei au depasit demult aceste etape si experiente ale planului terstru si ale dimensiunii dualitatii.

Ei urmaresc doar ca toate spiritele intrupate sa ajunga sa constientizeze ca sunt fiinte care au venit aici spre a se manifesta prin intermediul trupului carnal, STIIND IN PREALABIL CA LA NASTERE IN ACEST PLAN LI SE VA STERGE BANDA MEMORIEI SI VOR LUA DE LA ZERO EVOLUTIA, DAR CU CONVINGEREA CA ISI VOR INDEPLINI MISIUNEA in acest spatiu tridimensional. Au dorit sa traiasca aceasta EXPERIENTA DESTUL DE DURA, pentru a-si perfectiona FORTA CREATOARE si a o folosi apoi in spatiile unde vor merge si vor vietui dupa dezantrupare, dupa trecerea din acest plan dimensional.

MEMBRII SOCIETATII ILUMINATILOR SOLARIENE ,LUCRATORI in LUMINA, EMISARII LUMINII, activeaza in anumite zone ale tarii, ei primesc TELEPATIC, sau prin CLARAUZ, sau prin CLARVEDERE instructiunile de lucru, dintr-un singur punct, din PUNCTUL FORTE, care este AVATARUL ZONEI.

Primele 3 persoane care primesc indrumarile sunt MARII MAESTRI ai LUMINII SOLARIENE, iar ei le transmit celor 7 MAESTRII INITIATI. Acestia transmit mai departe cercului celor 9 MAESTRI, iar acestia le aduc la cunostinta celor 12 INITIATI care inchid CERCUL.

Acum, in preajma SALTULUI CUANTIC, activitatea INITIATILIR SOLARIENI, ai EMISARILOR LUMINII, a fost extrem de incarcata si de dificila, deoarece acestia au fost in PROGRAM special pentru a mentine ECHILIBRUL ELECTROMAGNETIC si ENERGETIC al zonei in parametrii optimi, pentru a nu se produce in zona perturbatii care sa produca suferinfa semenilor, astfel a fost anihilata miscarea tectonica despre care multi sfiau ca urmeaza sa se produca .

In programele SOCIETATII ILUMINATILOR SOLARIENI, sunt cuprinse atat emisiunile televizate, cat si scrierile prin care informatiile necesare se transmit umanitatii. De asemeni, cursurile, taberele initiatice intregesc paleta programuluj.

Apoi vine ca o rasplata a celor TREZITI, minunata ARTA prin care multi constienti de ORIGINEA lor CELESTA, o pun in practica, astfel a aparut printre cei ILUMINATI pictura initiatica, poezia initiatica, muzica terapeutica si multe alte forme ale artelor initiatice sublime prin care se manifesta SOLARIENII,
in cercurile SOCIETATII ILUMINATILOR.

Toti acestia care se manifesta prin arta initiatica, prin diferite metode ale artelor, sunt SPIRITE VENITE DIN SPATII INALTE si in mare parte al 5 lea SPATIU DIMENSIONAL - 5D, special pentru a-i incanta pe cei care inca nu sunt pregatiti sa emita ei insisi arta prin care sa creeze ARMONIE si incantare in acest spatiu TRIDIMENSIONAL, dar chiar si numai admirand si ramanand in extaz in fata armoniei culorilor, ISI CRESC STAREA VIBRATIONALA, ei pamantenii fac pasi spre TREZIRE si ILUMINARE.

Iata ca ARTA are importanta MENIRE de a SPIRITUALIZA OMENIREA si de a-i crea posibilitatea ca aceasta sa se mentina in ARMONIE. Toate acestea se fac sub directa supraveghere a SOLARIENILOR."













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu