sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Arhanghelul Mihail - "Culegeti ceea ce ati semanat "



Salutări Dragilor, energiile „Celui De-al Treilea Val, al Înălțării” ating punctul culminant. Unii simt deja că energiile se apropie, deoarece, aceste energii sunt cele mai puternice de la manifestarea Planetei Gaia. Au fost multe informații despre ce sunt aceste energii și despre cum vor afecta Colectivitatea și Planeta. Cu toate acestea, au fost oferite foarte puține detalii, despre Energiile Karmice, pe care le oferă acest al Treilea Val. Au existat multe omisiuni și dezinformări despre Karma. Cei mai mulți dintre Lucrătorii Luminii sunt familiarizați cu ceea ce este cunoscut în dimensiunea 3D, drept karma negativă. Unii nu știu, nici măcar, ce este karma, să nu mai vorbim, despre modul, în care aceasta se aplică călătoriei, creșterii sufletești și colectivității. Să clarificăm cunoștințele, despre Karma și modul în care cel de-al Treilea Val va juca un rol semnificativ, pentru Fiecare, dintre cei care locuiesc pe Gaia noastră Preaiubită.

În timpul Creaţiei, Karma nu a fost niciodată utilizată. Nu a existat nici o nevoie în timpul Creaţiei, pentru ca Ființele să se concentreze asupra Experienței de a câștiga cunoștințe și înțelepciune. Omenirea nu a fost o excepție. Planul albastru original pentru Omenire, a fost o rasă Bazată pe Inimă. Să simțiţi și să Experimentaţi fizicitatea și Toate Darurile Maicii Întregii Creații, ale Prim-Creatorului, oferite prin Duhul Sfânt. Fundamentul experienței fiind, Iubirea Oglindind Iubirea. „Vechii Controlori” aveau o perspectivă diferită. Ei au implementat Karma în timpul Atlantidei, ca o formă de a Lua Lecţii, potrivite pentru a Experimenta și a câștiga Înțelepciunea.

Există două părţi, ale Karmei. Partea cunoscută, mai este numită „Karma Negativă”. Acum, să clarificăm, NU există niciun rezultat negativ sau pozitiv. Există numai Alegere. Este Alegerea, care conturează calea Karmei, să Curgă în viața cuiva. Poate, vă întrebați, Cum se poate dobândi Karma? Ce trebuie să facă Karma pentru Planetă și Ascensiune?

Karma este pur și simplu dobândită prin modul în care vă trăiți viața. Îi slujiți Iubirii sau îi slujiţi Sinelui. Pur și simplu așa … Paradigma 3D construită de vechii controlori se bazează pe supraviețuire și pe nevoile, cererile și dorințele minții = ego-ului. Prin urmare, cea mai mare parte, a Omenirii, a dobândit Karma pe tot parcursul vieții. Asumarea Deplină, a Responsabilității, Iertarea și Iubirea față de Experiențele Unului, transformă energiile karmice. Dacă reluaţi aceleași experiențe iar şi iar, este pentru că nu ați învățat lecțiile.

Mulţi confundă experiența cu obişnuinţa. Dacă nu vă asumaţi responsabilitatea pentru experiența voastră și aţi rămas cu vina, judecata, furia, ura și alte gânduri mai puțin conștiente, atunci aţi avut doar Obişnuinţe. Cea mai mare parte a Omenirii are obişnuinţe pe tot parcursul vieții și, prin urmare, nu are experiență și înțelepciune. Mulți dintre Lucrătorii Luminii vor avea dificultăți în acest Adevăr. Luați în considerare acest lucru … Dacă Omenirea ar fi fost în Înțelepciune și Cunoaştere, ea ar fi Ascensionat cu eoni în urmă. Societatea voastră, planeta, Feminin&Masculin, ar fi în armonie completă. Nu ar fi nevoie, ca vreun guvern să pună legi asupra existenței voastre. Banii ar fi inexistenți. Nu ar exista un Plan Divin în loc.

Dragilor, rămâneţi în Inimile voastre, sufletele voastre au cerut asistență de la Mama și Tatăl Întregii Creații, pentru a ajuta la Ascensiunea Omenirii. Acesta este momentul în care a fost creat Planul Divin.

Pentru cei care Slujesc Iubirea, există Karma dobândită sub formă de Cadouri. Aceste daruri vă sunt oferite de îngeri, ghizi și alte Ființe Generoase. Aceste cadouri pot varia între abilități și puteri speciale, cum ar fi; abilităţi vindecătoare, intuiție crescută, inteligență divină, manifestare accelerată, previziune și multe altele. Să clarificăm, canalizatorii, mediumurile și alte roluri nu cad sub incidenţa acestor cadouri. Aceste Ființe sunt contractate pentru a furniza cunoștințe și pentru a fi o ieșire pentru Divin. Ele au ales acest lucru înainte de întruparea lor.

Este adevărat că cine Slujeşte prin Iubire, obține accesul la Darurile sale Divine, și devine Sinele său Adevărat. S-ar putea să fi întâlnit Ființe cu astfel de abilități, și să vă fi întrebat, cum de au aceste Cadouri. De ce sunt ele unice? La un moment dat, în viața lor, ei slujesc cu Iubire și le sunt onorate aceste Cadouri.

Toți cei care locuiesc pe planeta Gaia, au dobândit de-a lungul timpului o mare parte din Karma. Cu toate acestea, în 2009, aceasta a fost dizolvată prin Graţia Luminii Maicii Întregii Creaţii. Totul a fost Iertat … Acest lucru a încheiat ciclul Nașterii Karmice din Realitatea Astrală sau cea de-a 4-a Dimensiune, în care Sufletele s-ar reîncarna. Deși, acest lucru nu înseamnă că Omenirea ar înceta să obțină Karma după acel punct.

Energiile celui de-al Treilea Val, care vin pe Planetă, vor schimba acţiunile Karmice, prin care a trecut Fiecare. Cadouri sau Lecții vor fi acordate, celor care se află pe Planetă, pentru fapte din trecut. Karma va veni pe parcurs sau instantaneu. Cu toate acestea, modul în care se dobândește Karma, se va schimba. Când sunteți în Ego = Minte, dobândiţi Lecții Karmice. Când sunteți în Inimă, dobândiți Cadouri Karmice. Mintea nu Slujește Iubirii. Îşi Slujeşte Sieşi. Slujirea Iubirii și Slujirea Sinelui nu sunt unul şi acelaşi lucru. Alegerea se referă la „Slujirea în Iubire = Cadouri, Slujirea în Ego-Minte = Lecții” Lecțiile Karmice sunt decise de Suflet. Cadourile Karmice sunt decise de Îngerii voştri, Ghizi și Familia Stelară.

Dragilor, Verificați-vă Voi Înşivă… Fiți Brutal de Cinstiți în Voi Înșivă, cu o Integritate Impecabilă în aceste Momente. Voi Slujiţi în Iubire sau în Ego = Minte? Sunteţi în Importanţa Sinelui sau în Conştiinţa Unităţii?

Cei care aleg IUBIREA, se întorc în Starea lor Originală, a Ființei. O rasă a Inimii … Co-Creatori în Conștiința Unității cu Inima Unificată, unde toți suntem Unul. Autenticul Vostru Sine are Inteligenţă Divină, Intuiţie, Strălucire, Spiritualitate, Plenitudinea Fiinţei, este Centrat în Inimă, Înțelept, Echilibrat, Pasionat, Puternic și Necondiționat în Iubire. Această Planetă aparține IUBIRII. Doar, cei care sunt Puri în Inimă și Tot ceea ce este Frecvență specifică energiilor Iubirii Necondiționate, pot locui pe GAIA. Aceasta este o parte a Misiunii Voastre … să Transformaţi Vechiul, Energiile Joase și să Ancoraţi energiile Raiului. Când faceți acest lucru, vă aduceți în exprimare Sinele Vostru Superior și încheiați Ciclul Dualității pentru Totdeauna.

Pentru Iubiţii Mei Frați și Surori, ce Slujiţi Iubirii:
„Bucurați-vă de Cadouri, Acestea sunt Bine Meritate … Fiţi Iubire și Străluciţi-vă Lumina”
Pentru „Vechii Controlori” și pentru cei care le slujesc Conștient sau Inconștient, vă las cu aceste cuvinte …

„Culegeţi ceea ce semănaţi…”
Eu sunt Arhanghelul Mihail, în Serviciu pentru Omenire, pentru Creație, pentru IUBIRE, pentru Mama și Tatăl Întregii Creații. Sunt cu Voi. IUBIŢI Fără Teamă și Mereu Necondiționat.
Fratele Vostru Iubitor,
Arhanghelul Mihail
~~~~~~~~~
https://lovehaswon.org/archangel-michael-third-wave-energy-and-karma-reap-what-you-sow/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu