joi, 31 ianuarie 2019

Suprasufletele - Integrarea sufletului





SUPRASUFLETELE " Un motiv al exploziei sufletelor pe planeta Pamant este acela ca multe fiinte din UNIVERS DORESC SA EXPERIMENTEZE VIATA PE ACEASTA PLANETA IN TIMPUL SALTULUI, deoarece sunt curioase ce se va intampla, sau SE SIMT CHEMATE SA II AJUTE PE CEI CARE SE ZBAT.

Hotararea SUPRASUFLETELOR de a se divide poate fi declansata de vremurile in care este CUFUNDATA ( distrusa) o planeta, cum ar fi Pamantul la SFARSITUL unei ERE si inceputul unei ERE NOI. De obicei, unul dintre membrii unei perechi de flacari gemene se va intrupa jn lumi mai dense, in timp ce celalalt membru ramane in taramuri mai Inalte ca ghid spiritual pentru sufletul intrupat.

SUPRASUFLETELE se afla in DENSITATEA a 8 a a CREATIEI, cu un nivel mai SUS decat SUFLETELE INDIVIDUALE.

Desi SUFLETELE INDIVIDUALE pareau sa apara initial de la DUMNEZEU -SURSA, la o VIBRATIE de nivelul 7, nivel numit ACASA, in realitate ele au aparut avand deja o LINIE GENEALOGICA de SUFLET inerenta.

Dintr-o perspectiva LINIARA, ati putea spune ca ele s-au deaprins din DUMNEZEUL-SURSA in nivelele 12, 11, 10, 9, 8 si inainte de a se exoeeimenta pe ele insele ca fiinte de nivelul 7. Totusi, dintr-un punct de vedere NELINIAR, ele au aparut ca fiinte de nivelul 7 si SIMULTAN s-au divizat din nivelele mai Inalte in maniera descrisa anterior.

Ne cerem scuze pentru maniera de a explica divuzarea sufletelor in limbile voastre pamantesti, dar nu avem cuvinte care sa descrie procesul efectiv in mod adecvat. Cea mai buna analogie este aceea ca SUNTETI ca FRUNZELE unui COPAC, SUPRASUFLETELE VOASTRE sunt RAMURILE MAI MICI, MONDELE VOASTRE sunt ca RAMURILE MAI MARI, pana la TRUNCHIUL COPACULUI care este SINELE VOSTRU DUMNEZEIESC UNIVERSAL.

SUFLETELE INDIVIDUALE de DENSITATEA a 7 a care si-au incheiat CALATORIA in LUMILE mai DENSE sunt libere sa evolueze dincolo de nivelul 7, in nivelul / dimensiunea 8 TARAMUL SUPRASUFLETULUI.

Ele vor avea sentimentul ca fuzioneaza din nou in SUPRASUFLET, dar in realitate ele AU DEVENIT PROPRIILE LOR SUPRASUFLETE si sunt CAPABILE SA DEA NASTERE unor SERII SUPLIMENTARE DE SUFLETE INDIVIDUALE.

Pe maaura ce aceste SUORASUFLETE evolueaza spre nivelul COMPLEXELOR GRUPURI de SUFLETE din dimenaiunile mai INALTE, CAPACITATILE lor de CREATORI devin djn ce jn ce mai IMENSE si mai UNIVERSALE.

Atunci cand ajung la nivelul 11, ele sunt numite DUMNEZEI CREATORI si sunt capabile sa dea naatere nu nuami la SINE DUMNEZEIESTI INDIVIDUALE de nivelul 11, ci si la UNIVERSURI INTREGI, fiecare avand miliarde de galaxii.

Potrivit invatatorilor noatri, FINDATORII, exista peste 100.000 de DUMNEZEI CREATORI care au creat UNIVERSURI NOI, unele din ele asemanatoare cu acest UNIVERS, iar altele sunt extrem de diferite.

Dupa cum FONDATORII au afirmat in mod repetat, dintr-o perspectiva NELINIARA SUNTETI DEJA FIINTE INTREGI, COMPLETE, cu 12 DIMENSIUNI. In cadrul timpului LINIAR, sunteti fiinte de DENSITATEa a 4 a, care va croiti drum in SUS prin diferitele nivele si dimensiuni ale TIMPULUi si SPATIULUI.

Dintr-o perspectiva LINIARA, potentialitatea SINELUI VISTRU din DIMENSIUBEA a 12 a se afla intr-un viitor indepartat, dar din perspectiva eternului ACUM, SUNTETI DEJA FIINTE IMENSE, INTREGI, COMPLETE, care functioneaza in toate cele 12 DIMENSIUNI. Prin urmare sunteti deja capabili sa creati UNIVERSURILE despre care vorbim.

Dat fiind faptul ca sunteti suflete cantonate pe Pamant aflate in evolutie, SUPRASUFLETUL VOSTRU va parea sa comunuce cu voi intr-un mod asemanator cu cel in care comunica unul din ghizii voatri spirituali principali. Este posibil sa va simtiti ca si cum va aflati in legatura cu un membru de familie mai varstnic, sau cu o fiinta inteleapta, asemanatoare SINELUI VOSTRU MAI INALT.

SUPRASUFLETUL da nastere la 6 PERECHI de SUFLETE INDIVIDUALE - FLACARI GEMENE. In acelasi timp exista o PARTE-PARINTE a SUPRASUFLETULUI care ramane in DENSITATEA a 8 a.

Ati putea spune ca fiecare SUFLET INDIVIDUAL are acelaai SINE de DENSITATEA a 8 a. Aceate 12 SUFLETE sunt membre ale unui COMPLEX al unui GRUP de SUFLETE, cuniscut sub denumirea de SUPRASUFLET.

Cand se divid sufletele ?

Ce anume declanseaza diviziunea sufletului?

Aproape intotdeauna aceste decizii sunt luate in TARAMURILE MAI INALTE de catre SUPRAUFLETE si PARINTELE lor, MONADA. Atunci cand se stabileste ca MONADA a invatat tot ce era posibil sa invete din situatia sa curenta in relatie cu lumile mai dense si sunt dorite experiente noi, MONADA creeaza diviziuni care devin SUPRASUFLETE, pentru a experimenta mai complet TARAMURILE MAI DENSE.

Atunci cand un SUPRASUFLET doreste o experienta mai intima a LUMILOR MAI DENSE, el se divide in 6 perechi de suflete indivjduale de flacari gemene.

Imaginati-va ca aveti 12 perechi de brate in loc de 2. Daca ati vazut ZETITATILOR DIVERSELIR RELIGII, care au MAI MULTE BRATE, ar trebui sa fiti capabili sa viUalizati acest lucru.

Fiecare din aceste " brate" se acufunda acum intr-un aspect al obiectului care este explorat."
 INTEGRAREA SUFLETULUI, SL RACHELE, Editura Proxima Mundi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu