duminică, 14 aprilie 2019

Deborah King - Iesirea din Intuneric, Drumul spre Lumina



Un ghid esential pentru toti cei care cauta un adevar superior si sunt meniti sa-i ajute pe altii vindecandu-se intai pe ei insisi.

Deborah King, dascal spiritual, maestru vindecator si autoare de succes, te calauzeste intr-o calatorie de proportii epice, in sanctuarul launtric al sufletului tau, astfel incat sa poti intelege de ce te afli aici si care este scopul luptei stravechi dintre lumina (fortele binelui) si intuneric (fortele raului) care se poarta in interiorul tau.

Iesirea din intuneric te va ajuta sa intelegi mai bine cum si de ce poti sa devii prizonierul intunericului, oferindu-ti instrumentele practice pentru a aduce lumina in viata ta, ceea ce-ti va permite sa-ti inalti constiinta clipa de clipa, zi dupa zi. Pornind de la numeroasele exemple reale, intalnite de autoare in practica ei de vindecator, vei putea sa distingi intre lumina si intunericul din tine si din altii, ca sa eviti capcanele ce te-ar putea duce pe un drum gresit.

De asemenea, vei invata despre puterea incredibila a iubirii neconditionate – sursa adevaratei fericiri – si cum sa-ti descatusezi capacitatile innascute ca sa fructifici aceasta forta uriasa si sa traiesti in lumina.

Fragment:
" De ce m-am imbolnavit asa de grav? Cand suntem iesiti din aliniere, dezvoltam mici gauri in campul nostru energetic personal. Sentimentul de mandrie si dorinta de a nu lasa o impresie proasta, cuplate cu slabiciunea fizica cauzata de boala cu care ma luptam, creasera gauri in campul meu. O parte din energia intunecata a acelei femei iesise din ea si se infiltrase in mine, facandu-ma foarte bolnava. Raul este real si trebuie tratat cu foarte mare grija. Am lasat garda jos si a trebuit sa ma confrunt cu consecintele.

Am petrecut multi ani studiind exorcismele cu o diversi-tate de preoti si samani. Am vazut cum multi dintre ei s-au imbolnavit si unii chiar au decedat prematur. Stiu ce sa fac, intrucat sunt foarte bine pregatita in acest domeniu, si totusi am comis toate greselile si din motive cat se poate de gresite. si, cu certitudine, am platit pentru asta.

Dupa aceea, pentru o curatare suplimentara, am consultat un coleg invatator care lucreaza in traditia budismului zen. El mi-a amintit ca am o caracteristica foarte veche, provenita din mai multe vieti, de a ma invinui si a purta multa rusine. Vizitatoarea mea a declansat aceasta problema, iar eu am intrat intr-un arhetip de a fi neputincioasa, fiind capturata de intunericul scanteietor. Femeia purta o karma grea, negativa, iar cand m-am confruntat cu intunericul ei si am privit direct in el, am devenit hipnotizata si lipsita de puteri. M-am simtit neputincioasa — incapabila sa fug.

Vestea buna? Experienta a provocat vindecarea mea la un nivel si mai profund si am supravietuit, astfel ca am putut sa ma intorc si sa va relatez povestea. Cand ai de-a face cu intunericul, ai foarte mare grija. Trebuie sa ramai de partea prudentei, sa te antrenezi cat mai mult si sa fii totalmente in lumina daca alegi sa il confrunti!

Capacitatea de a simti energia intunecata

Chiar si cand eram tanara, capacitatea mea de a recunoaste intunericul a fost intotdeauna puternica. O copilarie marcata de abuzuri emotionale si sexuale te face hiper-sensibil la latura intunecata a vietii. Dar, asa cum arat mereu, experienta abuzului s-a dovedit a fi adevarata mea forta ca invatator spiritual si vindecator, pentru ca mi-a permis sa rezonez cu nesfarsitele variatii ale gradelor de lumina si intuneric pe care le intalnesc in fiecare zi. Este o adevarata binefacere pentru vindecatorii aspiranti sa fie expusi atat la lumina, cat si la intuneric. Ca vindecatori, vor avea nevoie de experienta lucrului cu amandoua.

Am o practica ferma de a intra in toate situatifie posibile cu mintea curata — fara sa ma las influentata de opiniile si experientele altora — astfel incat sa pot obtine o evaluare nealterata. Fac asta chiar si cu oamenii cu care m-am nit anterior sau cu locuri pe care le-am mai vizitat, dat fiind ca este intotdeauna posibil ca o persoana sau un loc care au fost candva in intuneric sa se fi indreptat spre lumina si viceversa. 

Sa nu presupui niciodata ca ceva este permanent plin de lumina sau totalmente pierdut in intuneric. Orice ai intalni — nou sau vechi incearca abordarea „minte curata": o mentalitate caracterizata de curiozitate si uimire care iti permite sa fii totalmente in prezent. Astfel abordata, viata se deruleaza pur si simplu in timp ce tu o observi asa cum e cu adevarat, fara preconceptii sau filtre din trecut care sa distorsioneze ceea ce vezi. Aceasta iti amplifica aptitudinile senzitive innascute. 

Totusi, cand inveti prima oara sa-ti dezvolti aceste aptitudini, este util sa primesti sfaturi de la cineva experimentat in recunoasterea energiei. ii incurajez pe studentii mei sa invete la fel cum am invatat si eu — de la dascali care-mi cereau sa observ cum reactiona corpul meu cand ceva se intampla intr-un seminar. "



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu