sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Flacara Violet



FLACARA VIOLETA este esenta uneia dintre cele “ Sapte Raze “. Exact asa cum o raza de soare care trece printr-o prisma se refracta in cele sapte culori ale curcubeului, la fel si lumina spirituala se manifesta in sapte raze.
Fiecare raza are o culoare, o frecventa si o calitate specifica a constiintei lui Dumnezeu. Raza Violeta este cunoscuta ca a saptea raza.
Cand o invocati in numele lui Dumnezeu, ea coboara ca o unda de energie spirituala si explodeaza in inima noastra intr-o flacara spirituala, ale carei calitati sunt compasiunea, iertarea, dreptatea, libertatea si transmutatia.
Saint Germain este stiut ca Stapanul celei de-a Saptea Raze. De fiecare data cand ii adresam rugaciuni, el ne aduce multe daruri ale Spiritului – bucuria lui, diplomatia si creativitatea. Cu inovatiile sale in domeniul stiintei, literaturii, religiei, guvernarii, filosofiei, educatiei, vindecarii, alchimiei si altele, ne poate fi o sursa de inspiratie.
Saint Germain a spus: “Folosirea flacarii violete mistuitoare este mai valoroasa pentru voi si pentru intreaga omenire decat toata avutia, tot aurul si toata nestematele planetei.”
Fiecare dintre noi are patru corpuri care sunt invelisurile sufletului:
(1) corpul fizic, care poate fi vazut si atins;
(2) corpul dorintelor sau astral, in care sunt continute emotiile; (3) corpul mental, care este mintea noastra constienta;
(4) corpul eteric sau al memoriei, care curpinde amintirile tuturor vietilor noastre trecute.
Flacara violeta lucreaza asupra acestor patru corpuri inferioare, modificandu-le frecventa de vibratie.
Flacara violeta transmuta toata negativitatea gazduita in oricare parte a corpurilor noastre spirituale si fizice.
Sunt incluse aici toate elementele negative, de la detestarea de sine pana la virusii fizici. Intrand in actiune, flacara violeta trece prin spatiile infundate dintre electroni si nuclee.
Ea indeparteaza aceste particule de substanta densa din corp si le dizolva.
Procesul acesta transmuta energia negativa in energie pozitiva si in reda puritatea initiala.
E.C.Prophet

Arhanghelul Zadkiel

A Saptea Raza – Raza Violet – Raza Libertatii
Arhanghelul Zadkiel deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.

Arhanghelul Zadkiel va poate ajuta, daruindu-va Raza Libertatii, a Bucuriei, a Iertarii, a Justitiei si a Eliberarii. Invocind Raza Violet, puteti aduce toate aceste aspecte in viata voastra.

Folosind Raza Violet, puteti ajuta la eliberarea negativitatii si la aducerea libertatii, bucurindu-va astfel de viata si de toate oportunitatile ce se ivesc in calea voastra. Deasemeni puteti lucra la fel de bine, pe aspectul Iertarii.

De fiecare data cind il chemati pe Arhanghelul Zadkiel si Raza sa Violet, ajutati la aducerea schimbarilor in plan pamintean si ajutati la pregatirea pentru un viitor spiritual.

Cind il invocati pe Arhanghelul Zadkiel, spuneti tare sau in gind: „Arhanghel Zadkiel, invoc acum Raza Violet, pentru a ma elibera din negativitatea ce ma inconjoara in acest moment.” (Puteti sa specificati starea care va cauzeaza negativitatea si inabilitatea de a gasi Libertatea).

Puteti sa-l invocati pe Arhanghelul Zadkiel, pentru a va ajuta sa va eliberati de orice karma si sa aduceti entuziasm in viata voastra.

In mod aditional, puteti vizualiza o Raza de Lumina Violet, ce va invaluie de la cap si pina la picioare, si care va elibereaza de negativitatea si teama ce va infrineaza libertatea de a merge pe drumul pe care il considerati a fi cel corect. In momentul in care simtiti aceasta Raza de Lumina Violet, o puteti extinde catre ceilalti din jurul vostru, catre situatii ce au nevoie de aceasta Raza, si chiar catre intreaga omenire si planeta.

Arhanghelul Zadkiel si Raza de Lumina Violet, va ajuta sa va recastigati libertatea de care aveti nevoie pentru a va indeplini scopurile si ambitiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu