sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Semnificatia crucii egiptene Ankh

" Iata, ai fost condusa aici, pentru a ti se oferi o noua informatie cu privire la CIRCUITUL UNDEI ENERGETICE , a FLUIDULUI care STRABATE AXA PIRAMIDEI. Din sarcofag, pe o unda energetica, am ajuns in unda principala, apoi am inceput coborarea pana la nivelul solului. Aici, la acest nivel, s-a desprins, s-a ramnificat o raza din unda principala, pe partea dreapta si ne deplasam spre exteriorul piramidei pana aproape de zidul exterior, acolo se facea o curba, apoi urma reantoarcerea pe unda principala.
Am ajuns din nou in unda principala si am continuat coborarea, strabatand partea inferioara a piramidei, care are dimensiunile echivalente cu partea superioara vazuta de ochii fizici ai pamantenilor. Am ajuns in punctul terminus si am jntrat odata cu raza transportoare in cristalul aflat in varful piramidei din interiorul pamantului. Acolo, in imensul cristal, s-a facut din nou o curba, dar mult mai mare, o curba a circuitului energetic, de fapt era aproape un circuit sferic pe care l-am parcurs si astfel am ajuns din nou in unda energetica principala.


A urmat urcarea pe unda respectiva. Cand am ajuns din nou la nivelul solului, s-a desprins iar o raza din unda principala si urmam circuitul energetic, indepartandu-ne de axa energetica spre exteriorul priramidei, dar acum pe partea stanga a acesteia, pana aproape de zidul exterior, apoi urma curba ai reantoarcere spre axa unda energetica a piramidei.
Cele doua circuite laterale sunt egale ca dimensiuni si nivel, precum si curburile lor sunt perfect echivalente. Am ajuns in unda principala si a urmat iesirea din interiorul piramidei pe aceeasi cale energetica. Iata-ne din nou pe platforma deasupra PIRAMIDEI LUMINII CELESTE, a MARII PIRAMIDE cum i se spune acum, pe platforma construita special penteu a fi folosita in scopuri care inca scapa omenirii si stiintei actuale, dar toate la vremea lor.



ZEN, unul meu prieten , fiinta imateriala, dar mult superioara pamantenilor prin inteligenta si puritatea sa mi-a zis : "Acest CIRCUIT ENERGETIC este SIMBOLUL CRUCII EGIPTENE. Putini au stiut despre acest simbol, iar cei care au stiut, l-au purtat ca pe un talisman, pentru ca ii cunosteau PUTEREA si EFECTUL. Multi l-au adoptat fara sa stie semnificatia lui, dar acum s-a dorit sa se ofere cunoaaterea celor interesati.
Tu, care ai participat la constructia PIRAMIDEI LUMINII CELESTE in urma cu 26 000 de ani, ai fost desemnata ca peste vremi sa aduci la cunostinta semenilor tai terestri descifrarea acestui simbol si totodata a circuitelor energetice din interiorul acestei constructii care s-a efectuat prin colaborare interplanetara pamanteni - vamfieni ( martieni) " MELFIOR RA - CALATOR PE O RAZA


SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.
Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.
Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.
Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.
Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu