sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Voi sunteti cei pe care ii asteptati




In ultima vreme se intampla multe schimbari in interiorul fiecaruia dintre voi. Si bineinteles, pe masura ce aceste schimbari se petrec in interiorul vostru, ele au efecte si in exterior, in viata/ societatea/ lumea voastra. Astfel, voi sunteti catalizatorul Schimbarii. Si pe masura ce voi va ridicati nivelul de vibratie/ Constiinta, se ridica vibrational si omenirea.

Asa cum ati auzit de mai multe ori, VOI SUNTETI CEI PE CARE I-ATI ASTEPTAT. Nu mai asteptati pe altii sa vina sa va salveze/mantuiasca! Asta nu se va intampla!


Dar se va intampla ca strigatul celor care cer ajutor sa ajunga la acele persoane care sunt Aici, Acum, pentru a ajuta. Si ele fac asta de ceva timp.


Multi oameni nu sunt constienti de Cunoasterea pe care o au in interiorul lor. Dar ei incep sa se trezeasca in numar din ce in ce mai mare, datorita energiilor de vibratie inalta care curg acum pe Planeta si datorita eforturilor pe care unii dintre voi le faceti pentru a raspandi Lumina oricand /oriunde puteti. (James McConnell)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu